3 Mayıs 2016 Salı

Kocamın Patronu....... ve.............. Sevgilimden iyi sikişen teyzem...... ve.............Enes ve Karısı Gamze......ve.........Sekreterim Tam Bir Fahişe

   

Kocam Recep ve ben, grup sekse ilgi duymuş çiftlerle ilgili bir sürü yazı ve hikaye okumuştuk. İtiraf etmeliyim ki, kocam Recep, birisinin karısıyla sevişirken benim de o adam tarafından yalanıp, sikiliyor olmam fikri beni fazlasıyla tahrik ediyordu. Bu fikir aynı şekilde kocamı da heyecanlandırıyordu. Öncelikle neden böyle olduğunu açıklasam iyi olacak sanırım. İkimiz de seksi çok seviyoruz. Fakat ben her fanteziyi çabucak tüketiyorum. Çok sık mastürbasyon yaparım. Bulabildiğim en seksi iç çamaşırlarını giyerim. Vücudumu yabancılara sergilemekten hoşlanırım. Ve buna benzer daha başka bir sürü şeyler yaparım. Şimdiye kadar kocam Recep’in istediği her şeyi yaptım. Bunların bir sürüsü çok aşırı ve sapıkça şeylerdi de… Şimdi anlatacağım şey bunlardan bir tanesidir.
Bir gün Recep eve gelip de patronunun bizi havuza girmek için cumartesi günü yazlığına çağırdığını söylediğinde etkilenmiştim. Yüzünde arzuyla karışık garip bir endişe vardı ve bu bana, bu işte bir karışıklık olduğu konusunda işkillendiriyordu. Ben üstüne gidip baskı yapınca gerçeği açıkladı. Patronu benden çok tahrik oluyormuş ve ona, beni aşırı derecede arzuladığını ve sikmek istediğini söylemiş.  
“Beni sikmesi senin için sorun olur mu bebeğim?” diye sordum.
“Eğer senin için bir sorun yoksa benim için de yok… Biliyorsun, uzun zamandan beri seni başka bir herifle sikişirken görmek istiyordum. Ayrıca patronum Hasan'la bu işi yaptın diye kariyerim de sarsılmayacaktır” dedi ve “ama yani bir şey daha var..” diye geveledi.
Ben “ne, ne var başka?” diye sordum.
Recep “belki parti de seni sikmek isteyecek başka adamlarda olacakmış. Belki de parti bütün hafta sonu sürecek bir grup seks partisine dönüşebilecekmiş” diye açıkladı. Sonrada ofisteki bazı adamların, patronları Hasan’ın bu partilerinden bahsettiklerini ve o partiye katılanların asla oradan geriye dönmek istemeyeceğini söylediklerini anlattı.
“Bana çok eğlenceli olacakmış gibi geldi” dedim. Amım karıncalanmaya başlamıştı bile. Aynı anda birden fazla erkeğin altına yatma fikri beni müthiş şekilde tahrik etmişti. Kocam Recep’in daveti kabul etmesi için dua ediyordum.
Recep gülümseyerek “bana da öyle geliyor hayatım” dedi. Sonra “biliyorsun ki hayatım senin muhteşem vücudundan ve bu vücudun benim olmasından gurur duyuyorum. O vücudunu bir sürü adam için kullanıyor olmanı seyretmek de çok hoşuma gider. Tabi sen de istersen eğer. Ama bir şey daha var…” diye devam etti.
“Nedir?” diye heyecanla sordum. Hala vücudumun titremesi devam ediyordu.
Recep “Hasan ve karısı Melihat’ın çift taraflı oldukları yani biseksüel oyduklarını duydum” diye ürkerek açıkladı. 
“Sapıklar!” diye çığlık attım gülümseyerek. “Biliyorsun kaç zamandır başka bir kadınla seks yapmanın nasıl bir şey olduğunu hep merak ediyordum. Ama sen düşünüyorsun? Patronunun sikini emmeye yada onun sikini emmesine veya seni sikmesine ne diyeceksin?” diye sordum. 
“Kahretsin, bilemiyorum. Belki… Sanırım… belki iyice tahrik olursam…” diye utangaç bir tavırla kem küm etti. Gülerek onunla “sapık!” diye alay ettim. O da “sanki sen benden geri kalıyorsun” diye yanıtladı.  O gece yatakta bazı özel aletler kullandık. Kocam Recep’e Cumartesi gününe kadar bekleyemeyeceğimi söyledim.
Ertesi gün kocam, patronuna davetini kabul ettiğimizi söyledi. Cumartesi günü de arabamızla Hasan bey’in yazlığına doğru gittik. İri göğüslerimin neredeyse dışarı fırlayacağı minicik seksi bir bikini giymiştim. Bikinimin altı düşük bel kesilmiş, arkası da kalçalarımın arasına kaçacak şekilde ipince bir materyalden yapılmıştı.
Kocam Recep “Nerdeyse çırılçıplaksın” dedi, ben önde o arkada patronunun yazlığının ön kapısına doğru yürürken. Ben de ona “umarım bütün hafta sonu çıplak kalırım ve bir sürü hoş sert sik tarafından doldurulup doyurulurum” diye nispet yaptım. Bunun üzerine Recep kalçalarımı okşayıp “öyle  olacağını kesinlikle garanti ederim “dedi. Bu sözü duymak amını iyice nemlendirdi. 
Hasan bizi kapıda karşıladı ve “işte nihayet senin güzel eşin geldi” dedi ve bana arkadaşça bir öpücük kondurdu. O beni öperken ben de göğüslerimi onun çıplak döşüne doğru bastırmıştım. Hasan’ın üzerinde sadece slip bir mayo vardı. Bu mayo onun sikini ve yumurtaları tamamen ortaya seriyor, hayal gücüne hiçbir iş bırakmıyordu. Ben bu siki istiyordum ve biliyordum ki olabildiğince kısa süre sonra da kavuşacaktım ona.
Hasan gözlerini memelerime dikerek, “itiraf etmeliyim ki Leyla, bu giysiler içinde yenecek kadar güzel görünüyorsun” diye takıldı.
Onun sataşmasına karşılık vererek “ben de kesinlikle öyle umuyorum” diye yanıt verdim. Gözlerim de direkt hasanın sikine dikmiştim. Sonra gözleri kaldırıp onun bakışlarını yakaladım. “Sen de yenecekmiş gibi görünüyorsun” diyerek, dudaklarımı dilimle yalayıp, gözleri yeniden sikine doğru kaydırdım. Bakışlarımda o siki ne kadar çok ağzımın içinde ve amımda istediğimi saklamıyordum.
“Hadi içeri, diğerlerinin yanına gidelim” dedi. “Bazı misafirlerim, oldukça serbest davranışlar içindedir umarım bu sizi rahatsız etmez” dedi ve bizi salondan geçirerek arka bahçeye götürdü. Hasan, kocam Recep’e dönerek “Bizim partimizin bazen aşırılıklara kaçtığı konusunda Leyla’yı uyardın mı?” diye sordu. Recep “evet söyledim” dedi sonra da “ve ikimiz de bu partide güzel vakit geçirmeyi umuyoruz” diye tamamladı.
Hasan bizi bahçeye götürürken, bir kolunu belime dolamış açıkta kalan tenimi okşuyordu. Bahçede havuzun etrafında birkaç çift çırılçıplak bir şekilde oturuyorlardı. Hasan’ın eşi Melihat yanlarına gelip kendisini tanıttı. Çekici, kızıl saçlı bir kadındı, koca memeliydi ve memeleri tamamen çıplaktı. O da oradaki diğer iki kadın gibi bikinisinin üstünü çıkarmıştı. 
“Üzgünüm tatlım” diyerek kollarını etrafımdan dolandırdı. Memeleri memelerime sürtünüyordu. “Evin kuralı bu; erkekler de kadınlar da üstsüz olacaklar, herhalde sorun olmaz değil mi” diyerek bikinimin önce boynumdaki bağcığını sonrada sırtımdaki kancası çözüp çıkardı. “Oh Leyla, bunlar çok güzel” diye iç geçirdi Melihat. Sonra nazikçe meme uçlarımı okşadı ve yumuşak bir şekilde memelerimi sevdi.
Bu manzara karşısında kocam Recep’in siki anında serleşmiş ve mayosunun önünde çadır direği gibi kabarmıştı. Benim meme uçlarım da anında kaya gibi sertleşmişti. Melihat’a “eğer biraz daha böyle devam edersen külotum ıslanacak!” dedim. O da gülerek “Harika! Bunu görmek isterim, ama belki biraz sonra “ dedi ve “gel, seni diğerleriyle tanıştırayım” diyerek beni havuzun kenarında güneşlenen diğer misafirlerin yanına götürüp tanıştırdı. 
Diğer iki kadından bir Hasan’ın sekreteri, Meral ve diğeri de “özel asistanı” Gülay’dı. Onları görünce tam bir sürtük olduklarını anladım. Sarışın, yılışık, yapışkan ve sessizdiler.
“Evet hepimiz buradayız, sanırım artık oyuna başlayabiliriz. Tamamı mı çocuklar?” diye sordu Hasan. Yaşı 55’in üzerindeydi. Ama ağarmış şakakları ve hala biçimli vücuduyla oldukça yakışıklıydı. Diğer yedi yada sekiz adam daha gençlerdi. Yaşları yaklaşık 35-50 arasıydı. Çoğunluğu kocam Recep ve benden daha yaşlıydılar. Melihat kırkında, diğer iki fıstıksa otuz yaşlarındaydılar. Ben yirmi beş, kocam Recep ise henüz yirmisekiz yaşındaydı. Demek ki en gençleri bizdik. Ben diğer adamların eşlerinin yazlıkta olup olmadıklarını merak etmiştim, ama kocam da bilmiyordu.
Hasan “Leylacığım, sen en gencimizsin, önce sen başlayacaksın. Biz adına ‘Cesaret’ diyoruz. Şimdi herkes önünde sıra girecek, sen birimizden bir şey yapmamızı isteyeceksin. Eğer o yada onar isteğini reddederlerse kuyruğun sonuna gidecekler, eğer yaparlarsa sorun yok onlar bu defa istekte bulunacaklar. Nasıl eğlenceli değil mi?” dedi.
Ben “tamam anladım ama isteklerim konusunda bir sınır var mı?” diye sorunca, Hasan sırıtarak “kesinlikle hayır, aklından geçen her şeyi itsiye bilirsin. Hele sendeki muhteşem vücutla da istediğini kesinlikle yaptıra bilirsin!” dedi.
Recep’e bakım gülümsedim. Sonra erkeklerin arasına doğru yürüdüm. Sonra yavaş yavaş incelemeye başladım. Önlerinde kabarmış duran siklerine bakıp, bazısının karnına bazısının omzuna dokundum. Sonra geri kocamın patronu Hasan’ın yanına geldim. Bir saniyeliğine kocama baktım, sonra geri Hasan’a döndüm. 
“Mayonu çıkarıp beni sikerken, karının da yüzüme oturup amını ağzıma vermesini istiyorum” dedim yüzsüzce. 
“Oh, bu kızı sevdim” dedi Hasan. Sonra hemen mayosunu çıkardı. Çok büyük siki vardı. Karısı Melihat yanım gelip, önce benim, sonra da kendi bikinisinin altını çıkarırken, ben de uzanıp Hasan’ın sikini tuttum. Hepimiz çıplaktık. Beni tutup bir şezlonga götürüp üzerine yatırdılar. Amın acayip sulanmış, amımın suyu kasıklarıma doğru akıyordu. Melihat hemen üzerime tırmanıp, çıplak amını dudaklarıma bastırdı. Onu yalamaya başladım. Ama ağır bir kokusu vardı. Birden bu kokunun nedeni anladım. Sanırım az önce sikilmişti ve bu koku amından ağzıma damlayan spermler geliyordu. Bu çok hoşuma gitmişti.
Hasan sikini amıma kaydırırken “Oh, ne güzel bir amcık bu” diyordu. Sonra uzun uzun ve sert sokuşlarla beni sikmeye başladı. Ben zevkle çığlıklar  atarak, bağırıp çağırarak, anında boşaldım. Elektriğe tutulmuş gibi çalkalıyor, felçli gibi titriyordum. Hasan beni, hiçbir şeye aldırmadan hızla sikmeye devam ediyordu. Birkaç saniye içinde o da içimde patladı. kocasıyla yüz yüze pozisyonda üzerimde oturup amını ağzıma dayamış olan Melihat kocası içime fışkırtmaya devam ederken “oh dilin içimde muhteşem ohhh” diye inliyordu.
Her şey çabucak olup bitmişti. Hasan içimden çıkmış, Melihat üzerimden kalkmıştı. Ama ben daha istiyordum… Ve hemen elde etim de. 
Faruk, sıradaki diğer adam oyunda beni seçmiş, kendimi ona siktirmemi istemişti. Ona hemen gelmesini söyledim. Yanıma gelip üstüme çıktı ve az önceki sikişten dolayı spermle dolu amıma kolayca sertleşmiş sikini kaydırdı.
Birkaç dakika sikiştik. Sert siki, yumuşak güzel amımın içinde sabit hız ve rutin hareketlerle girip çıkıyordu. Etrafımızdaki diğerleri de soyunmuş, mastürbasyon yapıyorlardı. Sarışın sekreter Gülay, kocamın sikini ağzına almış emiyordu. Bu manzarayı görünce yeniden kasıldım. Kocamın onun yüze boşalmasını görmek istiyordum. Birden “yüzüne boşal diye” bağırdım. Recep bana bakıp sırıttı Sonra sikini kızın ağzından çekti. Sik çıkar çıkmaz patlamış, Gülay’ın bütün yüzünü, gözünü ve saçlarını sperm içinde bırakmıştı.
“Piç herif!” diye bağırdı Gülay, neşe içinde. Recep’in yüzünü kaplayan spermleri silerken gülüyordu. Sonra, ben uzandığım yerde sikilmeye davam ederken, bana dönerek “Sen!” diye bağırdı. “Bunu ondan sen istedin, o halde sen yalayıp temizleyeceksin” diye devam etti. Bu arada da sürünerek yanıma gelmiş ve beni öpmeye başlamıştı. Öpüşmemizin arasında ben yüzü yalayarak recep’in spermlerini ağzıma alıyor, sonra öpüşürken köpürterek birbirimizin ağzına boşaltıyor, çiğniyor ve yutuyorduk.
“Daha istiyorum” diye inledim, kızın yüzünü tutup benimkine yapıştırıp  gitmesini engelleyerek. Bunun üzerine oradaki iki adam gelip siklerini yüzümüzün üzerine yerleştirip mastürbasyon yapmaya başladılar. Biraz sonra da hemen titreyip sıcacık yapışkan spermlerini üzerimize fışkırttılar. İkimiz birden aç kalmış çocuklar gibi ağzımı şapırtadarak spermleri yuttuk. Çok hoştu.
Daha sonra oyuna daha fazla devam etmedik. Ben bütün gün şezlongda sırt üstü yatıp, kim beni sikmek yada spermlerimi yüzüme veya vücuduma fışkırtmak istediyse izin verdim. Artık güneş batmaya yakın kocam Recep yanıma gelip beni öperek, bu gün ne kadar hoş göründüğümü söyledi.
“Yala beni!” dedim ona. “Amımdaki diğer adamların karışmış spermlerini yalaman beni müthiş tahrik edecek, hadi sevgilim benim içi yap ” diye yalvardım.
Recep yüzüme çıldırmış gibi baktı. Yüzünde müthiş bir şehvet vardı.  Sonra eğilip yavaşça omuzlarımdan aşağı amıma doğru öpmeye başladı. Memelerim ve göbeğimdeki spermleri yalarken onu seyrediyordum. Heyecanla ürpermiştim. Sonra amıma ulaşınca bacaklarımın arasına yerleşti ve yüzünü spermle dolu amıma gömdü. Sikilmiş amımdan sızan spermleri yalarken dudakları amımın dudaklarına iyice yapışmıştı.
“Ohhhh evet!” diye çığlık attım. Bu arada Hasan gelip kocam Recep’in arkasına çökmüştü. Sonra Recep’in kalçalarını ayırıp anüsünü yalamaya başladığını gördüğümde titremeye başlamıştım. Recep, kendisini yalayanı görmek için arkasına döndüğünde manzara karşısında heyecandan titremeye başlamıştı. Patronu Hasandı. Hayvan gibi ulumaya başlamış ve yüzünü yeniden amıma gömmüştü.
“Sik onu, Hasan” diye çığlık attım. Bu sırada adamın biri memelerimi okşuyor, meme uçlarımı hafif hafif çimdikliyordu. Birisi de gene yüzüme boşalıyordu. Artık onlar kim umurumda değildi. Gözüm hiçbir şey görmüyordu. Sadece patronu Hasan tarafından kocamın sikilmesini izlemek istiyordum. Hasan sikini kocamın göt deliğinin girişine yerleştirince yeniden “sik onu, sik kocamı!” diye bağırdım. 
Hasan kocamın götüne sikini sokunca, Recep’in amıma doğru kaykıldığını hissettim. Recep başını amımdan kaldırıp bana bakınca kaymış gözlerinde acıyla zevkin vahşi karışımı görünüyordu. Ona gülümsedim. O da bana gülümseyip yüzünü yeniden amıma gömdü. Yalama başladı. Benim orgazmımı Hasan’ın boşalma anına yetiştirmeye çalışıyordu sanırım. Hasan onun götüne boşalmaya başlayınca, o da benim klitorisimi hızlı hızlı yalamaya başladı. Ben de boşalmaya başladım. Çığlıklar, bağırmalar, nefes kesilmeleri arasında en muhteşem orgazmımı yaşıyordum. Acaba başka hiç kimse böyle muhteşem bir orgazm yaşayabilir miydi? 
Diğer misafirlerin çoğu cumartesi akşamı evlerine dönmüş, bizim çocuğumuz olmadığı için bütün hafta sonunu Hasan ve Melihat’la birlikte geçirmiştik. Bütün gece ve bütün bir Pazar gününü sikişerek geçirdik.
Hasan ve Melihat bizim için öyle müstehcen ve sapıkça şeyler yaptılar ki, hayatım boyunca böyle azmamıştım. O kadar tahrik ediciydi ki; ben de denemeliydim ve denedim de. Hiçbir tabu bırakmadık. Öyle ki; kocamla ben aniden evi korusun yada başka şeyler yapsın diye büyük bir bekçi köpeği almaya karar verdik               .

Sevgilimden iyi sikişen teyzem

Bеn 24 yаşındа çoсukluğunu ѕеmrа tеyzеѕimin yаnındа gеçirеn bir inѕаnım.Çосukluğumu ѕеmrа tеyzеmin yаnındа gеçirdiğim için tеyzеmе çосukluğumdаn bеri аşıktım vе о nun için hеrşеyi yарmаyа hаzırdım.оnu çоk аrzulаmа rаğmеn tеyzеm çоk tutuсu bir inѕаn оlduğu için оnа аçılаmıyоrdum.Bеn ѕürеkli tеyzеmi ziyаrеt еttiğim için tеyzеm vе еniştеm bаnа çоk аşırı güvеnirdi tеyzеmin iki tаnе kızı vаrdı inаnın övmеk için аnlаtmıyоrum tеyzеm iki çосuk yарmаѕınа rаğmеn hiç çосuk dоğurmаmış   
gibi 32 yаşındа оlmаѕınа rаğmеn 18 yаşındаki kızlаrа tаş çıkаrtасаk kаdаr
güzеl vе ѕеkѕiydi оnа аşık оlduğum içinmi bilmеm bеnim küçüklüğümdе bildiğim tеyzеmdi hаlа hiç yаşlаnmıyоr vе dеğişmiyоrdu.Sаnki gеçеn yıllаrа mеydаn оkuyоrdu.günlеrdеn birgün bеn yinе rutin bir şеkildе tеyzеmlеri ziyаrеtinе gitmiştim еniştеm оtururkеn bеn önümüzdеki hаftа bеlçikаyа gidесеğini tеyzеn yаlnız kаlmаѕın bаşındа bir еrkеk оlѕun bеn gidinсе burаdа kаlıр tеyzеnе ѕаhiр çıkаrmıѕın dеdi vе  inаnın ѕаnki dünyаyа bir kеz dаhа gеlmiş gibi ѕеviniyоrdum bu tеklifi mеmnuniyеtlе kаbul еttim ensest hikayeler. nеyѕе bu ѕоhbеttеn 4-5 gün ѕоnrа еniştеm bаnа tеlеfоn еdiр bеn yаrın gidiyоrum yаrın ѕаbаh еrkеndеn gеlirmiѕin dеdi bеndе mеmnuniyеtilе kаbul еttim.yаrın ѕаbаh оlmuştu bеn еşyаlаrımı аldım vе еniştеmlеrе gittim еniştеm еşyаlаrını çоktааn tораrlаmışdı 15-20 dаkikа ѕоnrа tаkѕi çаğırıр еvdеn аyrıldı kenef.net okuyucuları. O gün еniştеmindе gidişindеn еtkilеndiği için tеyzеm hüzünlüydü vе ilk dеfа аyrı kаlıyоrlаrdı tаbi tеyzеmidе tеѕеlli еtmеk bаnа düşüyоrdu аkşаm оldu аilесеk yеmеk fаlаn yеnildi ѕааt 9-10 сivаrı çосuklаrı yаtırdı bеn uyumаmıştım içеridе tv izliyоrdum tеyzеmdе yаnımа gеldi bаnа nеdеn uyuyаmаdığımı ѕоrdu bеndе mоrаlimin bоzuk оlduğunu ѕöylеdim gеrçеktеndе mоrаlim bоzuktu çünki tеyzеmi оkаdаr çоk ѕеviyоrdum ki оnа аçıldığım zаmаn yаdа durumu fаrk еttiği zаmаn bеndеn uzаklаşmаѕındаn kоrkuyоrdum. Tеyzеm bаnа ıѕrаrlа nе оlduğunu ѕоruyоrdu bеndе ѕаnа ѕöylеyеmеm dеdim bаnа kızlаrlаmı ѕоrunun vаr dеdi bеndе hаyır dеdim.реki оzаmаn nе оlduğunu ѕöylе dеdi bеndе birinе аşık оlduğumu fаkаt о inѕаnlа bеrаbеr оlаmаyасаğımı ѕöylеdim nеdеn dеdi bеndе еvli dеdim kim diyе zоrlаdığındа ѕаnа ѕöylеyеmеm dеdim fаkаt dеvаmlı üѕtеliyоrdu еn ѕоnundа еn ѕоn ѕаnа ѕöylеyеbilirim dеdim   Durumu fаrkеtmişti bаnа çоkmu ѕеviyоrѕun dеdi еwеt dеdim о dеdi bеndе bilmiyоrum dеdim.оnunlа ѕаmimiyеtim аkrаbа ilişkiѕindе оlduğunu ѕöylеyinсе оlѕun dеdi bеlki оdа ѕеni ѕеviyоrdur dеdi bеndе bеni dаhаdа ümitѕizdurumа ѕоkmа dеdim.bоşvеr bunlаrı kаlk yаtаlımdеdi bеndе tаmаm dеyiр оdаmа gittim yаtmıştım fаkаt uyku uyuyаmıyоrdum ѕааt gесе 2-3 gibi kарıyı аçtı vе оdаyа gеldi yаnınа yаtаbilirmiyim diyе ѕоrdu (üzеrindе inсесik gесеlik vаrdı vе ѕаlоndаn içеri vurаn ışıktаn аltındа hiçbir şеy оlmаdığıdа bеlli оluyоrdu) bеndе оlurmu dеdim ulаn dаhа dünе kаdаr kоynumdа uyutаrаk büyüttüm ѕеni dеdi büyüdündе bеnimi bеğеnmiyоrѕun dеdi bеn hаyır  diyеmеdеn yаtаğа girmişti bilе yаtаrkеn аrkаѕını bаnа dоğru dönmüştü vе о mükеmmеl kаlçаlаrı tаm önümе dеğiyоrdu yаtаkdа zаtеn tеk kişilikti bеnim ufаklık hеmеn аyаğа kаlkmıştı bеndе bеlli еtmеmеk için gеriyе dоğru çеkilirkеn о kеndini bаnа dоğru itti vе аrtık tаmаmеn bеnim ki оnun gесеliğindеn dоğru kаlçаlаrının аrаѕınа dоğru zоrluyоrdu.
Bаnа dönеrеk nе оldu utаndın mı dеdi bеn şаşkınlık içindеykеn yоkѕа bеni iѕtеmiyоrmuѕundеdi bеndе hаyır ѕеni çосukluğumdаn bеri iѕtiyоrum dеdim аnidеn dudаğımа yарıştı kораrtırсаѕınа ıѕırıyоrdu bеndе hеmеn еllеrilе аmının kеnrlаrını оkşuyоr vе göğüѕlеrini ѕıkıyоrdum,yаtаktа bir hаmlеdе dönеrеk bеnim yаrrаğı аğzın аldı bеnim аğzımаdа аmını yарıştırdı bеn zеvklе оnun klitоriѕini аmının dudаklаrını yаlıyоrdum 10 dаkikа gеçmеdеn gеliyоrumdеdim vе аğzınа bоşаldım bir tеk dаmlаѕını dаhi ziyаn еtmеdеn hерѕini yuttu dаhа ѕоnrа kıѕа ѕürе ѕоnrа tеkrаr bеnim yаrrаğı kаldırdı ѕеni içmdе iѕtiyоrum dеdi bеndе zаmаn kаybеtmеdеn bеnimkini оnun аmının içinе dоğru bаѕtırdım içеri tаmаmеn girdiğimdе dеrin bir оh çеkti gidiр gеlmеlеrim аrttıkçа yаtаğı ѕıkıyоr kоrkunç dеrесеdеdе inliyоrdu 
Muhаkkаk yаn dаirеdеkilеr duymuştur 10 dаkikа ѕоnrа bеn büyük bir ihtişаmlа içinе bоşаldım оdа fаzlа gеçmеdеn bütün şеhvеtiylе bоşаldı аrtık ѕırа аrkаdаydı dоlарtаn krеmi аldı vе götünün dеliğinе ѕürdü аrdındаn bеnimkini аğzınа аldı vе kıѕаа ѕürеdе еѕki fоrmunu kаzаndırdı аrkаѕınа gеçtim yаvаş yаvаş itmеyе bаşlаdım dеliği dаr оlduğu için zоr mоr еn ѕоnudа içinе girdim fаzlа gеçmеdеn içinе bоşаldım о gесе ѕаbаh 6yа kаdаr kаç kеz ѕikiştiğimizi bilе bilmiyоrum.hеrkеѕе yаrdımсı оlurum iyi niyеtli vе ѕırсı bir inѕаnım gеrçеklеştirmеk iѕtеdiğiniz fаntеzilеr için.
Enes ve Karısı Gamze.

   

Bu öykü blog takipçim Enes'in isteği ile ve onun yönlendirmesi ile yazıldı. Bize nasıl bir öykü istediğini söyledi ve karısının fotoğraflarını gönderdi. Biz de bu öyküyü yazdık. Umarım beğenirsiniz. Adım Enes, mutaasıp bir çevrede büyüdüm. Ancak Üniversiteye başladığımda çevrem değişti ve hiç de aileme benzemeyen bir arkadaş çevresi edindim. Sigara içki, şeker (biz extasy’e kendi aramızda bu adı veriyoruz) gibi alışkanlıklar edindim.  Zaten karım Gamze’yi de o dönemlerde tanıdım. 
Gamze’yi tarif etmem gerek. Uzun b oylu 1.75 boyunda, 55 kilo ağırlığında beyaz tenli, uzun siyah saçlı, dolgun göğüslü uzun bacaklı ve taş gibi sert kalçalara sahip bir kadındır. Uzun bacaklarını erkeklere sergilemek için hep mini etek giymeyi tercih ediyordu. Başta bana biraz sakıncalı gelmişti ancak, erkeklerin ona ve bacaklarına iştahla baktıklarını gördüğümde duyduğum heyecandan sonra fikrim değişmişti. Artık ben mini etek giymesi için teşvik ediyor ve sürekli ona mini etekler hediye ediyorum. 
Bu duygu gittikçe karımı başkaları tarafından sikilmesinin ne kadar heyecan verici olduğu fantezisini geliştirdi. Karımla sikişirken hep bu fanteziyi hayal ediyordum. Performansım bu fanteziyle artıyor, yaşadığım orgazm daha da şiddetleniyordu.
Sonunda bu fantezimi karım gamzeyle ilk paylaştığımda garipsemişti. Ancak bu fantezi ile yaptığımız sevişmelerin zevki onda da katbekat artınca o da benzer fanteziler  kurmaya başladı.
Sonunda bu heyecanla fantezimizi gerçekleştirmeye karar verdik. Ancak kim olacağı konusunda biraz tereddüt yaşadık. Sonunda bir erkeği o, birini de ben seçecektim. Tek fiziksel ölçümüz, seçeceğimiz adamların siklerinin çok büyük olmasıydı.
Ben işyerinden Metin adında bir arkadaşımı düşünüyordum. Hem bizim ortamlarımızı bilen, şeker kullanmaktan çekinmeyen birisiydi. Hem de ve asıl olarak iş yerinde pisuvarda yan yana işerken tesadüfen aletini görmüştüm. Kalkmamış hali bile göz ucuyla bakmama rağmen çok büyüktü. Karıma anlattım kabul etti. 
O da kendi işindeki kadın arkadaşları arasında meşhur olan ve aletinin büyüklüğü nedeniyle iş yerindeki kadınlar arasında lakabı bir buçuk adana dürüme çıkan Cafer’i düşündüğünü söyledi. 
Bu iki isim üzerinde karar kıldık ve ikisini aynı zamanda, bir cumartesi gecesi evimize yemeğe davet ettik. 
Karımla o gün akşamın hazırlıklarına başladık. Gamze akşam için yemek hazırlarken ben alışveriş için dışarı çıktım. İçecekleri aldıktan sonra meşhur bir iç çamaşırı mağazasından, karım için siyah silikon dantelli çok seksi bir çift çorap aldım.
Eve döndüğümde karım her şeyi hazırlamıştı. Onu banyoya soktum. Bir gün önceden tüm vücuduna ağda yaptırmış, amının kıllarını temizletmiş, mis gibi olmuştu. Güzel kokularla yıkandı. Güzelce kurulanıp saçlarına fönle harika bir dalga havası verdi.
Sıra giyinmesine gelmişti. Ona geçen doğum günüde hediye olarak aldığım, siyah, askılı, dar ve mini elbisesini giymesini söyledim. Elbiseyi giymek için üzerindeki bornozu çıkarınca bembeyaz heykel gibi vücuduna bir kez daha hayran kaldım. Üzerine atlamamak için zor tutuyordum kendimi. Bembeyaz omuzlarının ve koca memelerini üzerine siyah uzun saçları düşmüştü. Karnı düz, kalçaları ise biçimli şekilde yusyuvarlaktı. Upuzun bacaklarının birleştiği yerde kılsız amının yarığı çok muhteşemdi.
Amını örtmekten çok açığa çıkaran siyah dantelli bir tanga ve ona uygun siyah bir sutyen seçti. Bana gösterip onayımı aldı. Önce tangayı giydi. Aralarına sıkışan tanga biçimli kalçalarını daha da ön plana çıkarmıştı. Sonra sutyeni taktı, gelip düğmesini bana kapattırdı. Meme uçları şimdiden kabarmıştı. Sutyen bembeyaz iri memelerini zor kavrıyordu. Adeta sutyenden fırlayacak gibi duruyorlardı.
Tam bu aşamada bugün aldığın çorapları verdim. Çok beğendi hemen bacaklarına geçirdi. Uzun bacakları daha da uzun görünüyordu. Çorabının siyah dantelleri ile dantelli külotunun arasındaki baldırlarının beyazlığı daha da ortaya çıkmış, insanı kışkırtıyordu. 
Siyah askılı mini elbisesini de giydi. Elbise vücudunun sıkıca sarmış, memeleri ve göğüsleri iyice belirginleşmişti. Siyah elbisenin kısa etiğinin bittiği yerden hemen çorabın dantelleri görünüyor, bacak arlını hareket ettirdiğinde eteğin arkasında ufak yırtmaçtan uyluklarının bembeyazlığı adeta göz kırpıyordu.
Sonra ayağına yine siyah uzun ve ince topuklu bir ayakkabı giydi. Tam bir seks abidesine dönüşmüştü. Sikim pantolonumun içinde kabarmış, bir çadır oluşturmuştu. Karım görünce eliyle pantolonumun üstünden sikimi okşayıp bana ıslak bir öpücük verdi. Karımı kalçalarından kavrayıp hemen kendime çektim. Ama o kurtulup “yaramazlık yok, sabırlı ol, daha zamanı gelmedi” dedi ve makyaj yapmak üzere aynanın karşısına geçti. Kırmızı ruj sürdü. El ve ayak tırnaklarına zaten bir gün önceden aynı renk oje sürdürmüştü. 
İşi bitince karşıma geçip kendi etrafında döndü ve “nasıl, karın sikişe hazır mı?” diye sordu. Ben yutkunarak, bir şey diyemedim. Ancak kafamı sallayarak dediğine yanıt verdim.
Sonra çantasından iki tane şeker çıkarıp birine ağzına attı diğerini de yutmak için bana verdi.. . Keyfimiz yerine gelmişti.
Yemek masası hazır beklerken kapı çaldı. Gelen karımın iş arkadaşı Cafer’di. Elinde bir şişe şarap vardı. Karımı görünce ıslık çalmaktan kendini alamadı. Daha Cafer oturmadan kapı yeniden çaldı. Tabi gelen Metin’di. O da elinde bir kutuyla içeri girdi. Karımı görünce o da bir şaşırdı.
Ben Metin ile yan yana oturdum. Cafer Benim karşıma oturunca, karım için Metin’in karşısında, Cafer’in de yanında yer kalmış oldu. Gamze tüm hazırladığı yiyecekleri masanın yanındaki alçak sehpanın üzerine serviste kolaylık olsun diye dizmişti. Arkası bize dönük yemekleri almak için eğildiğinde zaten kısa olan eteği daha da yukarı çıkıyor ve siyah dantelli çoraplarının hemen üstüden bembeyaz uylukları göz önüne seriliyordu. Her iki adam da gözlerini karımdan alamıyorlardı. Yanımda oturan Metin’in önüne baktığımda sikini harekete geçtiği açıkça belli oluyordu. Eminim Cafer de aynı durumdaydı.
Karım ilk yemeklerimi alarak masaya döndü. Önce Cafer’in yemeğini verdi.  Eğildiğinde bu defa da bembeyaz memeleri gözlerimize ziyafet vermişti. Sonra aramıza girerek Metin’e ve bana servis yaptı. Arkasını bana döndüğünde göğüsleri Metin’in omzuna sürtünürken, kalçaları benim koluma, bana servis yaparken de kalçaları metini koluna göğsü benim omzuma sürtünüyordu. 
İki erkek de müthiş etkilenmişlerdi. Tüm yemek ve içki servisi bu şekilde oldu. Adamlar yemeği falan unutmuş karımı izliyor, sürtünmesini bekliyorlardı.
Karım kendi yemeğini de koyduktan sonra Cafer’in yanına Metin’in karşısına oturdu. Keyifli bir şekilde yemeğe ve konuşmaya başladık. Ben sürekli konuyu sekse getiriyorum, adamlarda büyük bir memnuniyetle devam ediyorlardı.
Sonunda yemeği bitirip koltuklara geçtik. Her ikisinin de önü kabarmıştı. Biz karşılıklı kanepelerde otururken karım aynı gösteriyle sofrayı topladı. Hepimiz de aşırı tahrik olmuştuk.
Karım bulaşıkları mutfağa bırakıp hepimize birer bardak içki getirdi. Adamlara “siz gelmeden biz birer tane ‘şeker’ içtik, siz de ister misiniz?” deyip yanıtlarını beklemeden çantasından birer tane de onlara verdi. Adamlar hipnotize olmuş gibi alıp doğru ağızlarına attılar. Adamlar karşıdaki uzun kanepede oturuyorlardı. Karım yanıma, geniş ve yumuşak kanepeye oturdu ve arkaya yaslandı. Bu durum eteğinin yukarı toplanmasına ve siyah dantel çorabın üzerindeki bembeyaz uyluklarının ortaya çıkmasına neden oldu. Bacaklarını sıkıca kapatmıştı. Ben bir elimde bardak diğer elimi karımın bacağının üzerine koyup aşağı yukarı okşamaya başladım. Karım da heyecanlanmış, ağzından mırıltılar çıkararak başını geriye atıp kendini okşamalarımın ritmine bıraktı. Ben okşadıkça karımın sıkı bacakları aralanıyor, dantelli külotunun içindeki ıslanmaya başlayan amı arkadaşlarımızın gözü önüne seriliyordu. İki adam da tek elleriyle pantolonlarının üzerinden siklerini okşamaya başlamışlardı.
Benim de sikim taş gibi olmuştu. İki arkadaşımız karımı seyrederek kendilerini okşuyorlardı. 
Ben yerimden kalkıp banyoya gittim. Giderken de karıma gelmesi için seslendim. Karım arkamdan banyoya girdi. Hemen elimi amına attım. Külotu sırılsıklam olmuştu. Külotunu sıyırıp çıkardım ve lavaboya yaslayıp amını dilemeye başladım. O kadar tahrik olmuştu ki amına dilim değer değmez boşaldı.
Doğrulup eteğini düzelttim. Külotunu giymek istedi, giydirmedim. Elinden tutup salona geri döndük. Aynı yere aynı şekilde oturduk. Karım yine bacaklarını sıkıca kapattı. Ben elimi aralarına sokup araladım. İki erkeğinde gözü faltaşı gibi açılmıştı. Karımın çıplak, kılsız ve şişmiş amı önlerindeydi. Cafer az kalsın yeni aldığı içki yudumundan boğulacaktı. Adamların şaşkınlığı geçince karıma “sıra sende!” dedim. Karım yanımdan kalkıp, Metin’in yanına oturdu ve elini doğrudan adamın kabarmış sikinin üzerine koyup okşamaya başladı. Metin endişeyle bana baktı. Gülümsediğimi görünce, elindeki içkiyi bırakıp karımı belinden kavradı ve öpmeye başladı. Öpüşmeleri ateş  saçıyordu adeta. Gamze hala adamın sikini okşuyordu. Metin de bir yandan öperken bir eliyle de karımın memelerini elbisesi üzerinden okşuyordu. 
Cafer de ilk şaşkınlığını atıp bana baktı. Ona da gülümsedim. O da yerinden kalkıp onların yanına gitti ve karımın bacaklarını ayak bileklerinden dizlerine doğru okşamaya başladı. Sonra bacaklarının iç tarafından uyluklarına doğru ilerdi. Dudakları da elini takip ediyor, elinin okşayarak geçtiği yerleri dudakları da öpücüğe boğuyordu. Karım mırıldanarak bacaklarını gayriihtiyari ayırdı. Kılsız amı adamın gözleri önüne çıkmıştı. Cafer elini doğru amının yarığı üzerine götürüp yukarı aşağı okşamaya başladı. Karımın amı bir pınar gibi yine sulanmıştı.
Metin karımın elbisesinin ve sutyenin askılarını bir omzunda aşağı kaydırarak bir göğsünü açığa çıkardı ve koca elleriyle okşamaya başladı. Sonra dudaklarını karımın dudaklarından çekip bu memeye yöneldi. Önce fındık gibi sertleşmiş uçları dilinin ucuyla okşadı sonra ağzına alıp emdi. Karımın ağzından anlamsız sözler çıkıyor, inliyordu.
Bu arada Cafer bir parmağını karımın amına sokmuş, parmağı ile sikiyordu. Sonra ikinci ardıdan üçüncü parmağını sokunca karın bir çığlık atı. Bacakları gerilip titremeye başlamıştı. Gecenin ikinci orgazmını yaşıyordu.
Cafer memeyi bırakıp, karımın başını aşağı, sikini üzerine doğru bastırdı. Karım önce siki pantolonunun üzerinden bir ovaladı. Sonra fermuara açıp kemerini çözdü ve siki esaretten kurtardı.
Aman tanrım, hayatımda hiç bu kadarını görmemiştim. Gamze de görmemiş olacak ki gözleri faltaşı gibi açıldı. Koca siki iki eliyle kavrıyor, daha da açıkta yer kalıyordu. Sikin kıpkırmızı olmuş kafası büyükçe bir kuru soğan kadardı. Karım siki eline alınca dudaklarını ısırarak bana baktı ve gülümsedi. Ne demek istemişti acaba?
Sonra koca sikin ucuna inik dil darbeleri kondurmaya başladı. Sikin ucunda biriken sıvıyı diliyle yalayarak yutuyordu. Sonra dilini sikin başının kenarında gezdirmeye başlayınca, Metin de inlemeye başladı. Birkaç dairesel hareketten sonra sikin koca gövdesini kah yalayarak kah öperek taşaklara kadar indi. Taşakları diliyle yaladı. Sonra yumurtaları ağzının içine çekerek emmeye başladı. Metin başına geriye atmış bir eliyle  karımı dışarıdaki memesini okşarken diğer elini de karımım saçları arasına sokmuş, bastırıyordu.
Bu arada Cafer de sonunda diliyle karımın amına ulaşmış.minik darbelerle klitorisini yalarken dudakları ile de amın dudaklarını yalıyordu. Karımın amının suları Cafer’in dudaklarında aşağıya sızıyordu. Cafer iki eliyle karımı kalçalarından kavramış, karım da bacaklarıyla adamın kafasına baskı yaparak daha derine dilinin ulaşmasına yardım ediyordu.
Metin karımın saçını sertçe kavrayarak başını kucağından yukarı kaldırdı, bir eliyle de sikini tutup, ağzına dayadı ve saçı kavrayan elini hızla aşağı bastırıp, iri sikin karımın gırtlağına kadar girmesini sağladı. Gamze bunu beklemiyordu. Nefesi kesilip öğürdü. Koca alet ancak yarısına kadar girmişti. Metin başını biraz daha bastırdı. Karım boğulacak gibi oldu. Adam biraz bekledikten sonra, kavradığı saçı aşağı yukarı basırarak karımın ağzını sikmeye başladı.
Gamze iki eliyle siki kavramış, günlerdir aç biri gibi adete yiyordu. Metin kafasını her bastırdığında sik gırtlağının içene girip ağzında eğiliyor ve yanaklarında bombe yapıyordu. Karımın gözleri kızarmış yaşlar geliyordu. Her bastırışta sutyeninden fırlamış tek göğsü çağanoz gibi sallanıyordu.
Karımın ne kadar tahrik olduğu Cafer’in ağzındaki amından belli oluyordu. Amı bir pınar gibi coşmuş adeta şakır şakır akıyordu. Amının suyundan koltuğun üstünde bir ıslaklık oluşmuştu. İnlemeye çığlık atmaya çalışıyor ama ağzındaki sikten dolayı duyulmuyordu. Sanırım bir muhteşem orgazm daha yaşıyordu. Zira iyice gerilen bacakları arasındaki adamın kafasını ezecekmiş gibi sıkıyordu. 
Cafer ayağa kalkıp, pantolonunu açtı. Külotunu sıyırır sıyırmaz devasa siki önünde bir dal gibi dikildi.  Bu adamın siki Metin’inkinden daha uzun ama daha inceydi. 
Gamze ağzındaki azman siki emmeye devam ederken Cafer bacaklarını yana doğru kandırarak arkasına uzandı. Karımın üstte kalan bacağını yukarıya iyice kaldırarak uzun sikini arkadan amına dayadı ve yarığının ağzında ileri geri sürttürerek, daracık amcık deliğine soktu. Uzan yarak bir hançer gibi amın içine girince karım birden irkildi. Ağzındaki koca siki bir an çıkararak derin bir “ooohhhhhhh” deyip yenide siki ağzına aldı.
Bu arada ben de sikimi dışarı çıkarmış, arkadaşlarım karımı sikerken izleyerek onu okşamaya başlamıştım.
Metin’in taşakaları hareketlenmeye başlamıştı. Ağzında siki olan arkadaşının karısı, bir yandan da başka bir arkadaşları tarafından sikiliyordu ve kocası onları izlerken otuzbir çekiyordu. Bu durum sanırım onu da çok tahrik etmişi. Sikini şiddetli bir şekilde son bir kez karımın amına bastırarak ve hayvan gibi böğürerek boşalmaya başladı. Taşakları bir körük gibi ine kalka içinde ne varsa karımın ağzına boşaltıyordu. Karım ilk gelen spermleri yutmuş ancak hepsini yutamamış, dudaklarının kenarından taşarak koltuğa ve Metinin taşaklarına damlıyordu.
Bu manzara beni de etkilemiş ve sarsıla sarsıla bütün spremlerimi halıya akıtmıştım.
Metini boşalması uzun sürdü. Tamen boşalınca sakileşti, yumuşayan siki karımın ağzından çıkıp kendi karnına düştü. Karım öpe yalıya koca siki temizledi.
Cafer de karımın amını alttan sikmeye devam ediyordu. Metin boşalınca karım doğruldu, sikini karımın amından çıkarmadan Cafer de koltuğa oturur vaziyete geldi. Karımın yüzü bana, arkası Cafer’e dönük koca sikin üzerinde aşağı yukarı hareket ediyordu. Sik bir piston gibi o daracık ama girip çıkıyor, sikin bütün gövdesi karımın amının suyuyla pırıl pırıl parlıyordu. Mini eteği beline toplanmış, hala sadece bir göğsü açıkta ve açıkta olan göğsü hareketin ritmine uyarak aşağı yukarı sallanıyordu. Müthiş bir manzaraydı. Karım gözlerini gözlerime dikmiş müthiş bir zevk sarhoşluğu ile bana  gülümsüyordu.
Cafer bir eliyle bir memesini okşarken diğer eliyle de kapalı olan memesini askılarını aşağıya sıyırarak açığa çıkardı ve diğer eliyle de özgürlüğüne yeni kavuşan memeyi okşamaya başladı. Karım çıldırmış gibiydi çığlıklar atarak bilmem kaçıncı orgazmını yaşıyordu. 
Bu arada Metin de tamamen soyunmuş, yarı ölgün sikini sıvazlayarak Cafer’in siktiği karımı izliyordu. Koca alet yeniden sertleşmeye başlamıştı. Yanlarına yaklaşıp sikini karımın eline verdi. Sik karımın elinde yavaş yavaş büyümeye başladı. Gamze yeniden siki ağzına alarak sikecek kıvama getirdi.
Metin karımı elinden tutarak Cafer’in sikinin üzerinden kaldırdı. Cafer itiraz edecek oldu ama fırsat bırakmadan Metin karımın yönünü ona çevirerek yeniden sikin üzerine oturttu. Cafer kaldığı yerden karımı sikmeye devam ederken, Metin karımın başını Cafere doğru iyice bastırarak biçimli kalçalarını açığa çıkardı. Aşağıdan amı sikilen karımın göt deliği iyice büzüşmüştü.
Metin diliyle minicik deliği yalamaya başladı. Delik daha da büzüştü. Hem yalıyor, hem de elleriyle karımın kalçalarına şaplak buruyordu. Karım acıyla karışık zevkle çığlıklar atıyordu.
Met,in koca siki tamamen sertleşmiş önünde bir çağanoz gibi sallanıyordu. Parmağını sikilen amının dudağına sürüp iyice ısladı ve bu ıslaklığı göt deliğine sürdü. Eyvah Metin karımı hiç sikilmediği götünden sikecekti. Metin bir de sikini amının etrafına sürüp sikini başını da nemlendirdi ve karımın götüne dayadı. Karım siki götünde hissedince panikledi, “hayır yapma, oradan olmaz” diye bağırdı. Ancak metin aldırmadı, kalçalarını bir eliyle tokatlamaya devam ederek, sikini göt deliğine bastırmaya başladı. Ufacık deliğe bilek kalınlığındaki sikin girmesi zor oluyordu. Karım acıyla bağırıyor, kendini kurtarmaya çalışıyordu ama iki adamın arasından kurtulmak mümkün değildi.
Arkasını dönüp yaşlı gözlerle yardım ister gibi bana baktı. Ben yeniden  sertleşmiş müthiş tahrik olmuş şekilde sikimi okşamayı sürdürüyordum ve maalesef yapacak bir şeyim yoktu. Gamze yüzümdeki mutluluğu ve elimden gelecek bir şey olmadığını anlayınca önüne dönüp kaderine razı oldu.
Cafer yüzüne kadar gelen ve deli gibi sallanan memeleri dil darbeleriyle yalarken karımın sıcak ve ıslak amını sikmeyi sürdürüyordu. Karımın acıdan akan göz yaşarlı adamın yüzü ıslatıyordu. 
Metin acımadan bir hayvan gibi siki göte sokmaya devam ediyordu. Ancak sadece başı girebilmişti. Çekip yeniden soktu, şimdi biraz daha fazlası girmişti. Bu şekilde çeke soka çeke soksa sikin yarısından fazlasını karımın götüne soktu. Kayganlık sağlamak için sürekli göt deliği ile sikinin birleştiği yere tükürüyordu. Yarısı girince durdu. Karım derin bir nefes aldı. Sonra adam yavaşça çekip hızla geri bastırdı. Gamze, bir yeri koparılmış gibi müthiş bir çığlık attı. İyice sıktığı gözleri yaşla dolmuştu. Metin acıdan hızlı hızlı sikmeye başlamış, karımın çığlık ve ağlamalarına aldırmadan sikişini sürdürüyordu.
Sikiş sürdükçe karımın göt deliği genişlemiş acısı azalmış hatta zevk almaya başlamıştı. Ben de ayağa kalkıp tamamen soyundum ve koltuğun aşına gidip, diğerlerininkine göre mütevazi sikimi karımın ağzına verdim. Karım bir vantuz gibi yakaladı ve hemen ağzının içine aldı. Ben tam bu anda Metin ile göz göze geldim. Bana pis pis sırıtıyordu. Bu durum anında boşalmama neden oldu. Karım spermlerimin bir kısmını yutarken artan kısmı dudaklarının kenarından Cafer’in yüzüne damladı.
Ben yeniden yerime geçip seyretmeye başladım. Karımın amında ve götünde iki piston çalıyordu adeta. Karım acıyı unutmuş yeniden orgazm çığlıkları atıyordu. Bu durum Caferi etkilemiş, taşakları titremeye başlamış ve sikini karımın amına şiddetli bir şekilde sokarak iniltilerle içinde ne varsa boşaltıyordu. Karımı omuzlarından tutup sikine doğru bastırarak tüm spermleri boşalttı ve yavaşladı. Spermler amın içindeki sikinin kenarından dışarıya sızıyordu. Sikini çıkarmadan öylece bekledi.  
Metin de bu durumdan etkilenmiş taşakları karımın amına çarpa çarpa götünün içine boşalmaya başlamıştı. Sanki az önce boşalan o değildi. Yeniden çok fazla sperm fışkırtıyordu. Adamı boşalması bitince karımın üstüne yığıldı kadı.
Üçü de rahatlamıştı. Sessizce biraz öylece yattılar. Görüntü muhteşemdi. Altta Cafer, arada karım en üste Metin. Organları hala karımın içindeydi.
Derken Metin doğrulup, yumuşamış sikini karımın göründen çıkardı ve yan tarafa sırtüstü oturdu. O daracık delik o kadar genişlemişti ki şaştım. Kıpkırmızı olmuş göt deliğinden sik çıkar çıkmaz bir şelale gibi spermler dışarı karımın amına ve Cafer’in sikine doğru akmaya başladı. Karım da Cafer’in üzerinden kalkıp ikisinin arasına oturdu. Karım, iki sikicisin arasında amından ve götünden spermler sızarak ve yüzünde mutlu bir tebessümle bana bakıyordu. 
Bu şekilde biraz dinlendikten sonra, iki elini iki yanındaki erkelerin önüne doğru uzatarak az önce kendisini aynı anda siken iki siki de eline alıp nazik nazik okşamaya başladı. Gözleri gözlerimdeydi. Gözlerinden hem mahcubiyet hem de şehvet okunuyordu. Açık bacakları arasından yeni sikilmiş ve hala aralık olan amı görülüyordu. Amından sızan sperm kalıntıların bacaklarının iç tarafında leke bırakmıştı.
Ayağa kalkıp iki bacağının arasına çömeldim. Ellerimle amının dudaklarını aralayıp, dilim ve dudaklarımla kalan spermleri temizlemeye başladım. Amı pırıl pırıl olmuştu. Metin elimi başıma koyarak daha iyi temizlemem için bastırdı. Karımın amı yalamalarımla yeniden sulanıp ısınmaya başladı. 
Göz ucuyla yan tarafa bakınca karımın iki eliyle oynadığı iki sik de yeniden hareketlenmişti. Gamze bacakları arasında beni itip, Metin’e doğru domalarak, eğilip Cafer’in ince uzun sikini ağzına aldı. Önce başını hafif hafif emdi. Sonra diliyle ucunu yalamaya başladı. Cafer belli belirsin inledi.
Ben yerde iki dizimin üzerinde oturup onları seyrederken, Metin domalmış karımın arkasına geçip, iri sikini az önce yalayarak sikişe hazırladığım, karımın amına dayadı. Koca başı amının deliğine sığacakmış gibi durmuyordu. Sikin başını aşağı yukarı harekete ettirerek amının dudakları arasına sürttü. Gamze’nin amını girişi genişlemeye başlamış, ağzındaki siki daha iştahla emiyordu. 
Metin sikini amına yavaş yavaş sokmaya başladıkça, karım da kalçalarını arkadaşıma doru kaldırıyordu. Karımın amına giren yarak dibine kadar ulaşmış, koca yarak karımın amının içinde görünmez olmuştu. Metin yenide yavaşça siki çekip, hızla dibine kadar tekrar sokunca, karım ağzındaki siki çıkarıp, korkunç bir çığlık atıp inlemeye başladı. Metin o kadar hızlı ve sert sikiyordu ki, her sokuşunda karımın kalçalarına çarpan kendi kalçaları müthiş ses çıkarıyordu.
Siki karımın ağzından dışarıda kalan Cafer, ise bu durumda hoşlanmamış,  karımın saçlarından yakalayarak yeniden sikinin üzerine bastırdı. Uzun sik karımın ağzında tamaen kaybolmuş, gırtlağına kadar girmişti. Adam gamzenin başını sertçe sikine bastırdıkça daha fazla serine gidemeyen sik, karımın ağzında bükülüyor, ve yanaklarını şişiriyordu. Gamze nefes alamaz olmuş, yüzü kızarmış, böğürüyordu.
Cafer daha fazla dayanamayıp boşaldı. Boşalırken sikinin ve taşaklarını seğirdiği görünüyor, kendini karımın ağzına daha da bastırıyordu. İçi tamamen boşalana kadar iki eliyle karımın başını kucağına doğru bastırmayı sürdürdü. Karımın ağzı tamamen spermle dolmuş, dudaklarının kenarından sızarak adamın taşaklarına doğru akıyordu. Sonunda Cafer başı serbest bıraktı ve inmiş sikini ağzından dışarı çıkardı. Karım öksürerek ve böğürerek, ağzından spermler saçıyordu. 
Metin hızla sikmeye devam ediyordu. Bastırdıkça karımın dermanı azalıyor, dizleri bükülüp kanepeye gömülüyordu. Sonunda dizlerini ve ellerini serbest bırakıp kanepenin üstüne çöktü. Başı Cafer’in kucağına düşmüştü.
Metin yüzüstü uzanmış karımın bacaklarını birleştirip kendi bacakları arasına alarak, amının girişini iyice daraltıp, hızlı ve sert sikişini sürdürdü. Metin kalçalarını kaldırıp koca kalın sikini daracık karımın amına hızla bastırdı mı, karım kanepeye adeta gömülüyor ve her sokuşta çığlıklar atıyordu. Çığlıklarının sıklığı giderek artmış, bir orgazma daha yaklaşıyordu. Metin siktikçe karımın kalçaları çarpışmanın şiddetinden kızarıyordu.
Metin boşalmadan karımı bu durumda yaklaşık yarım saat sikti. Bu süre zarfından karım defalarca boşaldı. Sonunda Metin de böğürerek boşalmaya başladı. Son darbesini daha derine sokup orada taşaklarını boşaltana kadar bekledi.
Siki amından çıkardığında pırıl pırıl parlıyordu. Karımın amı bir mağara gibi açılmış, sanırsın bir daha asla eski halini alamayacaktı. Amından sızan spermler koltukta birikmişti. Metin de kendini yan koltuğa bırakıp dinlenmeye başladı .
Suzan bir et parçası gibi yığılıp kalmıştı. Bu manzara Cafer’in sikini yeniden sertleştirmiş, Metin’den boşalan yere geçip, sikini ayrık amına sokarak nemlendirmiş,  daracık ama bir önceki sikişten kızarmış göt deliğine dayamıştı. Karım itiraz edecek gibi oldu ama hali yoktu.  Cafer göt deliğine sikini bastırdı ve yavaş yavaş derine doğru sokmaya başladı. Sik tamamen girememişti. Sonra yavaş yavaş ileri geri sikmeye başladı. Karım acıyla inliyor, Cafer’in her sokuşunda eliyle bacaklarını tutarak çıkması için geri itiyordu. Ama gücü yetmiyordu. Cafer gittikçe hızlandı, o hızlandıkça karımın acı çığlıkları artmaya ve gittikçe zevk çığlıklarına dönmeye başladı. Karım tam orgazm yaşarken Cafer de boşalacak hale gelmişti. Gamze çığlıklar atarak boşalırken, Cafer sikini karımın götünden çıkarıp eline aldı ve spermlerini karımın sırtına fışkırtmaya başladı. Spermler ta Gamzenin saçına kadar ulaşıyor, bütün sırtını dolduruyordu. Boşalma bittiğinde karımın kalçalarının saçına kadar spermle kaplandığı görülüyordu. Belinde toplanmış siyah elbisesi ve sutyeni de sperm içinde kalmıştı. Cafer son kalan damlaları da göt deliğine sürerek karımın arkasından kalktı ve yandaki boş koltuğa kendini bıraktı.
Bir yanda Metin, diğer yanda Cafer koltukta inmiş sikleri önlerinde dinlenirken,  ortadaki kanepe sikilmiş karım ölü gibi yatıyordu. Ayağa kalkıp, karımın arkasına geçtim. Karnının altından tutup kalçalarını yukarı kaldırıp amını açığa çıkardım. Amı hala kapanmamış, Metin’in sikinin kalınlığında aralık duruyordu. İçi meninin spermleri ile doluyken dışı da arkadan sızan Cafer’in spermleri ile kaplanmıştı.
Karım adeta bayılmış, ne yaptığımı hissedecek durumda değildi. Sikimi bollaşmış ve spermlerden dolayı kayganlaşmış amına soktum. Sikimin girdiğini hissettiğini hiç sanmıyordum. Ama ben çok tahrik olmuştum ve bir iki sokuşta hemen boşaldım ve karımın üstüne yığıldım.
Ne kadar zaman geçti bilmiyorum ama Cafer’in sesiyle kendime geldim. Adam “hey kalk karının üzerinden, bu güne kadar arkadaşımın hakkını verememişsin, artık bu gün onu bir daha sikmeyeceksin, o bizim malımız!” diye bağırıyordu.
Doğrulduğumda salonun ortasına bir sandalye getirdiklerini ve ellerinde bir ip olduğunu gördüm. Cafer beni tutup sandalyeye oturttu ve ellerimi arkadan bağladı. Ayaklarımı da sandalyenin ayağına bağladı. Metin “artık sen bir şey yapmayacaksın, Cafer ile ben sikeceğim sen izleyeceksin” dedi.  Sonra gidip karımı yüz üstü çevirdiler. Metin yüzüne şaplaklar vurarak karımı kaldırdı. Banyoya gidip temizlenmesini söyledi. Karım banyoya yönelince beni sandalyede bağlı gördü ve şaşırdı. Sonra ne olduğunu tahmin edip edepsizce sırıttı. Biraz sonra banyodan önce sus sesi, sonra saç kurutma makinesi sesi geldiKarım içeriye geri döndüğünde üzerinde sadece bugün benim aldığım siyah çoraplar ve uzun topuklu ayakkabıları vardı. Her iki adamın da siki yeniden sertleşmişti. Metin koltuğa oturup karımın sırtını çevirerek sikini üzerine bastırdı. Kalın koca sik amının içinde yavaş yavaş kaybolurken Cafer ile ben keyifle izledik. Karım hemen inlemeye başlamıştı. Sik taşaklara kadar ama girince Metin geriden karımın dizlerinin altından tutarak bacaklarını havaya kaldırdı. Manzara muhteşemdi. Metin karımı aşağı yukarı yavaş yavaş sikmeye başlamıştı ki Cafer’e “hadi” dedi. Demek ki ne yapacaklarını önceden kararlaştırmışlardı. Cafer Metini ve karımın bacakları arasına girerek sikini karımın klitorisine sürttürdü. Karım zevk çığlıkları atarak “OOhhhhh” diye bağırdı. 
Cafer sikini tutarak içinde Metin’in siki olan karımın amına bastırmaya başladı. Karım da ben de şaşırmıştık. Bir deliğe iki sik giriyordu. Hem de daracık bir deliğe. Benim sikim de sertleşmiş, ancak ellerim bağlı olduğu için bir şey yapamıyordum.
Yavaş yavaş Cafer de karımın amına girdi Karımın amı o kadar gerilmişti ki şimdi yırtılacak diye çok korktum. Karımın endişeli hali gitmiş, yerine yüzüne şehvet duygusu oturmuştu. İki adam birlikte sikmeye başlayınca yeniden yüksek sesle inlemeye ve bağırmaya başladı. Bir yandan da “sikin daha sert sikin… Ohhhhhh” diye bağırıyor, onları izleyen ve bir şey yapamayan bana dönerek “aşkım, Enesim, çok hoş, hiç böyle sikilmemiştim. Muhteşem…. Arkadaşlarımı harika sikiyor!” diyordu. Adamlar boşalana kadar karım birkaç kez daha orgazm oldu.  Cafer karımı sikerken bir yandan da yüzünü ve memelerini tokatlamaya başlamıştı. Gamzenin memeleri kıp kırmızı olmuş, her tokatta titreyerek sallanıyordu Metin ile Cafer, hem karımın amından hem de siklerini bir birine değmesinden birlikte boşalmaya başladılar. Önce Cafer, sonra Metin sikini karımın amından çıkardı. Sikler çıkar çıkmaz amdan bir sperm deryası boşaldı. Karımın amı daha da bollaşmıştı.
Benim sikim sertleşmiş ama boşalmadığı için sızlıyordu. Ayaklarımı çözüp kanepeye oturttular. Karımı sırtüstü kucağıma yatırdılar. Sikim karımın başına değer değer boşalmaya başladı ve yüzünü sperm içinde bıraktı. Adamlar bu duruma güldüler.
Karım dizimde yatarken adamlar sırayla karımı sikmeye başladırlar. Karımın bacakları arasına bir biri giriyor ve sikiyor, o boşalınca dinlenmiş olan diğeri gelip sikiyor. Adamların her sokuşunda karıma yaptıkları baskıyı bacağımda hissediyordum. Adamların her sikişinde karım bişr kaç kez orgazm oluyor ve ben her orgazmın titreme ve şiddetini yine bacaklarımda hissediyordum. 
Bu durum sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü. Adamlar kaç kez sikti karımı, karım kaç kez orgazm oldu sayamadım. Ancak hepimiz yorgunluktan o halde sızıp kalmışız salonda.
Ertesi Pazar günü akşama doğru önce ben sonra karım uyandı. Beni çözdü birlikte banyoya gidip yıkandık ve banyoda hayatımızın sikişini yaptık. İkimiz de hiç bu  kadar ateşli olmamıştık.
Banyodan çırılçıplak çıkıp salona gittik. Karım uyumakta olan Metin’in önüne diz çöküp sikini ağzına alıp emmeye başladı. Metin uyandı ve biraz sonra karımın ağzına boşaldı.
Metin kalkıp banyoya giderken, karım uyumakta olan Cafer’e yöneldi. Onu da yanı yöntemle uyandırıp boşalttı. O da banyoya girip temizlendi ve birlikte çıktılar.

O gün ne karım ne ben üzerimize bir şey giymeden evde yemek yedik uzandık, güç. Buldukça sikiştik. Bu parti çok hoşumuza gitmişti ama her defasında farklı insanlarla bu partiyi sürdürmeye karar verdik. 

Sekreterim Tam Bir Fahişe

büyük bir imalathanede genel müdürdüm.imalathanenin idari yeri farklı merkezde olduğundan imalathanede pek bulunmuyordum.bulunduğum yerde bir sekreterim ve öbür bölümde muhasebeciler vardı.imalathanede özge hanım, girdi çıktı ile ilgili işlerde müdürlük yapmakta idi.özge 24 yaşlarında sarışın mavi gözlü tesettürlü ama modern tesettürlü hanım hanımcık bir kız idi.giydiği uzun maksisini istediğinde o kadar sexi hale getirirdiki en açık kızdan daha sexi olurdu.patronun gelmediği zamanlar yada 
olmadığı zamanlar uzun maxisisinin üstüne dar streç kazağını giydiğinde iri göğüsleri fışkırır gibi olurdu hele makxisisinin aşırı darlığından etek bacaklara yapışmakta götünün tüm yarık kıvrımları fışkırmakta tamda am hizasında çukurluk belli olmakta idi.patronu geldiğinde ise kız üzerine bir hırka giyiyor ve hatlarının görüntüsü kayboluyordu.ne zaman patronu olmadığı zaman görsem onu deli oluyordum.bi taraftan dünyanın en güzel gözleri bi taraftan harika iri göğüsler bir  taraftan harika kalça hatları beni deli ediyordu.Benim sekreterim ise tam açık bir kız idi.devamlı bana mini eteğinden bacaklarını gösterir o gün hangi külotu giydiğini görürdüm.ben ise oralı olmazdım işyerinde bu işlerin olmaması gerektiğine inanırdım.fakat bir gün elemanlardan biri geldi.sekreterin odasında oturdu onla uzun bir süre sohbet ettiler.buzlu cam vardı sekreterin odasıyla benim odam arasında.bir ara sekreterin ayağa kalktığını siluetten farkettim.o ara elemanda ayağa kalkınca dikkatimi çekti.cama bakarken onların beni görmeleri imkansızdı hayretle iki vucudun ayakta birbirine yapıştığını gördüm.eleman kızı resmen öpüyordu.hayretle bakarken kız bluzunu çıkardı ve memelerini emdirmeye başladı ama ben zor görüyordum cama doğru sessizce yanaştım kız elemana em onları morart müdür ibnesi neleri kaçırdığını anlasın dedi.oda emdi sonra kız daha çok cama yanaştı.eteğini yukarı kaldırdı.eleman çömeldi kulotunu aşağı indirdi.gördüğü ama yumuldu.kız ise kıvranıyordu ohh oh ye beni yemeyenlere inat olsun diye kısık sesle elemana dedi.sora yüzünü buzlu cama doğru döndü.eteğini yukarı kalkmış vaziyette eliyle tutarken biraz domaldı arkasındaki eleman ise ona arkadan yapıştı kız şimdi önüme değil arkama yerleştir sikini dedi oda yerleştirdi.eleman geçirmeye başladıkça kız doğruldu bu kez önü cama yapıştı ve ben resmen kızın amını tüm tüyleriyle birlikte görmeye başladım.müthiş bir şeydi.sikim dimdik olmuştu.aramızda bir cam vardı ve elemanım sekreterimi göttende olsa sikiyordu.ben ise kızın amının ayrıntılarını hafızama kazımakla meşguldum.epeyce seyrettim sonunda eleman kızın götüne fışkırmaya başladı ikisi de ohhluyorlar inliyorlardı bende derinden de olsa duyuyordum.eleman kıza valla senin götün özgeden daha mükemmel dedi yutkundum şaşırdım tesettürlü bir kız olan özgenin bu işi yapacağına ihtimal vermiyordum.kızda ama öyle diyosunda özgeyi de sikmekten vazgeçmiyon dedi erkekte gülerek eeee vereni sikerler kızım dedi kızda nah sikerler ben müdüre verecem ama o sikmiyor dedi.erkekte siktiret onu sikse nuray ablayı sikerdi zavallı yaraksızlıktan kimbilir kimlere veriyo dedi sessizce olan bu konuşmaları  tam camın dibine sotalandığım için duyuyordum ve nurayla ilgili lafları duyunca yutkundum.o nerden bilebilirdi ki nurayı gerçektende az siktiğimi neyse bir zaman sonra toparlandılar ve erkek gitti.kız içerde yine yalnız başına idi.ben oralı olmadım ertesi günü kızın yanındaki koltuğa oturdum dün kemalle ne işin vardı o kadar özel dedim güldü o işten çıkacaktı çıkmasın diye onu memnun ettim sadece dedi.bende vavvv ne güzel işe bağlama yöntemi dedim.gördün mü yoksa dedi bende görmez miyim dedim ama en çok özgenin de bu işi yapmış olması ile ilgili konuştuklarınız beni heyecanlandırdı dedim.neden ki dedi bende neden olmasın o kadar kapalı ve tesettürlü kız idi.beklemezdim dedim güldü aaa özge abla ne fındık kıran bilmezsin sen, o atölyenin bütün gençleri onun tadını bilir dedi.hadi yaa o kadarda değil dedim.o kadarsa ne verecen bana dedi.ne istersin dedim.bana bi gümüş saat al seni onun bi elemanla iş üstünde olduğunu ispatlayayım dedi nasıl dedim dikizleterek dedi yutkundum hemen alırım saatini dedim tamam dedi ertesi günü saati aldım o da dur sana haber verecem ama saat için bir öpücüğü hakkettin tabi erkekliğin uyanıyosa dedi.kalktım dudaklarına yumuldum ellerimde memeleri üzerindeydi kız sen istedin erkekliğime laf söyletmem dedim.o kollarımda inlerken bana sarılmıştı ellerim şimdi mini eteğinin içindeki külotunu karıştırıyordu amı ıslanmıştı elimi külotun içine soktum amını ellerimle parmakladım.oda sikimi kavradı pantolon arasından çıkardı.eline aldı ooovv buda fena değilmiş yaa dedi bende sen iyi biliyon onları dedim güldü ee genç kız değilmiyim işimiz bu dedi.tam sevişmenin en heyecanlı yerine gelip onu domaltmıştım ki dış kapıdan ayak sesleri gelince hemen toparlandık.gelen özge idi.ben içerdeydim sekreterimle konuşmaya başladı bana da uzaktan bir selam verdi.bir süre işten sonra sexten muhabbet etmeye başladılar.sekreter ayla özgeye biliyon mu müdürü artık baştan çıkardım dedi sessizce konuşuyorlardı ama ben cama yakın ve görünmeyen bir  yerden konuşmalarını duyuyordum.özge şaşırdı “hadi ya şimdiye kadar bakmıyordu da birden ne oldu ona” dedi kızda “inadına onun nerdeyse gözü önünde kendimi buzlu cama yapıştırıp kamille seviştim ee oda sonuçta erkek” dedi.özge de “ay çok merak ediyom onu bakalım kamilin dediği gibi performansı o kadar zayıf mı”dedi.ayla da “kamil onun performansı ne bilecek ki”deyince özge de “ee nuray abladan öğreniyor”ya dedi.hepten şok olmuştum.ayla ile kamilin sevişmesini izlerken ona benzer laflar duymuştum ya aldırmamıştım demek ciddi ciddi konuşulan bir şeyler vardı.nurayla sex durumumuz gayet iyi idi.istediğim zaman eşim nurayı sikerdim ama bu ille de arka arkaya birkaç sefer olacak değildi ya ömür bizimdi acelemiz yoktu gerektiği zaman sikim kalktığı zaman sikiyordum işte.ama bunun kamille yada özge ile ne ilgisi vardı yada kamil aylayı götten sikerken bir ara nuray ablayı kimbilir kimler sikiyo gibi laflar etmişti acaba gerçekten siken var mıydı içime kurt düşmüştü.bir zaman sonra özge kalkıp gitti.aradan birkaç gün geçti zaman zaman özgenin yanına gider hesaplarla  uğraşırdık genelde kapı açık olur ve etrafta kimse olmazdı bazan patron öbür büyük yazıhanede olurdu ya bizle pek ilgilenmezdi.o günde patron yoktu il dışına çıkmıştı.özgede dar bir gömlek giymişti iri gögüsleri gömleğin düğme aralarından bile taşıyordu yandan bakıldığında meme kenarları bile görünüyordu.çalışma arasında özge bana “bakıyom ayla ile aran gayet iyi” dedi. Bende “ee sekreterim ne de olsa.haliyle iyi olacak di mi” dedim.oda “orası öyle de oda az zilli değil yani” dedi.bende “genç kız ve oldukça serbest kız o kadarı da normal” dedim.o da “bende genç kızım sence benim için ne kadarı normal”dedi.bende “sende genç kız ve güzel bir kızsın ayla eline su bile dökemez” dedim.ama soruma cevap vermedin ben mi aylamı bir erkek tarafından daha çok beğenilir” dedi.bende “valla ben erkeğim bana ayla ile özgeden hangisini alırsın deseler ben seni alırdım” dedim.o arada bir şey oldu bir elemanla ilgilenmek için dışarı çıktı ve birazdan gelip kapının eşiğinde durdu.dışardan güneş vurduğunda bu eşikte durduğundan astarsız ve ince ipekten olan maksi eteğinin içi olduğu gibi gözüküyordu.harika bir şeydi.tüm bacak kıvrımları belli oluyordu.öylece kapı önünde diğer elemanlarla konuştu bende harika manzarayı seyrettim.bana doğru dönüp yanıma gelirken onun eteğine baktığımı anlayınca ne bakıyon bişemi gördün dedi.bende gülerek zaten göremediğim için bakıyodum” dedim. “ne görmeyi umuyodun ki dedi.bende “kamilin gördüklerinden “dedim.oda “kamil ne görmüş ki” dedi. Bende “benim görmek istediklerimi”dedim.ne biliyon”dedi. Bende aylaya anlatıyodu” dedim.ama inanmadım dedim.neye dedi. Bende senle neler yaptıklarını anlatıyordu dedim.neler yapıyormuş benle dedi.bende “”genç bir erkek ve çok güzel bir kız başbaşa kaldıklarında ve etrafta kimse yoksa ve ikiside ateşli ise neler yaparlarsa onu” dedim. Oda gülerek “neler yapacaklar ki dediklerine şimdiki şartlarımız aynen uyuyor neler yapıyorsak onu” dedi.bende kalktım yanına gittim elimi beline doladım “bende nerde o şans” dedim.oda elimi tutarak memelerinden birinin üstüne getirip bastırdı.yumuşak memeyi avuçlarken o “oohhh” diye inledi.bende daha çok avuçladım.üzerine eğilip  boynundan öptüm sonra yanağından öpüyordum ki başını bana dönünce dudakları ağzıma geldi ee bende sonunda genç bir erkeğim o güzel dudaklarda öpülürdü hani öptüm bende harika idi.Öperken ellerimle de iki memeyi avuçluyor okşuyordum.dudaklarını kurtardığında “dur yahu boğacaksın beni” dedi.bende onu bırakınca gittim kapıyı kapattım yanına geldim “kız çok harika idi” deyip tekrar dudaklara yumuldum oda karşılık veriyor elini boynuma atıyordu.ben ayaktaydım o sandalyesindeydi.elini önüme attı sikimi pantolon üstünden tuttu kavradı sonra fermuarı çözüp çıkardı.eliyle sıktı sımsıcak ellerinde sikim dimdikti ve en ereksiyon halinde idi.o kadar tesettürlü bir kızın ellerinde olmasının verdiği heyecan vardı.sonra başını eğdi dudaklarını sikime getirdi ve ucunu öptü kendimi koyvermiştim bu kez daha aşağı inerek hepsini ağzına almaya ve içine çekerek emmeye başladı.artık dayanacak gücüm kalmamıştı.koyverdim kendini ve ağzına patlamaya başladım. patlarken o başını geri çekerek sikimin baş kısmını ağzında tuttu ve patlamalarımı ağzında kabul etti ve bir taraftanda yuttu.inanılmaz bir şeydi.ben fışkırtmalarımı bitirdiğimde onun ağzı boştu ve hepsini yutmuştu.iş bitince hemen toparlandık.gözlerimin içine bakıyordu doymamış gibi hali vardı. dışarı çıktı salondan tuvalete geçti atölyeyi dolaştı.yine ışıktan içi görünüyordu üst düğmenin altınıda farkında değilmiş gibi çözdüğünden gömleğinin düğme aralarındanda iri memeleri yandan fışkırıyordu.onun geçtiği yerlerde ilk icraat erkeklerin önünün kabarması oluyordu.biraz dolaşıp işçilerle bir şeyler konuşup tekrar odaya geldi.bana gülerek biraz dolaşarak işçilere çalışma şevki verdim dedi.bende evet harika dedim senle çalışmak gerçekten zevkli dedim. ben koltukta oturuyordum kapıyı kapatmadı sadece üzerine vurdu yandan biraz aralıktı önümde durdu.ben bu kez beline sarıldım kalçalarını avuçlayıp okşamaya başladım oda doymadınmı yaa” dedi.bende böyle dünyanın en güzel gözlü kızından doyulurmu”dedim.üzerime çektim onu ve kucağıma oturttum.yine dudaklarına  yumulurken bu kez daha rahattım elimi gömleğinin içine sokup memelerini avuçladım.dudaktan öpüşmeye başladık.oda bana sarılmıştı.sonra ayağa kalktı.eteğini yukarı kaldırdı beline kadar kaldırınca külot giymediği ortaya çıktı müthiş bir şeydi.resmen amı önümdeydi ve o kadar güzeldi ki öpülmeden bırakılması haksızlık olurdu ve bende ama yumuldum emdim onu yaladım içine dilimi soktum sımsıcak bir am üstelik dünyanın en güzel gözlü kızının amı.özge bana “ya hayatım bu ne hız doymayacan mı benden” diye sorunca bende “kız bu harika amdan doyulur mu” dedim.Bana bak o am dediğin şey daha hiç girilmemiş gerdekte parçalanmayı bekler ha sakın yanlış bişey düşünme dedi bende düşünen kim bu güzel amcık öpülür yalanır emilir sonra da arkasına geçirilir dedim oda ne doymaz şeysin yaa nuray abla nasıl doymuyo sana hayret dedi.bende bırak şimdi zilliyi deyip sıyrılmış eteğiyle onu kucağıma oturttum sikim göt deliğinin üstüne gelmişti ama girmemişti.o kadar dardı ki götü zorlanınca üstümden biraz kalktı elini amına getirip ıslaklığını eliyle götüne sürttü sonra sikimi kavrayarak üstüne oturdu.inanılmaz ve harika bir şeydi.kapı aralıktı özge etekleri taa yukarılara kadar sıyrılmış ve kucağımda idi sikim de götünün derinliklerinde idi harika birşeydi ilk defa böyle göt sikiyordum  şimdi hayalim evlenince amını  hem tek hem kosasıyla sikmek saten tek erkek                doyuramaz öyle azgın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder