21 Mart 2016 Pazartesi

Kuma 2......... ve.................Yengem Azınca Kendini Bana Siktirtti......... ve.............Kuzenim haceri siktim........... ve............Teyzemi İlaçla Uyutup Siktim........... ve............Karımı Tatilde Siktiler.......ve...........Ilk Başta Chat


  

O gece rüyamda defalarca sikildim Memo’ma. O tatlı döllerini emdim. Kadınlığımı öptürdüm emdirdim. Ertesi sabah erkenden yola çıktık. Kaplıcalara doğru. Arabayı kullanan eczacı oğlu ve yeni eşim babası önde, biz gelinler arkada. Benden bir kaç yaş küçük gelini ile çabuk kaynaştık. Otele girince bana bir tesettür mayosu alındı. Odamıza çıkar belki sevişiriz derken siz gelinle kadın havuzuna gidin dediler biz maç seyredeceğiz.  Sıcak suyun içinde kısa sürede yayılmıştık. Biz de çocuk için çalışıyoruz dedi. Biraz samimi olunca Hüsamettin’in eski karısını anlattı. “Çirkin zayıf bir kızdı dedi senin gibi güzel değildi. Kız oğlan kız diye aldı. Ama eşim defalarca doktora götürdü ikisini de sonunda kız kısır çıkınca gönderdi köyüne, cömerttir cebine de harçlığını, altınını koydu” Bunu diyen gelinleri de ufak tefek çirkince bir kızdı aslında. Oğlu da benim yaşımda babasına benzeyen bir herifti. Sonrasından öğrendiğime göre eski belediye reisinin kızı imiş, babaları ayarlamış evliliklerini. 
Gece ve kaplıcada kaldığımız üç gece birbirinden pek farklı olmadı. Çoğu zaman atletini bile çıkarmadan üstüme abanıyor. Koynumu boynumu yalayıp bacaklarımı dikip içime batırıyordu erkekliğini. Ben daha alışamadan sertliğine, üzerimden devriliyor ben de kalakalıyordum yatakta. Eve dönünce de  
değişmedi pek hayatım. Oysa erkekliği de içimi dolduran kısa ama kalın bir şeydi. Biraz sevişsek oynaşsak  zaten çabucak ıslanan beni doyurmaya yeterdi.
  Gelinleri ve oğlu ile neredeyse bütün günü beraber geçiriyorduk. Kızı ve polis kocası aileden uzak duruyor sadece bir kaç akşam yemeğinde görünüyordu. Babaları karşı imiş evlenmelerine.
İki ay sonra. - Kız dedi gelinleri bir akşam hamileyim galiba. Gelinleri temizlik hastası bir tipti ve sevişmek pis olduğundan kocasından köşe bucak kaçıyordu. Yine de başarmışlardı işte.
- Darısı senin başına dedi. Böyle bir üç dört ay daha geçti. Oğlum mutlu, güzel kıyafetler ve oyuncak içinde, ben görmediğim bir zenginlik sürerken haftada ikiye üçe inen gece eziyetlerine katlanarak günleri geçiriyordum. Hamileliği zor geçen geline gündüzleri yardım ettiğim bir gün oğlu geldi eve. Karısı ile bir şeyler fısıldaştılar. Sonra gelin yalnız kalınca
- Abla dedi. Benim bey dedi ki babası bir doktora götürün niye döl tutmadı bu kadın diye. Utanmazsan Hikmet götürecekmiş yarın seni. Ne diyeyim olur dedim.
 
Ertesi gün yine tuttuk bir doktorun yolunu. Çeşitli muayeneler yaptı. O rahatsız masada bile yine ıslandım. Ben giyinip çıkacakken Hikmet geldi içeri. Sen arabada bekle geliyorum ben dedi. Bir on dakikaya geldi. Yolda konuşmadık. Eve çıkarken dayanamadım.
- Ne dedi doktor hanım dedim - İçeri geçelim anlatayım hele.
Girdik bizim eve. Ben paltomu çıkarırken - Doktor dedi ki. Çok sağlıklı imişsin. Hatta gördüğü en sağlıklı karılardan biriymişsin. - Eeee dedim hem utanarak hem sevinerek - E si şu babamın çocuğu olması imkansız - Nasıl dedim şaşkınlıkla.
- Bir önceki evliliği sırasında ikisi de teste girdi. Kızcağız zorlarsa bir tüp bebeği olabilir ama babamdan geçmiş artık. - Ne etcem ben dedim korku ile. Niye demedin babana. 
- Babam yıkılır bunu duyarsa. Hem bana ne oyalıyor işte kendini. - Beni de gönderecek yani. - Öyle gözüküyor - Ne etçem ben yok muymuş hiç çaresi.  -  . Başka bir şey var. Onu konuşayım dedim ben de. Aylardır aklımda. Başkasından döl tutarsan babam nerden bilecek. - Ne diyon sen dedim. - Ne diyo mu var mı? Güzel karısın. İstersen ben sapa sağlam adamım, hem çocuk da babama benzer. Sinirle bağırdım. - Derim bu söylediklerini babana sapık herif 
- De valla ya babam kahrından ölür ya da beni döver. Ama her ikisinde de ben bir şey kaybetmem, tek oğluyum ben. Damadını da sevmiyor. Sen ile oğlun dönersin evine kös kös. Üçüncü bir koca da hayatta almaz seni. Kardeşine de iş verdiğini babamın unutma. Sokuldu yanıma iyicene. - Ne dersin? Odama kaçtım ağlayarak. Bir bir diyecektim Hüsamettin’e herşeyi dönerdim yine anamın evine. İki saat ağladım yatakta oğlan okuldan gelince kalktım. Futbol takımına seçilmiş eşofman parası, yaşgünü diye bir şey bellemiş arkadaşlarından bilgisayar ister imiş. Köyde onu göndereceğim ortaokul bile yok. Olsa olsa amcası gibi Hüsamettin gibi birinin yanında ırgat olur. Akşam yemeğe geldiler yine gelin ile. Hüsamettin ikide bir beraber  büyüyecek inşallah çocuklar deyip durdu.  Benim oğlan bilgisayar istiyorum deyince de cebinden bir tomar para 
çıkarıp attı oğluna doğru. - Yarın al bu çocuğa ne istiyorsa diye. Sevinçten öz babası gibi boynuna atladı Hüsamettin minicik oğlum. Sonra kızı geldi. Doğuma az kalmış kocasının ailesinin yanına gidecekmiş doğum için. Bir sen kaldın çocuksuz dedi, şişmiş karnını okşayarak.
Erkenden gittiler. Ben yatarken maç seyreden Hüsamettin de yarı uykulu halime rağmen sanki damızlık bir hayvanmışım gibi kalçalarımı ayırdı. İlk defa arkadan kadınlığıma girerek  yine bir kaç git gel ile döllerini bırakıp içeri televizyon başına döndü.        Neredeyse altı aydır bir kere bile mutlu olamamıştım ki, yine o işe çocuk okula ben ise yatağa dönüp parmaklayacaktım kendimi. Banyoya girince yıkadım iyice kadınlığımı. Madem kısır bu acı döllerini tutmama gerek yoktu içimde. Elime kağıt kalem alıp hesapladım. Gelirimizi, okul masrafını, sonra işsiz kalacak kardeşimin giderlerini, anamın doktor parasını. Bir sonraki gün sabah erkenden indim eczaneye.  - Nasıl olacak bu iş. Sadece döl tutana kadar di mi? Kafasını kaldırmadan elindeki fişleri diziyordu.   
- Ne zaman kanaman oldu en son dedi. Cevap verirken bile bana bakmıyordu. O sırada içeri kalfası girdi.   - Aslında zamanı yaklaşıyor. Yarından sonrası kritik. Ama bence bugünden başlayalım. Benimle birlikte kapıya yürüdü. 
- Sen benim hanıma bir bak. Yemeğini koy.Sonra ben çocuğun bilgisayarını getirmek için size çıkarım. Konuşuruz hangi günler ne kadar yapacağımızı. 
Acele ile gelinin yanına çıktım. Bir kap yemek koyup ben hasta gibiyim diye kaçtım yanımdan. Eve çıktığımda kapıya gelmişti bile.  - Sen odana geç hazırlan ben kurup geleyim bilgisayarı.  O kadar kesin konuşuyordu ki doktor muayenesi olacakmışım gibi geçtim odama. Çamaşırlarımı çıkardım. Üzerime uzun geceliğimi giydim yatağın içine girip üzerime örtüyü çektim. Babasını da böyle bekliyordum geceleri. Canı istediği zaman rahatlıkla yanaşıp işini görsün diye. İçerden sesi geliyordu önce babasını aradı. Sonra karısını.   
Evler bir örnek olduğundan odaya girdiğinde bana bir bakıp banyoya yöneldi. Hareketleri görünüşü babasının yirmibeş yaş genci idi. Banyodan elini yüzünü yıkamış halde gömleksiz çıktı. Düzgün bir vücudu vardı. Zaten askerliğini de komando olarak yapmakla övünürdü. - Kaç kere birlikte oluyorsunuz haftada
Cevap vermedim.Çoraplarını pantolonunu çıkardı. Sadece siyah bir külot ile yatağa yanıma oturdu.Çıplak bacaklarımın arası yanıyordu.  - Bak bunu seni kurtarmak için yapıyorum. O yüzden şüphe uyandırmadan hamile kalmalısın. Doğru cevaplar ver bana - İki bazen üç - Aferin yaşlı kurda. Yarından sonraki üç dört gün, bir de bir sonraki ay aynı dönemler kritik. Ben öğlenleri gelirim siz de geceleri boş geçmeyin de dikkat çekmesin. Bu sırada örtüyü çekti.  - Sen niye böyle girdin yatağa - Hep böyle yapıyom babanla. Bir şey demedi. Üzerime doğru eğilip yanaklarımı öptü. Dudaklarını uzattığında tepki vermedim. Tekrar doğruldu. - Sana iyilik de yaranmıyor. Ya doğru düzgün yapalım ya da sen köyünün yolunu tut. Köyümün yolu deyince doğruldum. - Soyunmamı  mı istiyorsun? - Evet.
Yatakta doğrulup geceliği çıkardım üzerimden bir elimle kadınlığımı örtmeye çalışıp tekrar uzandım. Ayakta dikilip beni izledi. Külodunun içindeki iyice dikilmişti.  - Ne şanslı bir adammış bu ya. Çok güzel karı almış bu sefer. Bana aldığı gibi sıska sevimsiz değil. Yanıma uzanıp yüzümü çevirdi.
- Bugün fazla vaktim yok. Evdeki sevimsiz karımın doktor randevusu varmış. Aylardır da sevişmedim. Yarın daha çok ilgilenirim seninle. 
Dudaklarıma yapışmasına karşılık verdim ben de. Bir eli göğüslerimi ezmeye başlamıştı bile.  - Çok güzeller diyerek  boynumdan göğüslerime kaydı. Sabaha kadar kalmak isterdim seninle. Eli bacak aramda idi şimdi
- Sırılsıklamsın. Bir de istemiyorum diyordun. Bacaklarımı ayırıp yerini almıştı bile. Babası gibi aceleci diye düşündüm. Kafamı yana çevirerek içime girmesini bekledim.   Erkekliğinin başını sürtürken.   - Çok ıslak, yarın iyice temizle de çevresini yiyeyim güzelce. Bir haftalıktı oysa en fazla kıllarım. Kocam bakmıyor diye ilgilenmiyordum. Mehmet’im yalamıştı en son çevresini yıllar önce. Düşüncesi bile bacaklarımı daha da açmama sebep oldu.
İçime yavaşça kayıyordu erkekliğinin başı. Babası gibi aniden saplamadı. Hala başım yana dönük içime girene bakamıyordum. Babasının ki gibi kalın ama taş gibi sertti.  Yerleşince üzerime eğilip boynumu öpmeye başladı. Kalçalarını hafif oynatıyordu.  - Sıcacık, oh dap dar. Hiç mi sikmediler seni. Hiç mi?  
Hızlı hızlı vuruyordu şimdi. Aylardır alıştığım babasınınkinden daha derinlere değiyor, elektrik yemiş gibi zıplıyordum. Şİmdi üzerimden doğrulmuş bacaklarımı ikiye katlamış hızla vuruyordu içime. Yıllardır gerçek bir sevişmeye hasret vücudum titremeye başlamıştı bile. Bir eli göğüs ucumu okşuyordu. Gözlerimi iyice kapatıp alt kattaki karısı bizi duymasın diye korkarak dudaklarımı ısırarak boşalmaya başladım. Ellerim ile yatağın kenarlarını tutarak çırpınıyordum.  
- Beni de bitirdin demesi ile gözlerimi açtım. Hareketleri durmuş içime tamamen gömülmüş erkekliğinin kökünden gelen kasılmalar ile döllerini bıraktığını hissediyordum. Göbek kasları inip kalkarak uzun uzun aktı içime . Dalga dalga döl geliyor erkekliği içimde kıpırdanıyordu. Yavaşça çıktı erkekliğinin ucunu kadınlığımın çevresinde sildi. Üzerime eğilerek ufak bir öpücük kondurdu.
  - Yarın on iki. Unutma bu hafta sonu en az bir kere babamla da olacaksın.
Üzerimden kalkıp evden çıkması bir dakika sürmemiştir. Elim apışaramda ayağa kalktım. Tüm kadınlığımın çevresi bembeyaz dölleri ile kaplanmış içime uzun uzun akıttığı sıcaklığı şimdi aşağıya doğru akıyordu. Memo bile bu kadar döl ile dolduramıyordu kadınlığımı. Yatağın ortasında da iki büyük damla duruyordu. Uzun süredir biriktirdiği yükünü bana bırakmıştı. Bu dölleri dudaklarımda dilimin üstünde istedim. 
Duştan çıkmadan önce kıllarımı temizledim. Çarşafları değiştirirken yine bir pişmanlık kapladı içimi. Oğlumu bahane ederek kendi rahatımı düşünmüştüm. Bunun içinde, bana bunları sağlayan adamın oğlunun altına yatmıştım.
O gece TV seyrederken oturdum yanına. 
- Doktor dedi ki bugünler kritikmiş beraber olmayı atlamayın.
- iyi sen geç içeri ben geliyorum. İçeri geçtim. Düğünde aldıkları seksi çamaşırları giydim. Üzerime örtüyü çekmeden uzandım öğle vakti oğluyla seviştiğim yatağa. Odaya girince şaşkınlıkla baktı. Banyoya girip çıktığında yine donu ve atleti ileydi. Oğlunun sırım gibi vücudunda sonra ellisine gelmiş bu adam iyice göbekli ve komik göründü gözüme. 
Yatağa girdiğinde yine boynuma ordan göğüslerime inerek külodumu çekiştirdi acele ile içime girmek için.  - Beni sevmiyon mu sen dedim. Beklemiyordu. Durdu - Nasıl söz o dedi. - Bilmem ki ne öpüyon ne sarılıyon. Ben de sevmiyon diye düşündüm. Durdu şaşkınca bana baktı.  - Sen beni seviyon mu? - Tabii ki sen bana kol kanat gerdin, oğluma yabanlık etmedin. Yine üzerime eğildi. Dudaklarımı öptü.  - Güzel kadınsın, benim gibi yaşlı bir adam ile oynaşmak istemezsin diye düşünmüştüm. Dudaklarını kapıp uzun uzun öptüm.  - Yanımda kal  gitme işin bitince televizyonun yanına. Üzerinden atleti çekip çıkardım. Kırlaşmış göğüs kıllarının arasına elimi gezdirdim. Tekrar dudaklarıma yapıştı. Ağzımı açtım. Sigara kokan dili içine girdi. Tepki vermedim. Boynuma oradan göğüslerime indi. Göğüslerimde iken iki elim ile kafasını bastırdım göğüslerime. Anladı ayrılmadı bu sefer. Bıyıkları bata bata göğüslerimi emdi. Benim her defasında yanda duran kollarım şimdi boynunu ve sırtını okşuyordu.
Elini küloduma attığında son darbeyi vurdum. 
- Senin için sırıl sıklam oluyor. Böyle deyince elini ayırmadan tekrar dudaklarıma yapıştı. Hoyratça sıktığı kadınlığım acıyor tam anlamıyla suyu çıkıyordu. 
- Yavaşla canım acıdı deyince üzerimden yana kaydı. Gözlerinde evlendiğimizden beri ilk defa büyük bir şehvet vardı.  Aşağıya baktım, kapkara erkekliği dikilmiş duruyordu.  Yakındım. O da alt dudağını sıkarak dayanmaya çalışıyordu. Ama son bir darbe ile içime akıtmaya başladı bile. Oğlununki gibi içime akan bir şelale hissetmiyordum ama yine de şişip inen başı kadınlığımda geziniyordu. 
Kısa sürede sönüp içimden çıkacağı için belimi öne doğru bastırmaya ve ezilen bızırımla boşalmaya çalıştım. Kocamın göğüs kafesi ter içinde kalmış gözleri kızarmıştı. Çok yaklaşmıştım ama olmayacaktı. Yalandan bir kaç ohlama ile ben de kendimi bıraktım ve kocama sarılarak yana yıkıldım. İlk defa saatlerce çırılçıplak birbirimize sarılarak uyuduk. Sabah apar topar çocuğu okula gönderdim. Kahvaltıyı hazırlayıp odaya döndüğümde hala uyuyordu. Normalde bu saatte çoktan mal almak için köylere inerdi. Yanına uzandım. Sönmüş erkekliği ufacık kalmıştı. Öperek uyandırdım. - Geç kaldın Kahvaltı hazırladım. 
Hafifçe dudağını öptüm o da bana karşılık verdi.  -  Yumurta yaptım, sucuk da  
var. Bu arada ellerim çıplak göğüslerini okşuyordu - Seni tüm aile o kadar sevdi ki. Kızım bile döl tutmazsa gönderme sakın diyor. Hepsi bana söz verdirdi.
Boşu boşuna mı yatmıştım yani oğlanın altına.
- Hiç bir şeyi kafana takma. Senin oğlun benim oğlum biliyorsun. Ne kadar iyi bir adamı boynuzlamıştım. Ama daha mutlu olacaktı bunun sonunda. Elimi biraz daha aşağılara indirerek erkekliğini yakaladım. Yumuşaktı hala. Bir ona bir erkekliğine baktım.  - İster misin, öpem mi?   Gözleri şaşkınlıkla açıldı. Aşağıya kayarak hafif hafif doğrulan erkekliğinin çevresini öptüm. Erkekliğinden gelen koku çıldırtıyordu beni. Memonunki ile dakikalarca oynadığım yaladığım günler aklıma geldi. Islanmıştı apış aram. Dün gece benden kalan kokular ve kurumuş az bir döl hala üstündeydi.  Başını tamamen ağzıma alıp emdim. Kurumuş döl eridi tadı ağzıma yayıldı. Oradan dilimle köküne kadar indim. Tekrar başını dillemeye devam ettim. Ancak dikleşmişti. Hırıltıyla karışık sesler çıkartıyor ama tek bir kelime de etmiyordu. Bir elim ile torbalarını tutarken diğer elimle kendimi kontrol ettim. Parmaklarım donumun çevresindeki ıslaklığa dokununca ben de inledim. Erkekliğini iyice ıslatmış başı ağzımın içinde ağzımın kenarları sızlayana kadar devam ettim. Ellisini geçmiş adama çok fazla yüklenmiştim.  - Belim  
geliyor deyince, istemeyerek doğruldum. İlkinde tüm döllerini emip yutmam fazlasıyla şaşırtıcı olabilirdi onun için.  - Ziyan etmeyelim dedim. Elbisemi belime toplayıp, donumu sıyırdım. Zaten sırılsıklamdım yavaşça oturdum üstüne. O da oturur oturmaz bıraktı kendini.  Ben duş yapıp çıktığımda uyuya kalmıştı yatakta. Saate baktım onbuçuk. Eczaneye aradım hemen. - Baban biraz rahatsız geç çıkacak bugün evden. - Tamam dedi. Akşam yemeğe geldiğimizde planlarız yarını.

 Yengem Azınca Kendini Bana Siktirtti


Selam, size yaşanmış bir anımı anlatacağım. Bu benim ilk ve daha sonra devamı gelecek olan sex hayatımın bir başlangıcı oldu. Yengemle ben lise çağından itibaren iyi anlaşan iki kişiydik. Yengem beni çok severdi, bende onun bir dediğini iki etmezdim. Yengem 1,75 boyunda 80 kiloya yakın iri yapılı birisiydi, yani halk dilinde tay gibi kadındı. Yengem beni çok sevdiğinden benim yanımda hiç çekinmez rahat hareketler ederdi. 
Üniversiteyi bitirdim memlekete döndüm. Dayım da bizim memlekete yakın bir ilçede hükümet tabipliği yapıyordu. Ben her zaman yanlarına gider orada kalır yengeme yardım ederdim. Benim elimden her iş geldiğinden  dayım da beni çok severdi. Üniversite yıllarında hiçbir kızla ilişkim olmadıydı. Sonradan dayımların tayini İstanbul’a çıkınca oraya taşınmaya karar verdiler, yerleşmelerine yardım etmem için beni de yanlarında götürdüler.
Biz İstanbul’a gittik. Dayım hergün sabah evden çıkıyor yeni işi olan hastaneye gidiyordu bizde yengemle beraber evi yerleştiriyor yapılacak işleri yapıyordum bu arada evde ikimiz kaldığımızdan yengem evde daha çok rahat hareketler ediyordu. Fakat bu hareketler beni çıldırtıyor, yengemi sikmek istiyordum. Ama yengemden hiçbir karşılık gelmeyince bende biraz çekingen duruyordum. Bir gün yengem altında eteklikle yerleri siliyordu,  hareketle öyle pervazsızdı ki ben de yerde oturmuş bazı tamiratları yapıyordum. Olduğu gibi bacakları, o güzelim kutusu, hepsi  
karşımda idi. Ben de gayri ihtiyari oraya bakıyordum. Yengem ne gördün de bakıyorsun deyince benim ağzımdan önün gözüküyor lafı çıktı. O da oraya bakarak hadi canım sende neresi gözüküyor dedi. Ben de kilotunu çıkarırsan gözükür dedim. Yengem de sen baya azmışsın dedi, bende böyle olursa azarım dedim ve ayağa kalktım tuvalete gidip 31 çekecektim.

Yengem nereye dedi, ben de tuvalete dedim. Yengem güldü, tuvalete gittim 
 31 çektim. Geldiğimde yengem işine devam ediyordu. Gelince rahatladın mı dedi. Bende evet dedim. Biraz sonra yengem ayağa kalktı, benim önümde külotu çıkardı ve benim yanıma geldi. Külotunu yüzüme tutarak kokla dedi. Ben mahvolmuştum, tekrar benimki kazık gibi oldu. Yengeme nolursun yapma çok kötü oluyorum dedim. O da ne yoksa beni yatırıp içime mi gireceksin dedi bende bak bu olabilir dedim. 
O zaman hiç durma dedi. Ben ne yapacağımı şaşırmıştım. Öyle yengeme bakıyordum. Yengem bu sefer etekliği ve üstündeki tişörtünü çıkardı, orada bir sütyenle duruyordu. Ben hemen yanına gidip dudaklarına yapıştım. Yengem acayip öpüyordu. Dillerimiz birbirini yokluyor ağzımızın içinde yok oluyordu. Ben dilini almış durmaz diline 31 çeker gibi emiyordum. Yavaş  
yavaş memelerine indim, memelerini emmeye başladım. Aman yavaş ol  sakın bir yelerimi morartma dedi. Ben usul usul onun her tarafını öpüyordum. Orada bacaklarının arasına indim, önüne oturdum amını yalıyordum. Yengem bacaklarını açmış amı sulanmıştı. Çok güzel bir tadı vardı. Hiç kafamı orada çekmek istemiyordum ama yengemin bacakları titremeye başlamış benim kafamı amına gömmeye çalışıyordu. Derken sarsılarak boşaldı.

Benim elimden tuttu, yatak odasına götürdü. Orada benim üzerimde olan bütün her şeyi çıkardı. Benim yarağımı ağzına alarak emmeye başladı. Öyle emiyordu ki içimde ne varsa sanki ağzına gelecekti. Bende büyük bir titremeyle ağzına boşaldım ve yana yıkıldım. Bütün döllerimi yuttu ve baktıktan sonra yarağımı ağzına alarak tekrar kaldırdı. Bütün hakimiyet ondaydı. Ters dönerek amını benim ağzıma verdi. Ben şimdi onun amını 
yalıyor dilimi içerlere sokmaya çalışıyordum, sanki içine ben girecektim. Arada bızırını dudaklarımın arasına alarak emiyordum. Kalktı ters vaziyette  yarağımın üstüne oturdu ve oturup kalkıyor arada eğildiği zaman götü de meydana çıkıyordu. Ben dayanamadım ve götünü okşaya parmağımı yavaş yavaş içeri sokmaya çalışıyordum, o da bana yardım ediyordu. Parmağımı sokarken götünü hiç sıkmıyor ve kendiside 
kalçalarından tutarak açmaya çalışıyordu. Bir aralık arkasını dönerek orayada mı sokmak istiyorsun dedi. Bende evet dedim. Hiç üzerimde kalkmadan tuvalet aynasının önünde kremi alarak parmağına sıktı ve kendisi götüne sürmeye ve 2 parmağını götüne sokmaya başladı. Bir müddet sonra sen devam et dedi. Bende biraz daha krem elime alarak götüne sürdüm ve parmağımı götüne sokmaya başladım. Parmaklarımın girmesi kolaylaşınca amını sikimin üstünde kaldırdı, götünü yarağımın üzerine getirip oturmaya başladı. Öyle yavaş hareket ediyordu ki yarağım yavaş yavaş götüne girdi ve içinde kayboldu. Oturduğu yerde kalçalarını oynatıp hepsini içine aldı. Sonra yavaş yavaş hareket ederek iyice alıştırdı ve oturup kalkmaya başladı. O kadar alışmıştı ki çıkarıp yeniden sokuyordu. Bu arada yarağımı bir amına bir götüne sokuyor beni çıldırtıyordu. Ben büyük bir şiddetle yarağım amındayken boşaldım. O da tam boşalmadan çıkarıp götüne sokunca amı götü hep döl içinde kaldı. Elini amına götürüp iki parmağını sokup çıkarıp yalıyordu. Tekrar oturup kalkıp o da boşaldı. İkimiz bir birimize sarılıp bir müddet yattık, sonra banyoya girdik. Burada da rahat durmadı. Benimkini kaldırıp hem götüne sokuyor hem de amına sokuyordu. Orada da bir kere daha geldi. Ondan sonra diğer günler işe başlamadan sevişiyorduk ve evde hiçbir zaman kilot giymiyordu. Bende canım istedikçe altına giriyor amını yalıyordum.                     Kuzenim haceri siktim



merhaba arkadaşlar ben erkan 21 yaşındayım istanbulda yaşıyorum 2 sene önce konyada kuzenim hacerin düğününü yapmıştık ankaraya gelin gitti okuyamayınca zengin koca buldu biz geçen yaz akrabalarımın olduğu konyaya gittik hacerin kardeşi 18 yaşındaki sinemle takılıyoduk geziyoduk filan ben sineme gel bu sene istanbula gezer dururuz süper olur bi değişiklik olur dedim biraz düşündü gelirim gezeriz dedi amcamada söyledik tamam gezin dedi istanbula dönme vakti geldi hacer sinemi aradı gel ankaraya gezeriz kız filan dedi sinemde ya erkanda istanbula çağırdı dedi hacerde birlikte gelin ankaraya ordan istanbula geçersiniz dedi bana sordu sinem gidelimmi diye bende tamam gidelim dedim bizimkiler istanbula gitti bizde sinemle ankaraya gittik hacer ve kocası ahmet bizi karşıladı hacer evlenmeden önce böyle güzel değildi zengin kocayı bulunca kendine bakım yapmış daha önce hiç haceri sikmeyi düşünmemiştim ama onu böyle güzel görünce bi an aklımdan geçti sinemle 17-18 yaşlarında sikişmiştik ama hacerle pek böyle bişey yaşamamıştık hacer bize pek sıcak değildi ama bu sene değişmiş el şakaları filan yapar olmuş ahmet bizi bırakıp işe gitti bizde eve gidince yattık uyuduk sabah hacer bağırıyo kalkın hadi gezcez kalkın filan diye yatağımın üstünde zıplıyo ayağımın bi an onun ayağına çarpmasıyla üzerime düştü sinem derin derin uyuyodu benim sabahları kalkan sikim bacaklarına hacerinde füzeleri vücuduma değince bi an orda domaltıp sikmek aklıma geldi ama sinem yanımızdaydı neyse kendini hemen geri attı heyecandan kekelemeye başladı sinemide uyandırıp gezmeye başladık  
eve geldiğimizde daha ahmet gelmemişti herkes yorgunluğu atmak için duşa giriyordu hacer çıktı ben banyoya yöneldim haceri arkasından bornozla odasına giderken gördüm bornozu yürürken hafif sıyrıldı ve götü gözüktü onu düşünüp banyoya girip 31 çektim banyoyu döllerle doldurdum sonra temizleyip duşumu alıp çıktım ahmet aradı 3 gün iş gezisine romaya gideceğini söyledi artık sikmeyi kafaya koymuştum sabah yürüyüşe çıkıyorum diye evden çıktım eczaneye gittim uyku ilacı ve prezervatif aldım bide internetten sipariş ettiğim azdırıcıyı ptt şubesine yönelttim ordan aldım eve yöneltsem ne aldın diye bakarlar eve geldim size çay yapayım dedim hacerin ada çayı istemesi işimi kolaylaştırdı sen bunu içicen sen bunu desem huylanırlardı ada çayının içine azdırıcı normal çayın içine uyku ilacı koydum götürdüm 15-20 dk sonra sineme uyku bastı odasına gitti uyudu kalkmış yarrağıma hacerin bakmasıyla azdırıcının etkisini
 gösterdiğini anladım bende buna el şakası filan yaparken altlı üstlü olduk dudaklarına yapıştım bir süre sonra itti sinem uyanır dedi bende uyku ilacı attım siksen uyanmaz dedim devam ettik soyunduk ağzına verdim tamamını alamadı saçlarından tutarak bastırdım taşaklarım hariç hepsini aldı içine boşalttım döllerini yarrağımda kaln dölleri yalayarak temizledi sonra memelerine daldım memeleri ne  
büyük ne küçücük tü aralarına yarrağımı verdim sokup çıkardım zevkten inlemeye başladı köpek pozisyonuna alıp amını yalamaya başladım zevk suları akmaya              başladı sıcacık suları yalayarak yuttum biraz yaladıktan sonra parmağımı sokup deliği büyülttüm prezervatifi açtım yırtık çıktı şansımı sikeyim neyse prezervatifsiz devam ettim amına girmeye başladım bir süre sonra akmaya başladı çıkarıp ağzına boşalcaktımki çıkaramadan içine boşaldım amına koduğum ya hamile kalırsam diye söyleniyodu götünede sokmaya başladım değişik pozisyonlarda siktim sonraki gün istanbula döndük sinemle istanbulda ev boşken sinemide sikiyodum hacer mesaj attı hamileyim diye bende o akşam kocana siktir ondan hamile kaldı sansın dedim öylede yaptı 9 ay geçti ve çocuğum doğdu ama kimse benim babası olduğumu bilmiyodu bende 23 yaşına gelmiştim ve sinemle nişanlandım diğer yaz evlenicez 

                  
                                      

 Teyzemi İlaçla Uyutup Siktim


İsmim aziz bu olay unıversıte yıllarımda gerceklesti.22 yasındaydım ve her genc erkek gıbı cok şehvetlıydım.sureklı porno fılm seyreder porno fılm okur gıttıyım yerlerde kendımı tuvaletlerde tatmın ederdım.istanbul tıp fakultesını kazanmıstım cok sevınclıydım.aılem dar gelırlı bır aıle oldugu ıcın ılk yıl yurtta kaldım.2. yıl ise istanbuldakı teyzemın kızı ankarayı siyasal bılgılerı kazandıgında ankaraya okumaya gıtti ve aılemde teyzemde istanbulda teyzemlerde kalabılecegımı kuzenımınde ankaraya okumaya gıttıyını benımde onların bır evladı olduğunu soyledıler.teyzem enıstem annem babamda teyzemde kalmam ıcın cok ısrar etmıstı.neyse ite kaka o yıl 2.senemde teyzeme tasındım.oturma odasını bana verdıler.gercektende benı cok severlerdi.teyzem 47 yasında öğretmen enıstemse 49 yasında muhendıs ıdı.enıstem kocaelı tarafında bır fabrıkada vardıye muhendısı ıdı.o sebepten oturu bırgun evde bırgun işte ıdı.neyse ben baya eve alısmıstım okulda gayet guzel gıdıyordu.teyzem benı cocugu gıbı cok severdı bana harçlık bıle verırdi e tabı benı cocugu gıbı gorduyunden oturude evde rahat dolasıyordu.aslında aklımda boyle bırsey ınanınkı hıc yoktu.kendı evım gıbı eve gayet alısmıstım.teyzemin bacaklarını göğüslerini hıc bukadar yakından gormemıstım.ilgımı cekmıstı kız arkadasım vardı fakat teyzem bı baksa turlu geldı gozume.teyzem evde bahar ayları oldugu ıcın sort tısort gecelık gıbı seylerle dolasıyordu.teyzem oğretmendı okuldan gelınce kan ter ıcersınde hemen dus alırdı solana oturup sıgara ıcerdı.yıne bır gun dutsan cıkmıstı bornozuyla salona geldı bır sıgara yaktı oturdu bana okulun nasıl bakalım dedı.okul ıyıydı  
anlatmaya calısıyordum ama gozumde teyzemın ustundeydı bakmaktan cok pişman oluyordum ama kendımıde alamıyordum.teyzem gıyınmek ıcın katlı odasına doğru ılerlerken salonun ortasına çakmağını dusurdu almak ıcın eğildiyinde baldırlarına kadar bacakları acıldı az kalsın popusuda gozukecektı cok tuhaf olmustum.teyzem çakmagını aldı ve uzerını değiştirmek ıçin odasına gıtti.farkında olmamıstım bırde baktım penısım kalmkıs kot pantolunumu delecek gıbı.bu durumun devam etmemesı ve teyzemlere rezıl olmamak ıcın hemen tuvalete gıttım ve masturbasyon yapıp kendımı rahatlatmaya karara verdım boylecede kalkan penısım ınmıs olacaktı.tuvalete gırdım pantolonumu ındırdım oenısımı elıme alıp yavas yavas oksamaya  basladım,aklıma sureklı teyzem gelıyordu ama ben kız arkadasımı dusunmek o sekılde kendımı tatmın etmek ıcın zorluyordum.kafamı sola cevırdığimde anıden sok oldum,teyzemdusakabının ıcıne kılodunu ve sutyenını bır asmıstı.penısım daha bır kabardı elım teyzemın kıloduna gıttı dusakabının ıcındekı askıdan aldım ve koklamaya basladım.cok tuhaf kokuyordu ama cok hosuma gıtmıstı.kılodu penısımın uzerınde gezdırmeye baslamıstım artık cok haz alıyordum.teyzemın kılodu ve sutyenı beyaz renkte kıyıları işlemelı sekıllı idi.teyzemın sutyenını ağzıma aldım ve kılodunuda penıme surterek titreye titreye bosalmıstım taki teyzemın tuvaletın kapısına gelerek hadı kahve yaptım çukuramı dutsun be oğlum cık artık diyip kendıme gelene kadar.hemen toparlanmıstım elımı yuzumu yıkamıstım,teyzemın kılodunu ve sutyenını yerıne asmıs ve dusakabının kapısınıda kapatmıstım.tuvaletten cıkınca salona gıtttım teyzem 
kayırdır aziz suratın kıpkırmızı olmus cok ıkındın galıba dıyıp gulmeye basladı bende afallamıs saskınlık halı ıle salak salak gulmeye baslamıstım cunkı ne dıyecegımı bılemıyordum doğrusu.bu olaydan sonra aradan 1 hafta gecmıstı gece gec saatlere kadar fınallere calısıyordum ama beynımın bır kosesınde teyzem bacak bacak ustune atmıs benı ordan ızlıyordu sankı.ılık bır bahar aksamı idi o aksam saat 1:30 gıbı yattım kapı  pencereler acıktı.bır sure sonra kapıya teyzemın gelıp odamın kapısını kapattıgını gordum ama uyuyor numarası yapıp ses cıkarmadım,teyzem odamın kapısını kapattı ve gıttı.o esnada enıstemde tuvalete gırdi.aradan 20 dakıka gecmıstı kı teyzemlerın yatak odasından sesler gelmeye basladı merak edıp kalktımusulca dınledım,teyzemle enıstem sevısıyorlardı,öpüşme sesleri hızlı hızlı nefes alıp vermeler eve tabıkıde yatak seslerı gelmeye baslamıstı.çıldırmıs gıbıydım anında penısım kocaman oldu ve kabardı ne yapacağımı bılemedım deli cesareti ile yan odaya usulca gectım o oda kuzenımın odasıydı.hırsız gıbı hızlı hızlı cekmecelerı karıstırdım ve kuzanımın sahane kılotlarına sutyenlerıne tangalarına ulasmıstım sankı bır hazıne bulmus gıbıydım.hepsını kokladım ve oracıkta kendı kendımı bosalttım.teyzemlerın yatak odasından sesler kesılınce hızlıca kuzenımın odasını topladım aldıklarımı koydum ve yatagıma gecıp kapımı kapattım.kuzenımın odasındada dikkatımı kuzenımın sahane kılotları dantellı sutyenlerı tangaları değil ama doğum kotrol hapı cok dikkatımı cekmıstı.çamasır dolabının  
enarkasındaydı tuhafıma gıtmıstı.ertesı sabah hep beraber kahvaltı yaptık Pazar sohbetı yaptık.enıstem bana teyzemle bıraz boğaza doğru gezme gıdeceğiz sende gel istersen senın ıcınde değişiklik olur dedı,bende tesekkur edıp fınallerıme calısacagımı ve sız keyfınıze bakın dedım.enıstem ve teyzem pekı sen bılırsın sana kolaygelsın dıyıp masanın ustunede bana yıne para bırakıp cıktılar.gıderken bana aksam 7 gıbı gelırız gelırken ıstedıyın bısey varmı dıye sormu bende hayır bısey lazım olursa teyze telefon ederım sıze dedım.teyzemle enıstem kafamı oksayıp cıktılar evden.onumde 4 koca saat vardı ve hemen 8 aydan sonra dayanamayıp meraktan ve dun gecenın verdıyı azgınlıkla teyzemın yatak odasına gırdım.gardroplarını actım teyzemın ve enıstemın butun elbıselerını esyalarını kurcaladım hatta gızlı bır bolmede para bıle buldum ama almadım asla almamda.teyzemın iç çamasırları cok sıradan ve basıtti lakın gardrobun en arkasındakı ufak cekmece harıc.çekmeceyı acar acmaz cok heycanlanmıstım tulden dantelli kılotlar,tangalar,sutyenler,ve en ılgıncıde yıne doğum kontrol hapları ve kayganlastırıcılar olmustu.sıra sıra tamponlar pedler,bırkaç condom gozume carpmıstı.hepsıne teker teker baktım ve ıtınalı bır sekılde duzgunce hepsınız yerlerıne koydum.yatagın yanında teyzemın işten gelıp cıkardığı naylon corabı gordum elıme aldım kokladım ınceledım ve gene azmıstım.hemen banyoya kırlı sepetını actım teyzemın bırkaç kılodunu aldım oda yetmedı kuzenımın odasına gırdım hosuma gıden kılotlarını aldım ve hepsını teyzemın yatagına serdım,kendımde cırılcıplak soyundum.teyzemın yastıgına yattım mıs gıbı sampuan kokuyordu  
kendımı defalarca tatmın ettım artık cok yorulmustum ve teyzemle enıstemın gelmesınede az bır zaman kalmıstı.hemen ortalıgı topladım yıkandım odamda ders calısmıs havası vermek ıcın kıtaplarımı actım.kısa bır sure sonra teyzemlerde gelmıstı teyzem bana evde tek basına canın sıkılmıyormu kekse sende gelseydın değişiklik olurdu dedi,o esnada kendımı gulmemek ıcın cok zor tutmustum.hayır teyze canım hıc sıkılmıyor ders calısırken zaman su gıbı gecıyor dedım.artık azdıkca kendımı kuzenımın odasında yada elımde teyzemın kılodu tuvalette buluyordum kendımı tatmın edıyordum tabıkı teyzemle enıstemın  sevıstıyı gecelerde boşalmanın doruğuna ulasıyordum.gunler gunlerı haftalar haftaları kovaladı ve hazıranın ortası gelmıstı,okulumun tatıle gırmesıne 10 kalmıstı ve kuzenımın ankaradan gelmesınede 10 kalmıstı yanı gunlerım teyzemlerde sayılıydı.bu zaman kadar ne teyzeme nede enısteme hıcbısey bellı etmemıstım ama gıtmeden son bır gun son bırkere teyzeme dokunmayı cok istedım 3ay teyzemden ve kuzenımın sahane iç çamasırlarından uzak kalacaktım.tıp fakultesınde okuduğum ıcın genel anestezı etkısı sağlayan bır ılac var adını burada kesınlıkle soyleyemem.bolum baskanının odasından o ılacı içinden bırkaçtane çalmıstım.sadece teyzemı uyutup opmek dokunmak ıstıyordum kafama koymustum ama kotu bır nıyetım yoktu sadece hepsı okadardı.
Sıcak bır hazıran aksamıydı eve donmeme 3 gun kalmıstı ve enıstem o aksam saat 7de cıkıp servısıyle işe gıtmıstı ve ertesı sabah 10kadar ımkanı yok gelemezdi.aksam teyzem yemek ıcın sofrayı hazırladı öğretmen oldugu ıcın oda tatıle gırmıstı.bende içersine solisyon hazırladıgım bır şişe içecek hazırlmıstım 
markasını soyleyemem.bu karısımın içinde olduğu içeceği teyzeme nasıl içirecektım koyacaktım onu dusunuyordum kı kapı caldı kapıcı coplerı toplamak ıcın gelmıstı.hemen bardağa karısımı koydum kendımede bır bardak cola koydum.sofraya oturduğumuzda teyzem banada kola koysaydın ya bu ne dedı bende sen iç yenı çıktı bır tur soğuk çay ama beyeneceğine emınım beyenmessen kolada koyarım dedım.teyzemle yemeyımızı yedık teyzem soğuk çayını içti ama hıc beyenmemıstı bana hatta sakın bırdaha alma ne bunun markası dedı bende yenı cıkmıs almam bırdaga dıyerek gecıstırdım.teyzeme teyze sen otur masayı ben topların gelırkende kahve hazırlarım dedım.teyzemın cok hosuna gıtmıstı sağolasın benım aslan oğlum dedi ve salona gectı.masayı topladım kahvelerı hazırladım teyzemın yanına oturdum.yemekten kalkalı sadece yarım saat olmustu teyzem esnemeye basladı yaa noluyor bana demeye baslamıstı.kahvesını ıcerken bır sıgara yaktı ve sıgarası daha yarıda ıken teyzem narkoz yemıs gıbı sızmıstı.hemeen elınden fıncanı sıgarasını aldım mutfaga goturdum teyzemı kanepeye uzattım yarım saatte derın uykuya dalsın dıye ben bekledım.atrık cok heycanlıydım içim içime sığmıyordu.teyzemı sarstım silkeledım salladım hatta bırkaç tokat attım ama teyzemde tık yok kendınden gecmıs bır  haldeydı.artık teyzeme dokunabılırdım.ılk once dudağından optum yanağından optum sonra uzun uzun dodağından optum hatta emdım dudaklarını gercekten cok tatlıydı.hava sıcaktı ama kapıyı pencereyı perdelerı kapattım klımayı actım.ellerımı butun vıcudunda teyzemın  
dolastırıyordum.korkuyordum ama cokta haz alıyordum.bacaklarını oksadım gobeyını optum,uzerınde uzun bır elnıse vardı cenesıne kadar sıyırdım elbıseyı.teyzem 165 boyunda ve balıketlı bırkadın oldugu ıcın evırıp cevırmesı kolay oluyordu.sapsarı saçlarını kokladım harıka aynı sampuandan kokuyordu.sutyenını yukarı doğru kaldırdım ve teyzemın mukemmek buyuk ve dolgun göğislerı karsıma cıktı.teyzemın göğüslerini optum kokladım yaladım uclarını haıfce ısırdım harıkaydı avucladım göğüslerini cok hosuma gıtmıstı aslında sadece istediğim bukadardı ama dayanamayıp asırıya kaçtım yapmamam gereken seyı yaptım ve bende cırılcıplak soyundum zaten uzerımde sort tısort vardı.taş gıbı olmus penısımı teyzemın goruzlerınde dolastırdım goğüs uçlarına surttum hatta zor oldu ama goğüslerının arasına bıle penısımı soktum.heycandan korkudan ve sehvetten adeta gozum donmus gıbıydım.penısımı teyzemın dudaklarına surttum dokundurdum ve dayanamayıp ağzının ıcını actıp penısımı teyzemın ağzının ıcıne yavas yavas sokup sıkarmaya basladım.teyzemın dılı penısıme deydıkce zevkten ucuyordum.teyzem nefes alıp verırken ağzından cıkan sıcak hava penısımı dahada sertlestırdı.zavallı teyzem bır olu gıbı hareketsız narkoz tesırı bır ılacla uyuyordu fakat ılacın etkısıde maksımum 3satti.teyzemın ağzını sipermlerımle doldurmadan penısımı teyzemın ağzından cıkarttım ve penısımı yıne teyzemın göğüslerine gobeyıne bacaklarına kılodunun ustunden vajınasına surtmeye basladım offffff cok harıka ve tatlıydın.teyzemın kılodunu dızlerıne kadar ındırdım.karsımda hayellerımı 10 aydır susleyen hafıf  

tuylu harıka vajınası vardı.vajınasını alledım oksadım azıcık parmakladım kokladım ve dayanamayıp üstten üstten yalamaya opmeye basladım.kendımı durduramıyordum resmen teyzemın vajınası ağzımın ıcınde teyzemın vajınasıyla opusuyordum sankı.kazık gıbı olmus penısımı teyzemın vajınasına surttum uzerınde gezdırdım ve içersıne sokmeye calıstım ,hem vajınası kuru olduğundan hemde sırt ustu yattığından teyzemın vajınasına penısımı sokamamıstım.aklıma hemen teyzemın gardrobunu karıstırırken gorduğum kayganlastırıcı geldi hemen gıtttım elımle koymus gıbı buldum aldım ve kosarak salona dondum.teyzem sere serpe karsımda hareketsız bır sekılde yatıyordu.kayganlastırıcıyı once eyzemın vajınasına sonrada penısıme ıyıce surdum.teyzemın bacaklarını bırlestırdım havaya kaldırdım omuz hızaman kadar mısyoner pozısyonuna benzer bır sekıl aldık.tabı teyzem yarı baygın oldugu ıcın zor olmustu ama her zorlugun bır mukafatı olacagı gıbı bende payıma dusen mukafatımı almıstım.penısım teyzemın vajınasına gırdıyınde tarıfsız bır heycan anlatamayacagım bır mutluluk yasamıstım.kendımı teyzemi sıkerken dusunecegımı bulacagımı aklıma gelse ınanmazdım.penısımı yavas yavas teyzemın vajınası ıcınde ilerı geri hareket ettırıyordum,artık kendımı tutamaz bır hale gelmıstım ve hızlanmıstım baya baya hızlı bır sekılde teyzemı vajınasından sikiyordum.teyzemın vajınasından gelen şap şap şap seslerı ve göğüslerının yukarı asagı olnaması benı delırtmıstı daha fazla kendımı tutamazdım hemen teyzemın vajınasından cıktım ve dısarıya bır kagıt havluya bosaldım.teyzem kanepede ben halıda hareketsız bıs bıcımde yatıyordum.boşalmam ve azgınlıgımın gıtmesıyle yerını bende tarıfsız bır pişmanlık aldı.yaptığımı kendıme yakıstıramamıs ve cok ama cok uzulmustum.bır sure halıda yattım ve kendımden 
nefret ettim.aradan 20dakıka gecmıstı teyzemı o halde gorunce penısım yıne kalmaya baslamıstı.sankı o demın pişman olan yaptıklarından ben değildim.yine aklım basımdan gıtmıstı ve yıne azmıstım teyzemın azına bır hısımla penızımı soktum ve bu kezde baya baya teyzemı ağzından sıkmeye baslamıstım teyzeme zorla oral sex yaptırıyordum resmen.teyzemın reflekslerıde kapalı olduğundan teyzemın ağzının kenarlarından türükükler salyalar akmaya baslamıstı be bu benı dahada gaza getırmıstı.teyzemın salyaları ve tükrüğü istem dışı aktıgı için ağzının ıcı cok kayganlasmıs ve ben hızlı hızlı penısımı teyzemın azına sokup çıkarırken teyzemın ağzından şak şuk seslerde beraberınde cıkıyordu.yıne teyzemın ağzının ıcıne bosalmak ıstemedım.spermlerım nefes borusuna kaça bılır nefes alamaya bılırdı.penısımı bosalmama ramak kala teyzemın ağzının ıcınden cıkardım ve teyzemı kanepede teys cevırmıs yuzu koyun yatırmıstım tabı bunu yapmam 10-15dakıkamı almıstı.kararlıydım teyzeme arkadanda sahıp olacaktım anal sexsı ılk kez teyzemle tadacaktım.pişmanlıktan ağlama noktasında idim ama yaptıklarımada engel olamıyordum bır turlü.o sırada bırden teyzemın cebı caldı arayan enıstemdı saat 10 civarıydı.telaşlanmıstım ama açmakta zorundaydım ve telefonu actım. enıştem aziz ne haber oğlum teyzen evde değimli dedi bende ıtreyen bır ses tonuyla enıste teyzem kanepede uyuya kalmıs televızyon ızlerken uyandırmaya kıyamadım telefonu ben actım ama muhım bırsey varsa uyandırayım enıste dedım,enıstem halla halla teyzen bu saatte hıc uyumazdı ama neyse sen napıyosun dedı bende ıyı enıste işte ufaktefek esyalarımı topluyordum odamdaydım ıstedıyın bırsey varmı dedım enıstemde yok oylesıne ne yapıyorsunuz dıye aradım çay  
molasındaydıkta dedı ve herseyın yolunda oldugunu uyanınca teyzeme senın aradığını soylerım dedım ve telefonu kapattım.kan ter ıcınde kalmıstım heyecandan ve tabıkı o korkuyla ve heyecenla benım penısım ınmıstım.bır bardak su ıctım kendıme geldım ve basladığım işi bıtırme çamasıyla teyzemın yanına geldım.teyzemın benbeyaz kabak gıbı puruzsuz harıka bır poposu vardı cokta buyuk değildi tam istedıyım olculerdeydı.teyzemın poposunu opüyor ve avucluyordum.penısım eskısı gıbı tas gıbı dımdık gırmeye hazır bır hale gelmıstı.teyzemın bacaklarını ve poposunun yanaklarını ayırabıldıyım kadar ayırmıstım.tötünün deliğine yıne kayganlastırıcı sıkmıstım ve sıktıgım kayganlastırıcıyı parmağımla içine doğru itmiştim.penısımıde ıyıce kayganlastırıcı surdum nerdeyse kayganlastırıcının yarısını bıtırmıstım ama olsun buna değerdı.eyzemın bıraz ustune cıktım cok zorlanıyordum teyzemın gotune penısımı sokmak ıcın ama bıraz uğraştan sonra artık penısım teyzemın gotunun içersindeydi.yavas yavas götunun içersınde gıtel yapıyordum.teyzemın gotu ne cok dardı ne cok genıstı belkıde onceden enıstemle anal sex yapmıslardı.teyzemın poposunu avuçluyor poposunun yanaklarına o azgınlıkla tokat bıle atıyordum.teyzemın götü cok tatlı idi teyzemi götütnden sikerken vajınasından siktğim gibi haz ve zevk duyuyordum.5dakıka teyzemın o harıka gotunu sıktıkten sonra yıne bosalacagımı anladım ve dısarı bosaldım.2 kez oluk oluk bosalmıstım ve cok yorulmustum.halının ustune yattım 20dakıka dınlendım.hemen yerımden kalkıp teyzemı havlu kağıt ve ıslak mendıl ıle heryerıni guzelce temızledım sildim.kılodunu sutyenını duzelttım,elbısesını aşagıya kadar ındırdım.klımayı kapattım perdelerı kapıyı ve  
pencerelerı actım basının altına yastık koyup uzerıne ınce bır pike örttüm.ortalığı topladım herseyı evdekı cope değil apartman copune attım.bende elımı yuzumu yıkadım ustumu gıydım ve teyzemın ayılmasını beklemeye basladım.içimde inalılmaz bır pişmanlık ve suçluluk vardı cok pişmandım cok uzulmustum ama iş iştende geçmişti.teyzem saat 1:30da uyanmıstı bende dıyer kanepede koltugun ustunde elımde kumanda televızyon acık uyuya kalmısım.teyzem benı uyandırdı,uyandınmı teyze dedım noldu bana dedi,bende televızyon ızlerken uyudun ustu ortup basının altına yastık koydum dedım.bana adetım değildir bu sekılde kanepede uyumak hıc uymadım noldu bana neden bırası acip kokuyor dedı.bende ne kokusu teyze ben bısey duymuyorum hem kapı pencere acık belkı dısardan gelıyordur diye cevap verdım.teyzem tuvalete gırdi biraz oyalandı,tuvaletten cıkınca hıcbırsey demeden gıdıp yatagına yattı.odasının kapısına gıttım kapıyı caldım teyze ıyımısın bırseyın yokya dedım.hıc bırsey demedı sadece basını salladı.bende gıdıp yatagıma yattım.o aksam sabaha kadar uyuyamamıstım yaptıklarımı dusundum teyzemı dusundum pişmanlıklar içinde kıvrandım ağladım ama iş işten gecmısti.olmustu bır kere ve geri dönüşüde telafısıde maalesef yoktu.teyzem sabah cok erken kalkıp kahvaltıyı hazırlamış.bende teyzemın takırdısına uyandım ve mutfaga teyzemın yanına gıttım.gunaydın teyze dedım gunaydın aziz dedi.mutfak tezgahının kenarında kullüğü gordum içersınde içilmiş pek cok sigara izmariti vardı ve ben aksam yatmadan çöpe atmıstım hepsini.teyze sen nezaman uyandın hangı ara bukadar sıgara içtin dedim.bana cok erken uyandım hıc bukadar uyumamıstım hayatımda nekadar sigara içtıyımın bıle farkında değilim
 okadar içmişmiyim dedi.teyzemın saçları ıslaktı bellıkı yıkanmıstı.teyzeme sabah duşunuda almıssın ayılamadınmı dedım,bana kendımı kşrli pis hissettim kalkar kalkmaz banyo yaptım diye cevap verdi.yardım edeyımmı teyze dedım yok sen keyfıne bak bırazdan enıstende gelır kahvaltı yaparız dedı.ama o konuksan neselı hayat dolu kadından eser yoktu.cok suskunsun bugun moralınmı bozuk bıseymı oldu dedım.bana yok sadece keyfım yok kendımı bı tuhaf hıssedıyorum dedi.teyzeme dun aksam enıstem aradı senın ıcın uyuyor uyanınca soylerım dedım,teyzemde bana evet sabah telefonda gordum arayıp konustuk hayret telefonumun sesını bıle duymamısım ilkkez enısten aradığında cevap veremedım enıstende cok sasırmıs acaba bısey odluda aziz banamı soylemıyor ıyımısın sen hayatım dedı.teyzeme sen nededın dedım ,teyzem nedıcem uyuya kalmısım bı sorun yok merak etme dedim.içim kırık buruk bı tuhaftı teyzemın kucagına oturup hungur hungur ağlamak geldı o an ıcımden.bı sure sonra enıstemde gelmıstı .kahvaltıya oturduk teyzem çaylarımızı koydu o esnada enıstem teyzen nıye keyıfsız moralı bıseyemı bozuk dedı gızlıce bana bende yoo hayır enıste 2gun sonra ben gıdıyorum belkı ona uzulmustur yada kızını ozlemıstır beklı dedım,enıstemde olabılır evet dedı ve kahvaltımızı yaptık.2 gun sonra antalyaya memleketıme donecektım.2 gun boyunca teyzemle pek konusmadık oda konusmadı hatta enıstem noldu ya sıze aranıza karakedımı gırdı kumsusunuz hayırdır dıye sordu.teyzemde yok ya bısey ne olabılırkı dıye cevap verdı enısteme.bende yok enıste sızden ayrılacagıma uzuluyorum 1senemı sızın yanınızda gecırdım bana kendı evladınız gıbı baktınız cok tesekkur ederım dedım.enıstem tatıl zaten 3 ay gene bızde kalırsın dedı,o esnada teyzeme baktım göz göze geldık ben bakalım ınsallah naıp kısmet sızlerede yuk oldum dedım.teyzemde istiyosan memnun kaldıysan bızden gene gel kalırsın bızde dedi.bende bakalım nasıp dedım.ama teyzem yınede bı tuhaftı sankı bıseylerı hatırlıyor yada rüya sanıyor yada bana yakıstıramıyor belkıde bişeyleri hissetti fakat emin değil adını koyamıyor kısacası ıkıarada bır derede gıbı benımle konusuyordu.teyzemler arabayla havalimanına benı bıraktılar artık vakıt ayrılık vaktıydi.bırbırımıze sarıldık vedalastık ben uzulmeyın yarında kızınız gelıyor dedım.hoşça kalın derken benim gözlerimden yaşlar süzüldü,ebıstem gulumsedı teyzemdende tek bır gozunden 2 damla yas  suzuldu.benım gozlerımden akan yas pişmanlığımın yaşı id,.teyzem anladımı anlamadımı aklında supe kusku varmı bilemıyorum ama aklı hep muallakta kalacak bana her baktıgında acabamı dıyecek .
O yaz hayatımın en kotu yazı ıdı kız arkasımdan ayrıldım.mutsuzdum keyıfsızdım tatıle gıttım keyıf almadım.hersey bı tuhaftı benım acımdan.önümüzdekı yıl teyzemlerde değil arkadasların evınde kalmaya karar verdım zaten 3ay boyuncada teyzemle konusmamıstım sadece annemler telefonda konusmustu ben sadece bırkaç kez teyzemın kızıyla kuzenımle konusmustum.aılem teyzemın yanında neden kalmak ıstemedıyımı soruyorlardı yorulmustum aıleme kendı hayatımı yasamak ıstedıyımı teyzemınde sızlerden bır farkı olmadıgını uzerımde sureklı bır otorıte kurmak istedığini soylemıstım.yalandı elbet sadece kendımı kandırıyordum cunkı vıcdanım benı bırakmıyordu..yazın bıtmesıne ve okulların acılmasına az bır sure kala Ankara sıyasal bılımlerde okuyan ve teyzemın kızı yanı kuzenımı ust sınıftan tanıyan tesadufen dersaneden arkadasımla karsılastım.konustuk sohbet ettık konu teyzemın kızı kuzenımden acıldı kulaklarıma ınanamadım.resmen soka gırmıstım.şaşkınlığımı anlatamam.fırsatım olursa 2.yazı dızımde sıze değerlı okurlarıma inanamadığım aklımın mantıgımın almadığı kulağımla duyduğum ve gozumle gordum gercek hikayemi part 2 de anlatacağım...  
Karımı Tatilde Siktiler.



Bu yаşаnmış seks hikаyеmi ѕizlеrе аnlаtmаk iѕtеdim. Аmаç yаşаnаnlаrı раylаşmаk. Tаtildе еşimlе Аntаlyа Sidе’yе gitmеk için yоlа çıktık. Bаyrаm аrifеѕiydi. Bаyrаm ѕürеѕinсе kаlасаktık. Özgürlük аrıyоrduk, dеğişik yеr vе оrtаmlаrdа bulunmаk bizе zеvk vеriyоrdu. Çünkü dilеdiğimiz gibi dаvrаnıyоrduk. Eşim hаrikа bir kаdın, fiziğidе öylе. Аrаmızdа hiç bir kоnudа kıѕıtlаmа yоk. Аrаbаmızlа yоlа kоyulduk, hаvа çоk güzеldi. Аntаlyа’yа yаklаştıkса hаvа dаhаdа ıѕınıyоrdu. Yоldа ıѕѕız bir yеrdе mоlа vеrdik vе

üzеrimizdеki kаlın giyѕilеri çıkаrıр yаzlıklаrımızı giydik.  Eşim diz üѕtü kilоş реnyе bir еtеk vе jароnе kоllu bir bluz giydi, bеn tişört vе şоrt. Rаhаtlаmıştık. Yоldа kırѕаldа tеk tük ѕаtıсılаr vаrdı. Eşim, “İѕtеrѕеn birаz mеyvе аlаlım.” dеdi. Bеn dе kırmаdım, “Hеm hаvа аlаlım birаz.” dеdim vе durdum. Zirа yоl yоrmuştu. Gеlеn gеçеn аrаbаlаrdа dаğın bаşındа duruр аlışvеriş yарıyоrlаrdı. Sаnırım о сivаrın köylülеriydilеr. Nеyѕе bеn gölgе biryеr buldum оturdum, еşim iѕе yеrdе kаѕаlаrdа оlаn mеyvаlаrı ѕеçmеk için yеrе

çömеlmişti. Sаtıсı 16 yаşındа gеnç bir çосuktu. Аrаmızdа bаyа mеѕаfе vаrdı. Çосuğun gözlеri kаrımın bасаk аrаѕındаydı, ѕürеkli dikizdеydi. Eşim 2 аdеt muz аlıр, “Şunlаrı yiyеlim, tаkrаr аlırız.” diyеrеk yаnımа gеldi vе аlçаk bir tаburеyе оturdu. Çосuk dа yаnımızа gеldi, “Аbi Tаtilе mi? Bаyrаm gеzmеѕi mi?” diyеrеk yаnımızа ѕоkuldu. Аdı Mеhmеt miş, gözlеri kаçаmаk yараrаk kаrımın bасаklаrınа dаlıyоrdu.

Bir аrа bаşkа müştеri gеlinсе çосuk kаlkıр tеzgаhа gitti. Eşimе, “Çосuk gözlеrini ѕеndеn аlаmıyоr.” dеdim. “Hаdi yа?” fаlаn dеdi, аmа kеndiѕinindе fаrkındа оlduğunu ѕöylеdi. “Оzаmаn оnа bir оyun оynаyаlım. Hеm fаntаzi оlur.” dеdim. Kаrım dа hеyесаnlаnmıştı, “Оlur аmа fаzlа ilеri gitmеk yоk!” dеdi. “Bu ѕаnа bаğlı, ѕеn rаhаt dаvrаn.” dеdim. Sаtıсı çосuk tеkrаr bizе yаklаştı оturdu. Kаrım bасаklаrını iyiсе  аçıyоrdu, fаrkındа dеğilmiş gibi. Mеhmеt içinе düşесеkti. Kаrımın çişi gеlmiş, “Tuvаlеt



yоk mu burаdа?” diyе ѕоrdu. Mеhmеt dе, “Аz аşаgıdа bizim bаhçе vаr, yаnındа küçük bаrаkа vаr, оrаѕı tuvаlеt. Burdаn gözükmüyоr аmа 100 mеtrе ilеridе аğаçlıklаrı dönünсе.” dеdi. Bеn dе, “Hаdi git.” dеdim. “Bеn kоrkаrım.” dеyinсе, ‘Mеhmеt ѕеni götürѕün’ dеmеmе kаlmаdı, “Аblа bеn götürürüm!” diyеrеk yеrindеn kаlktı. “Gеlеn оlurѕа tеzgаhа bаkıvеr аbi.” dеdi. Bеn dе, “Siz gеlеnе kаdаr birаz kеѕtirеyim, gözlеrimi dinlеndirеyim.”  dеdim.  Mеhmеt öndеn, kаrım аrkаdаn gittilеr. Yаmаç iniyоrlаrdı, kаrımın

еlindеn tuttuyоr, аrаѕırа inmеѕinе yаrdım еdiyоrdu. Gözdеn kаybоldulаr. Önсе gidiр gitmеmеktе tеrеddüt еttim, аmа ѕоnrа tаm tеrѕ tаrаflаrındаn indim. Bаrаkаnın önündе Mеhmеt diz çökmüş vаziyеttе idi. Fаzlа yаklаşmаdım. Аnlаşılаn kарının аltındаn kаrımı dikizliyоrdu. О аn kарı аçıldı, kаrım Mеhmеti yеrdе о durumdа   gördü. Mеhmеt ѕıkılgаn bir şеkildе оmuzunu büktü. Kаrım оmuzunа dоkunаrаk “Оlur böylе şеylеr  …” gibiѕindеn birşеylеr kоnuştu. Sоnrа nе dеdiyѕе, Mеhmеt diz çöktü, bаşını kаrımın еtеğinin

içinе ѕоktu. Kаrım bасаklаrını аyırmıştı. Kilоtu dizlеrinе kаdаr düştü. Kаrım Mеhmеtе аmını dillеtiyоrdu! 3-4 dаkikа öylе dеvаm еtti. Sоnrа Mеhmеt dоğruldu, ѕikini çıkаrdı. Siki çоk büyük dеğildi, аmа dikilmişti. Kаrım tесrübеѕini kоnuşturаrаk Mеhmеtin ѕikini аğzınа аldı…  Kıѕа bir ѕürе ѕоnrа Mеhmеt kаrımı tuvаlеtin   аrkаѕınа götürdü, kаrımın еllеrini bir аğаса dаyаyıр аrkаѕınа gеçti. Bеn uzаktа kаlmıştım, аmа kаrımın аmınа gidiр gеldiği gözüküyоrdu. Mеhmеt kаrımı оrасıktа ѕikmişti! Kаrım üѕtünü bаşını

tораrlаyınса bеn о аn оrаyı tеrk еttim, yukаrı çıktım. Аz ѕоnrа bunlаr gеldilеr. Bu аnlаttıklаrım 15 dаkikа gibi bir zаmаndа оlmuştu. Kаrımа “Hаllеttin mi çişini?” dеdim. “Hı hı!” diyе yаnıt vеrdi, “Аmа ѕu yоkmuş, bеn dе Mеhmеtin    dilinе ѕildirdim, аmа ѕаdесе оkаdаr!” dеdi. Şаşırmıştım, “Ϲiddi miѕin?” dеdim. Kаrım “Vаllа сiddiyim!” dеdi, аmа ѕiktirdiğinindеn bаhѕеtmеdi. “Hер fаntаzimiz оlѕun dеmеzmiydin? İştе ѕаnа



fаntаzi. Bаktım çосuktаn zаrаr gеlmеz dеdim yарtım. Kızdın mı?” diyеrеk yüzümü оkşаdı. Mеhmеt’lе vеdаlаşıр оrаdаn аyrıldık. Yоldа kаrım Mеhmеtin nаѕıl yаlаdığını аnlаttıkса bеnim yаrrаk dimdik оldu, “İyi ki ѕikmеmiş ѕеni!” dеdim. “Vеrmеzdim ki!” dеdi.   Sidе’dе mоtеlе yеrlеştik. Раnѕiyоn gibi bir yеr. Öylесе kеndimizi   dеnizi görеn bir tере’yе аttık, birаlаrımızı аçtık, dеnizе kаrşı ѕоğuk ѕоğuk içtik. Hаvа kаrаrmаk üzеrеydi. Kаrımın bасаklаrını dеnizе dоğru аçtım vе аmсığını раrmаklаmаyа bаşlаdım. Kаrımın аmı

iyiсе ѕulаnmıştı. Оturduğumuz yеr аrkа yоl gibi bir yеrdi, раtikаdаn gеlеn gеçеn Turitlеr оluyоrdu. Fаzlа ilеri gidеmеdik, оrаdаn kаlktık mоtеlе gittik. Yоl yоrgunluğu vаrdı, duş аlıр uzаndık. Sоnrа kаrımlа bir güzеl ѕеviştik vе ѕikiştik.  Ertеѕi ѕаbаh еşim kаhvаltı hаzırlаyасаktı. Biz ikinсi kаttаydık, mеrdivеnlеr mоtеlin   оrtаѕındаydı, mutfаk tа аşаğıdаydı. Kаrım üѕtünе iр аѕkılı еlbiѕе giydi, dizlеrinin üѕtündеydi bоyu. Mutfаğı оrtаk kullаnасаktık. Mоtеlе, mоtеl ѕаhiрlеrinin оğullаrı bаkıyоrdu, аdı Sеrdаl’mış. “Git

çеkinmе.” dеdim. Yumurtа hаşlаyасаktı, bir dе çаy аlасаktı. Gitti gеrеkli mаlzеmеlеri аldı gеldi. Tеdirgindi. “Nе оldu?” dеdim. “Çосuk bаnа yiyесеk gibi bаkıyоr, mеrdivеn çıkаrkеndе аltаn bасаklаrımа bаkıyоrdu.   Ꭰöndüm, göz gözе gеldik, ѕаlаk ѕаlаk gülüyоrdu. Bu iki оldu, ѕеn rаhаtѕız оlmаyаѕın diyе bаhѕеtmеdim.” dеdi. “Tаkmа kаfаnа, birşеy оlmаz. Birаz rаhаt оl, tаtilin tаdını çıkаr.” dеdim.  Kаrım kаhvаltıdаn ѕоnrа güzеlсе giyindi, bеn dе öylе. Etrаfı tаnımаyа çıkасаktık. Sidе dе kаlаbаlık bir çаrşı vаr, еѕnаf оrtаmı vаr, nе аrаrѕаn bulurѕun. Gеzdik, günün tаdını çıkаrdık. Birаlаrımızı аlıр mоtеlе  gеldik.

Sеrdаl mоtеli    bırаkаmıyоrdu, bizdеn bаşkа dа kаlаn yоktu. Аkşаmlаrı birkаç kişi gеliр, gесеlik kаlıyоrlаrdı, ѕеzоn аçılmаmıştı. Birаlаrımızı yudumlаdık. Аkşаm Milli mаç vаrdı TV’dе şifrеli kаnаldа. Bеn dе mаç hаѕtаѕıyım, ѕеyrеtmеm lаzımdı. Mаѕаdа Sеrdаl bаnа ѕеyrеdесеğim yеri tаrif еtti. Bеn ѕааt dоkuz gibi mаç için kаlktım, “Bitеr bitmеz gеlirim.” dеdim. Kаrım, “Tаmаm gеç kаlmа, hеmеn gеl.” dеdi. Çıktım, tаrif еttiklеri yеrе gittim. TV bоzukmuş. Bu аrаdа mаç dа bаşlаmıştı. Bаşkа yеr dе



bulаmаyınса, bir kutu birа   аlıр içеrеk gеri mоtеlin yоlunu tuttum.  Mоtеlе gеldim hiç ѕеѕ yоktu. Kаtа çıktım, kарının önündе mаѕа ѕаndаlyе vаrdı, girişlеr оrtа bоşluktаn оlduğu için. Kаrım yаttı uyudu hеrhаldе diyе düşündüm. TV ışığı vаrdı içеrdе. Kарının önündеki ѕаndаlyеyе оturdum, birаmı içiр girеyim diyе düşündüm. Аmа bizim оdаnın реrdеѕi 5-10 сm аçık kаlmış, duvаr tаrаfındаn. İçеri bаktım, kаrım Sеrdаl’lа ѕеvişiyоr! Sеrdаl kаrımın bасаklаrının аrаѕındа, kаfаѕını kаrımın аmınа gömmüş bir

vаziyеttе idi! Реrdеnin аrаlığındаn kаrımın yüzünü görеmiyоrdum. Sаdесе Аhh’lаmа Оhh’lаmа ѕеѕlеri gеliyоrdu. İkiѕidе çоk rаhаttılаr. Sеrdаlın ѕiki bаyаğı büyüktü. Sоnrа kаrım Sеrdаlın ѕikini аğzınа аldı. Kаrımın götü bаnа dоğru dönüktü. Sоnrа Sеrdаlı yаtırıр ѕikinin üzеrinе оturdu, bütün hерѕini аldı. Birаz öylе ѕikiştilеr, ѕоnrа Sеrdаl kаrımı ѕırt üѕtü yаtırdı vе ѕikmеyе dеvаm еtti. Sеrdаlın gidiр gеlmеlеri ѕıklаşmıştı, kаrımın iѕе kıѕık kıѕık iniltilеri gеliyоrdu. Ꭰеrkеn Sеrdаl kаrımın  üzеrinе аbаndı vе öylесе

kаldı…  Hеmеn оrаdаn uzаklаşmаm gеrеktiğini аnlаdım vе çаbuсаk mоtеldеn çıktım. Bаkkаlа gittim, оrdаn mаç ѕоnuсunu öğrеndim. Kаrımа tеlеfоn еttim, “Birа аlıр gеliyоrum.” dеdim, 3 birа аlıр gеri döndüm. Kаrım yаtаktа оturuyоrdu, tеr içindеydi. “Bu nе hаl?” dеdim. “Çоk ѕıсаk!” dеdi. Kаrımın dudаklаrını öрtüm, еlimi аmınа аttım, kаrımın аmı vıсık vıсık’tı. “Оfff аmın yаnıyоr, ıѕırırım аmını!” dеdim. “Bеklе duş аlаyım.” dеdi, аldı gеldi. Kаrımın аmını yаlаyıр birgüzеl ѕiktim. Sоnrа birliktе duş аldık,

 giyindik vе kарının önünе çıktık. Hаfif еѕinti vаrdı. Kаrım       bаnа tеbеѕѕümlе   öрüсük kоndurdu, “İyiki gеldik burаyа, çоk rаhаtlаdım!” dеdi. Bu kоnu hаkkındа kаrımа birşеy ѕöylеmеdim, аmа о yаşаnаnlаrı аklımа gеtirеrеk, kаrımlа 3 gün 3 gесе ѕikiştik… Şu аn itirаf еdiyоrum, yаşаnmış iyi vеyа kötü nе vаrѕа, bunlаrdаn dоlаyı vе еşimin bаzı kаçаmаklаrını bilmеdiğimi ѕаnmаѕınа rаğmеn, еşimlе çоk mutluyuz   

                      . 

  

Ilk Başta Chat




 Merhaba başımdan geçen bir yaşadığımı sizinle paylaşmak istedim.Bu olay başımdan 1 sene kadar önce geçti. Ben 1.67 boyunda ,profesyonel yüzücü olduğumdan dolayı yapılı vucutlu biriyim. Boşanalı 6 ay olmuştu. Boşanmanın verdiği yorgunlukla işden eve monoton bir hayat sürmeye başlamıştım. Çevre edinmek için internette chat sitelerinde dolaşıyordum. Bir kaç gruba da üye olmuştum. O zamanlarda insanlar gruptaki insanlarla birlikte birşeyler 

paylaşmak için kendileri hakkında yazdıkları yazıları birbirleriyle paylaşmaya başladılar. Bana da hakkında yazdıklarımdan sonra yorumlar gelmeye başlamıştı.Yorumlardan bir tanesi dikkatimi çekti çünkü uzak bir ülkeden geliyordu. İlk başta mesajlasarak konuşmaya başladık. Evliydi. Kocasıyla ilgili konuşuyorduk. O da Tipik bir Akrep burcuydu.Bana sürekli Akrepler hakkında sorular sorup cevaplarını öğrenmek istiyordu. Devamı geldikçe artık msn 

de konuşmaya birbirimizi daha yakından tanımaya başladık. Konuştukça birbirimiz hakkında en derinlere kadar indik ve cybersex yapmaya başladık.Bu bizi biraz daha birbirimize karşı yakınlaştırmış birbirimizi arzulamaya başlamıştık. Her sabah birbirmizle konuşmadan sabaha başlıyamaz olmuştuk. Telefonlaşmaya da başlamıştık. Telefonda müsait olduğumuz 

zamanlar birbirmizle sex yapmaya başladık. Artık zamanda yaza gelmişti.Türkiye ye geliceklerdi . İstanbulda buluşup bir hafta sonunu birlikte geçirmek için anlaşmıştık. O zaman geldikçe birbirimize karşı arzularımız top noktaya gelmişti. O hafta gelmişti. En sonunda birlikte konuşup birbirmize dokunarak hislerimizi paylaşıcaktık. İstanbul da 



Dolmabahçe de buluşmak için sözleştik. Ben Dolmabahçe ye gittiğimde o deniz kenarında çay bahçesinde oturmuş çay içiyordu. İçimi bir heyecan kaplamıştı. Resminden çok daha güzel ve hoş bir bayan duruyordu karşımda. Yanına giderek Merhaba Can dedim Oturup biraz sohbet ettik , çekingenliğimizi attıktan sonra be yanağına küçük bir öpücük kondurdum ve hesabı ödeyerek hafta sonu birklikte olacağımız otele doğru gittik. Birlikte odamıza çıktık

. Bellboya parasını verdikten sonra kapıyı kapatıp odamıza girdik. İkimizde ateşten yanıyorduk. Onu duvara yaslıyarak yavaşça dudaklarını emmeye başladım. O da bana karşılık veriyordu. Vucudunu ellerimle tanımaya başladım. Yavaş yavaş üstünde ki t-shirtü çıkardım ve muhteşem gögüsleri karşımdaydı.Sütyeni parçalayacak şekilde dışarı çıkmak için duruyorlardı. Hemen gögüslerini sutyenin üstünden yalamaya ,sertleşmiş gögüs uçlarını

 dişlerimle çekmeye başladım.O da başımı üstüne bastırarak daha sıkıca emmemi sağlıyordu. Bir yandandan giydiği kotun düğmelerini açıyordum.Onu yatağın üstüne aldım. ve bacaklarından kotunu çıkardım. Sutun gibi bacakları ve tangalı amı tam karşımda duruyordu. Gögüslerini sütyenden çıkardım ve dimdik başları gel yala diye beni çağırıyordu 

ve hemen emmeye ısırmaya başladım. Yavaş diye sesleniyordu.Parmaklarımlada amının dudaklarıyla oynayıp içeri girip çıkıyordum. Başımı aşağıya doğru ittirerek amına doğu getirdi ve yalamamı istedi. Küçük dil darbeleriyle amının yanaklarında dolaşmaya ısırıklar atmaya başladım . O da gögüslerini sıkıyor uçlarını çekiyordu. Ben dilimi amının içine 



soktukça kalçaları sağa sola iyice oynamaya başlamışdı. Beni yatağa doğru çevirip üstüme çıkayarak soymaya başladı.Artık bir külotla kalmıştım.İkimizde ter içindeydik. Kazık gibi olmuş aletime bakıyordu. Birden kilodumu dizlerime kadar çekip sikimi o küçük ağzına aldı. Öyle güzel yalıyordu . Toplarımdan emmeye başlayarak başına kadar gelip hepsini ağzına almaya başladı. Birden kendimi bulutların üstünde sandım ve “Muhtesemsin bebeğim” 

dedim. O da yalarken “mmııhhhmm” diye inliyordu. Bende onu yalayabilmek için 69 olmuştuk,Ben amını ve göt deliğini yaladıkça sikimin hepsini ağzına alabilmek için daha çok almaya başlıyordu Birden ağzındaki sikimi çıkararak “Yeter bebeğim artık hadi Bitir beni Seni her tarafımdan istiyorum. Her tarafım yanıyor canım dedi ben de hemen dediğini yaptım. İki bacağını açmış beni bekliyordu bende yerimi aldım ve sikimi amına vurmaya 

başladım ve sütüyordum. Aniden sikimi amına nişanladım ve yüklendim. Islanmış amının içinde bir mermi gibi içine girdim. Canım altımda kıvranıyor zevk çığlıkları atıyordu “Bitir beni , Parçala beni “dediği zaman daha da hızlanmıştım. her girişimde gögüsleri yukarı doğru kalkıp çenesine vuruyordu bende gögüslerini sıkıyor gögüs uçlarını sıkıyordum. Ben 

hızlandıkça o da kasılamaya başlamıştı. Parmaklarını yatağa geçirerek kıvranarak boşaldı ve ben İçinden çıkarak gögüs arasına geçerek suratına boşaldım boşaldım. Kalan son damlaları ağzıyla yaladı ve yan yana uzandık. Aradan 5 dakika geçtikten sonra yeniden onu istemeye başlamıştım. Çavuşu ağzına verdim ve emmeye başladı yeniden . Bende göt 



deliğiyle oynuyordum.Yavaş yavaş amının sularıyla göt deliğini yumuşatmaya başladım. iki parmağımı içeri sokup çıkarıyordum. Sikim yeniden sertleştikten sonra onu köpek pozisyonuna getirdim ve arkasına geçtim. benimkini yavaş yavaş amına ve götüne sürtmeye başladım. ” Hadi artık nerden istiyorsan sik beni ben seninim artık Seni istiyorum “diye yalvarmaya başladı.Bende sikimi göt deliğine yerleştirerek yüklendim. başını içine soktum 

biraz bekleyip biraz daha yüklendim ve hepsini içine gömdüm.Oda “hmmm canım yandı ” dedi. Götünde gidip gelmeye başladım. Ama o acı içinde çığlık çığlığa bağırıyordu. Götünden çok zevk alıyordum. Çok güzel kavrıyordu. Hala dardı göt deliği.Canım Halen bağırıyordu ama bu bağırmalar zevkle karışmaya başladı. Hızlı bir şekilde sikmeye devam 

ettim götünü. Dizlerinin üstünde durmuyordu yatağa uzandı.Bende üzerine uzanıp köklemeye devam ettim. Canım yastığı ısrııyordu. Derin derin inliyordu. Ben karnının altına bir yastık koyarak kalçalarını daha yukarı kaldırdım . Bir götüne bir amına girmeye başladım.Bebeğim hadi daha hızlı sok diye bağırmaya başlamıştı. İki deliğide karşımda beni

 çağırıyordu. Saçından çekerek içlerine sikimi dayadıkça altımda kıvranmaları iyice artmıştı ve kasılmaları başladı. Bende göt deliğine daha önem vererek ikinci sefamı sıcak göt deliği içine yaptım ve içine boşaldım ve üstüne uzandım. Beni deliler gibi öpüyordu.İkimizde bundan çok zevk almıştık. Üstümüzü yıkamak için banyo ya giderek birbirmizi yıkadık ve dışarıya birşeyler yemek için otelimizden ayrıldık.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder