18 Mayıs 2016 Çarşamba

Komşunun kızlarına grup seks.........ve...........Kocamın borcunu amcığım ile ödedim.........ve...........Yazlıkta komşumu siktim............. ve...........Sınıfı Geçebilmem İçin Müdürle Sikişen Annem



Bir önce ki hikayemde sizlere kendimi tanıtmıştım arkadaşlar. Tekrar Merhabalar ben hakan. Yazlıkta ki abla kardeşi sikmiştik hani anlatmıştım sizlere. Heh şimdi hatırladınız tamam. Yazlık da ki yan komşumuz olan Nilay ve özlem le seks maceralarımız hız kesmeden devam ederken, farklı şeyler denemek istedik ve grup seks yapmaya karar verdik. Tabi abimle ben sikişmicektik yanlış anlamayın. Kızları sırayla sikicektik değiştirerek ya da aynı anda hem anal hem amdan sikip zevkin doruklarına çıkaracaktık. 1 Litre jack viski aldık ve deniz de biraz yüzüp oyun oynadıktan sonra eve geçtik. Kızlar kafamız güzel olmadan yapmayız bu işi dediler çünkü. İyice içtik den sonra viski yaradı kızlara. Meğerse piç abim viskinin içine kafa hapı katmış bir tane şeker. Bizim de kafamız güzel oldu. İçine boşalmıyım sikerken  diye üst kata çıktım ve çekmeceden prezervatif aldım. Normalde prezervatifli sikişe  karşı olsam da kafam güzel yanlışlıkla çocuğum olmasın diye mecbur takayım dedim. Abime de verdim zorla tak dedim. Kızlar kıvama gelmişlerdi. Ne dedikleri bile  

anlaşılmıyordu ki özlem yattı uyudu. Nilay bayılmamıştı daha ve canı seks yapmak istiyordu. Abim kızla öpüşürken ben de amına bir kaç dil attım ve parmaklamaya başladım. Krem vardı anal seks için hem amını parmaklıyordum hem de bir yandan da kremle göt deliğine tek parmağımı sokuyordum. Aynı anda iki parmağımı amına bir parmağımı da götüne sokunca zevkten çıldırıyordu resmen. Daha sonra doğruldu ve ikimizinde sikini yalamaya sakso çekmeye başladı. Abim koltuğa oturdu ve cansuyu memeleri ağzına gelecek şekilde oturtup sikini amına soktu. Bende arkadan karpuz gibi çıkan göt deliğine sikimin kafasını yerleştirmiştim. Cansu kucakta hoplarken iki yarrağıda içine almayı başarıyordu. Oda ilk defa grup seks yapıyordu ve çok

image
heyecanlıydı. Ben analdan siktiğim için prezervatifi çıkardım ve bi on dakika siktikten sonra içine boşaldım. Abim hala devam ediyordu. O sırada ben gidip Nilayı uyandırdım ve memelerini  yalamaya başladım. Yarı baygın yarı uykulu memelerini yalarken çok hoşuna gidiyordu. Memelerini yaladıkça uçları sivrileşiyordu resmen. Onunda amı sulanmaya başlamıştı. Abim özlemi bırakıp nilaya geldi ve amından çatır çatır sikmeye başladı. BEnde sikimi memelerinin arasında gezdiriyordum ve diline değdiriyordum. Benim sikim tekrar kalktıkdan sonra bu sefer abim kıza anal seks yaptı ve bende amından siktim. O sırada özlem de nilayın amını yalıyor götüne tükürüyor ve dudaklarından öpüyordu. Grup seks maceramızı okuduğunuz için teşekkürler değerli hikayexx okurları 
              .

Kocamın borcunu amcığım ile ödedim                                                                        

     

Kocam kumar bağımlısıydı. Sırf bu yüzden ayrılma noktasına gelmiştik. Bana bir daha oynamayacağım diye söz vermişti ama sözünü tutmamıştı. Kumarda yirmi milyar borçlanmıştı. Bu borcu ödeyeyim bir daha oynamayacağım diyerek bana yine söz vermişti. Bende ona sonra bir şans vermiştim. Ama şöyle bir sıkıntı vardı o borcu ödeyecek paramız yoktu. Artık belinde silah olan adamlar kapımıza gelmeye parayı istemeye başlamışlardı. Son seferinde elinde silahla gelen adam yarın yeniden geleceğim parayı hazırlamazsan ödemeyi başka bir şekilde alırım diyerek gitmişti. Ne demek istediğini o an anlamamıştım ama ertesi gün çok iyi anlamıştım. Ertesi akşam gece yarsına doğru adam yine gelmiş ve parasını istemişti. Kocam ayarlayamadım ama en kısa zaman da ayarlayacağım bana biraz daha zaman verin  

demişti. Bunun üzerine adamda senin parayı ayarlayacağın yok ödemeyi karında alacağım deyince ben şok olmuştum. O an adamın dün demek istediğini anlamıştım. Kocam olmaz ne diyorsun sen falan deyince adam silah çekmişti. Bunun üzerine kocam geri çekilmek zorunda kalmışı. Silahlı adam pantolonunu indirerek sikini sıvazlamaya başlamıştı. Bir süre sıvaladıktan sonra iyice yanıma yaklaşarak yala demişti. Bende ne diyorsun sen olmaz deyince kafama silah dayamıştı ve yala yoksa ikinizi de gebertirim deyince yalamak zorunda kalmıştım. Kocamın gözü önünde başkasının sikini yalıyordum. Çok tuhaf bir durumun ortasına düşmüştüm. Silahlı adam uzun bir süre bana sikini yalatarak aldığı zevkin tadını çıkarmıştı.  


Daha sonra eline silahla koltuğa oturmuştu. Elinden silahı hiç bırakmıyordu. Silahı bana çevirdikten sonra soyun demişti. Bende mecbur soyunmak zorunda kalmıştı. Bunun üzerine kucağıma gel sikimi içine al ve zıpla demişti. Şöyle kocama bir bakmıştım. Kocamda çaresiz bir şekilde ne diyorsa yap deyince bende adamın kucağına çıkmıştım. Sikini elim ile amcığıma yerleştirerek içime aldıktan sonra zıplamaya başlamıştım. Bir yandan utanıyor bir yandan korkuyor bir yandan da zıpladıkça zevk alıyordum. Karmaşık duygular içindeydim. Artık zıpladıkça iyiden iyiye zevk almaya ve inlemeye başlamıştım. Adam da zevke gelene kadar kucağında zıplamıştım. En sonunda o da zevke gelince sikini sonuna kadar amcığıma bastırarak  içime fışkıra fışkıra boşalmıştı. Daha sonra toparlanmıştı. On beş gün sonra tekrar geleceğim bu ilk taksitti. Ya paranın yarısını ayarla yada kalan yarısını da sikerek alırım diyerek gitmişti.

 
Yazlıkta komşumu siktim

image

Selam arkadaşlar ben mert beni eski hikayelerimden tanırsınız. İlk kere okuyanlar için kendimimi tanıtayım 19yaşında 1.82 uzunlukta 78 kilo atletik vücutlu biriyim.
Komşumun çocukları Banu 16 yaşında 1.70 uzunluğunda 55 kilo. Berke 1.60 uzunlukta 13 yaşında 50 kilo.
Sınavlar bitiminde Antalyadaki yazlığa gelmiştim. Yengemi ve kuzenimi aradım buluşmak için ama işleri olduğunu söylediler. Akşam 9 şeklinde denizden gelmiş duş alıp oturma odasında oturuyordum. Kapı çaldı Hülya Ablaydı gelen. Kocasıyla tatile gideceklerini çocukların evde sadece bulunduğunu arada uğrayıp denetim etmemi ve zahmet olmazsa yiyecek vermemi istedi. Bende tamam dedim.
Ertesi gün 12 de yemeği götürmeye gittiğimde yukarı kattan garip sesler geliyordu bakmak için yukarı çıktım. Şok oldum. Banu Berkeninkini ağzına almış sakso çekiyordu. Berkeninki pek büyük değildi 10-11 santimetre ince bir penisti. Benimki anında kalktı. Telefonu çıkartıp video almaya başladım bir yandanda 31 çekiyordum. 5-6 dk video aldıktan sonra eve gidip videoyu bilgisayar attım.

 

Tekrar yukarı çıktım Berke Banuya arkadan giriyordu. Bende İçeri girdim ve soyunmaya başladım. Bunlar benden bi haber devam ediyorlardı. 3-4 dk sonrasında berke boşaldı ve yatağa uzandılar. O sırada beni fark ettiler. Ben mevzuşmalarına fırsat vermeden yürümeye başladım.

Banuyu kaldırıp öpüşmeye başladım berkeyide çektim ve önüme eğiltim. Berke anlamıştı yalamaya başladı. Berke çok güzel yalıyordu. Banuyu yatağa yatırdım amını yalamaya başladım. Berkeyi kaldırdım penisini elimle banunun amı hizasına getirdim. Berke yavaş yavaş git gele başladı bende berkenin götünü parmaklayarak açmaya başladım. 2 parmakla açtım sokmaya çalıştım girmedi. 3 parmakla alıştırdıktan sonra zorlayarak sokabildim. Berkeden Oh sesi çıktı banuya sokmayı bırakmıştı ben gerisinde git gel yaparken zevkten inliyordu. Banuya baktum dolaptan takma penis çıkardı ve



önüne bağladı. Ben berkenin götünü sikiyordum. Banuda benim arkama geçmişti. Parmaklamaya başlamıştı. Acayip bişidi bi erkeği sikerken bi kadın tarafından sikilecektim. Çok uzun sürmedi çünkü takma inceydi. Oda yavaş yavaş git gele başladı. 2-3 Dk sonra ben boşaldım Berke önümden kalktı penisini ağzıma verdi. 2-3 Dk sonra oda boşaldı.
Eğildi ve benimkini yalamaya başladı.
Yine kalkınca berkeyi yatağa yatırdım. Banuyuda üstüne yatırdım o önden sikmeye başladı. Bende parmağımla ve takmayla onu alıştırdıktan sonra götten sikmeye başladım.
Berkeye gelmeden söle dedim. 3-4 Dk sonrasında gelceğini söyledi bende çık dedim. Altından çıktı beklemeye başladı bende 10 dk git gelden sonra gelmek üzereydim çıkardım berkeyi yanıma çektim banuyu kaldırdım berkeyle aynı anda ağzına verdik. 1-2 dk yaladıktan sonra ağzına boşaldık.

Sınıfı Geçebilmem İçin Müdürle Sikişen Annem  

 Merhaba arkadaşlar, ben bazı sağlık sorunlarından ötürü liseye bir kaç yıl ara verdim. Henüz lise 1 e gidecekken geçirdiğim bir trafik kazası yüzünden 3 yıl geç başladım ve lise 1 öğrencisi olduğumda 18 yaşıma çoktan girmiştim. O sene, yani 18 yaşında lise ye tekrar döndüğüm sene aslında açıktan okuayacaktım ama lise 1 i okuldan okumak ve sonrasında açık liseye gitmek zorunda kaldım.

Hal böyle olunca okuldaki arkadaşlarımdan da oldukça büyüktüm ama yinede bir kaç hafta içerisinde sanki aynı yaştaymışcasına çevre edindim ve kısa sürede okulun en piçleri arasında ki yerimi aldım. Zaten yaş olarak büyük olduğum için tabiri caizse kafama göre at koşturuyordum. E böyle piç bir tip olunca mecburen derslerle de ilgilenmeye fırsatım olmuyordu. Tahmin edersiniz ki derslerle ilgilenmeyince sınıf tekrarı yapmak içten bile değil. Bende lise 1 e yıllar sonra tekrar döndüğümde sınıfta kalmakla yüz yüzeydim. Evdekilere bu durumdan söz ettiğimde önce babamdan bir güzel fırça yedim, ardından annemden bir kamyon hakaret. Sonrasında annem  "
yarın ben okula gelip müdürle bir konuşayım bakalım, zaten bir sürü yıl kaybın var birde seni okulda mı bırakacaklarmış" falan diyerek yarın için benimle okula gelme planları yaptı.
Sabah olduğunda annem "neyse sen git, ben akşam üzeri gelirim" dedi ve beni okula gönderdi. Akşam saat 5 gibi okul çıkışında annem sınıfa kadar gelmişti. Zil çaldığı anda koluma girdiği gibi müdürün odasına götürmemi istedi. Beraber müdürün odasına girdiğimizde müdür annemi görünce bir anda öyle yavşamaya başladı ki anlatamam. Ben başta kendi kendime "acaba müdürün karısıyla annem arkadaş, müdür bey oradan mı tanıdı da bu denli yavşıyor" diye düşünmedim değil yani. Annemle bir kaç dakika odada oturduktan sonra yavaş yavaş okulda boşalmaya başlamıştı. Sonunda okulda ki hemen hemen herkes gittiğinde bir kaç hademe, müdür ve annemle beraber ben kalmıştık. Müdür bu geçen dakikalar içerisinde sürekli annem ne derse desin alttan alıyor ve anneme
yaranmaya çalışıyordu. Sonunda annem "artık bu çocuğa bir şans verin" diyerek konuyu bağlamaya çalıştığında müdür gözümün içine baktı ve gülümseyerek "yavrum annenle bizi yalnız bırak bakayım bi" dedi.
Ben zannettim özel birşey konuşacaklar. Dışarı çıktım, bir kaç dakika kapının önünde bekledikten sonra müdür kapıyı kilitleyince "her halde benim kapının önünde olduğumu anladılar ve rahatsız oldu, o yüzden kilitliyor" diyerek kapının önünden ayrılıp okulun bahçesine indim. Müdürün odası okulun arka tarafındaydı, yani pencereleri okulun bahçesindeydi. Bahçede dolanırken birden pencereden olan biteni izleme fikri geldi aklıma ve sessiz bir şekilde odanın pencerelerine doğru yaklaştım. Bir kaç pencere vardı ve hepsi perdeliydi ama en sondaki, en kuytu köşede ki pencere açıkt fakat sadece perdesi çekikti. Oraya yaklaştım, pencereyi biraz daha araladım ve önce sadece konuşanları dinlemek için beklemeye başladım. Bir kaç saniye beklememe rağmen tek kelime dahi


duyamamıştım. Sadece çok derinden bir sesler geliyordu ama ne olduğunu anlayamıyordum. Bu yüzden kafamı biraz kaldırdım ve perdeye uzanarak içeriyi gözetlemek için perdeyi usul usul çekiştirdim.
Taki annemi masanın üzerine domalmış bir şekilde müdür tarafından sikildiğini görene dek. Bir anda annemin yüzünü, kapalı gözlerini ve kendinden geçmiş ifadesini görünce şaşkın bir şekilde olduğum yere tekrar çömeliverdim. Bir kaç saniye pencereden içeri bakmadım, sadece olan bitenleri, gördüklerimin gerçek olup olmadığını düşünmeye başladım. Gördüklerimden sonra içeriden derinden derinden gelen seslerde anlam kazanmaya başlamıştı, yani anlamaya başlamıştım. Resmen annem müdüre veriyordu ve müdür annemi okulda, odasında götürürken annemin iniltileri belli belirsiz odada yankılanıyordu. Ben daha önce bırakın annemin başka erkeklerle sikişmesini, babakla sikiştiğini bile görmemiştim ve duymamıştım ama hemen bir kaç metre ilerimde müdürün odasında kendini siktiriyordu. Başta bu duruma biraz uyuz olsamda, sinirlensemde ne yapabilirim diye düşünürken ara ara tekrar çömeldiğim yerden kalkıp olan bitene bakıyordum.
Bir kaç kez baktıktan sonra sinirden daha çok bünyemde bir azgınlık oluşmaya başladı. Annemi sex yaparken izlemek beni sertleştirmeye başlayınca bir anda fikrimi değiştirdim. Henüz sertleşmemişken bir anda odaya 
dalayım, müdüre pata küte girişeyim diyordum ama sertleşmeye başlayınca annemin pornosunu izler gibi olan biteni izleyerek pantolonumun cebinden elimi sokup yarrağımı okşamaya başladım. Bir süre sonra pantolonun cebi yetmemeye başladı. O zamanda direkt pantolonumu indirdim ve yarrağımı elime alarak annemi ve annemi siken müdürü izleyerek 31 çekmeye başladım. Yarrağım kemik gibi sertleşmişti ve her çektiğimde sanki bir sonraki çekişimde boşalacakmışcasına zevk alıyordum. Tıpkı yarrağı yiyen annem gibi zevkten kendimden geçmiştim. Zaten müdürün yüzünü hiç söylemiyorum bile, o da annemle aynı şekilde keyiften gözlerini kapatmış ve kendinden geçmişti. İnanıyorum ki ben tam o anda odaya dalmış olsam ve "ne yapıyosunuz siz burada" falan gibisinden çıkışsamda beni fark etmeleri bir kaç saniyeyi alırdı kesin. Oracıkta annemin orgazm oluşunu, müdürün "içine boşalayım mı" diye anneme soru soruşunu, annemin "haftada en az bir kez istiyorum seni" deyişini gözlerimle göre göre 31 çektim ve onlar boşaldıktan bir kaç saniye sonra bende boşaldım. İşleri bittiğinde ve işim bittiğinde hemen pantolonumu çekerek okula girdim ve müdürün odasının önüne geçtim. Annem hiç birşey olmamış gibi çıktı odadan ve "hadi gidelim oğlum" diyerek önden önden yürümeye başladı. Ben göz ucuyla müdüre baktığımda o da pantolonunu düzeltiyordu. O günden sonra açık liseye yazılana kadar müdür sanki babammışcasına beni koruyup gözetti. Tabi sınıfı geçtiğimi söylememe gerek yok sanırım                              .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder