24 Şubat 2016 Çarşamba

Komşumuz Fahriye Abla .........ve........... Altımda Delice İnledi ve boşaldım .........ve...........İlk Benim Oldu.........ve .......... Baldızımı götünden defalarca siktim


Merhaba ben 22 yasında bi üniversite öğrencisiyim.Size anlatacagım hikaye 18 yaşında başımdan geçti.o sıralar ailemle ankarada bi apartman dairesinde oturuyorduk.karşı dairemizde doktor ahmet abiyle kendisi gibi doktor olan cemile abla oturuyordu.Cemile abla 34 yaşında siyah uzun saçlı, süt gibi beyaz tenli 18 lik bir lolita vücuduna sahip bi kadındı.ben 18 yaşında olmama ragmen herkes bana askerliği nerde yaptın diye sorardı.sanırım fazla gelişmiş olmamdan bu şanslı olay başımdan geçti.

bir gün annem evde şeker kalmadıgını cemile abladan bi fincan getirmemi soyledi.zorla elime fincanı verip beni yolladı.bi kaç kez uzun uzun kapıyı çaldım ama kimse açmıyordu.sonra kim o diye bi ses duydum bu cemile ablaydı.benim cemile abla ferhat dedim.Ha sen misin bekle acıyorum dedi.ve kapıyı açtı.ustune bi çarşaf dolamıştı ve sanırım içinde başka bisey de yoktu.bana televizyon seyrediği için zili duymadıgını soyledi.ama ben onun çarsaf tarafından sıkılmış guzel vucuduna dalmış gitmiştim.bi an beni durttu ve gulerek ne istediğimi sordu.kekeleyerek şeker diyebildim ve fincanı uzattım.fincanı aldı ve beklememi soyledi.

derken içerden seslendi.Ferhat buraya gel diordu.ses mutfaktan geliyordu.mutfaga girdim.parmaklarının ucunda ustteki raflardan birine uzanmaya calısıyordu.,Ahmet abin sekeri usteki dolaba koymuş.o da bugun nöbetçi boyum yetmedi bana bir  
yardım et dedi.cemile ablanın arkasından şekeri almak uzandım ama biraz fazla yaklaşmış olmalıyım ki kalcasına hafif bi surtme oldu.bu cok hosuma gitti. sekeri indirdim.bi fincan alıp teşekkür ettim.tam giderken Cemile abla kendisine yardım edip edemeyecegimi sordu.ne konuda diye sorunca.duştaki muslugun calışmadıgı soyledi.bende şekeri eve bırakıp hemen geliyim diye eve uctum.şekeri verip anneme arkadaslarla gezmeye gittigimizi soyledim ve karsıya gectim.

Cemile abla hala carsaflaydı ama carsafın boyu kısalmıştı sanki.mini etek gibi duruyordu.beni duşa götürdü ve muslugu gösterdi.duşun altına gecip muslugu açtım ve açmamla sırılsıklam olmam bir oldu.megersem musluk bozuk filan degilmiş.bu halimi goren cemile abla özür dileyip bozuldugunu sandıgını soyledi.ama ustum basım sırıksıklam ıslanmıstı.bana soyunmamı kocasının elbiselerinden bana uygun bişey getirecegini soyledi.ve banyonun kapısını kapatıp gitti.

ben de soyunup elbiseleri beklerken aklıma cemile ablanın vucudu geldi ve klozete oturup benim oğlanı sıvazlamaya başladım oğlan tam kalkmaya başlamıştı ki cemile abla birden kapıyı açtı ve beni o halde gorunce hemen elbiseleri atıp kapıyı kapattı.ben yerin dibine girmiştim.
elbiseleri giyip salona gittim.ve cemile ablayı cırılcıplak koltukta oturken 

gordum.bana bakıp gulumsedi ve ben seni cıplak gördüm sen de beni görde hak gecmesin dedi.vucudu inanılmaz sexiydi.memeleri birer füze gibiydi.bacakları sutun gibiydi.bana gel otur yanıma dedi.gidip koltugun diger ucuna 
oturdum.yavas yavas bana dogru yaklastı ve elini bacagıma attı.bana bak Ferhat sana bişey sormak istiyorum.dedi.

ben heyecandan ve utanctan konusamıyordum.
zorlukla . tabi dedim.Vucudumu begendin mi?dedi.Ben de muhtesem dedim.eger oyleyse senle bi anlaşma yapalım.Az önce banyoda aletini gördüm gayet iyiydi beni tatmin edecek boyutta.ahmet olacak sünepe beni doyuramıyor.ben de yıllardır yanıyorum.eger şimdi beni tatmin edebilirsen her zaman seninle beraber olacagız. ve bunun yanında beni her becerişinde sana belli bi miktarda para da verecegim ne dersin?dedi.ben duyduklarıma inanamıyordum.henüz hiç bi dişiyle ilişkiye girmediğim için de beceremeyecegimden korkuyordum.tabi ki bu teklifi kabul etmemek buyuk eşeklik olur diyip kabul ettim.bunu duyunca cemile abla bana banyoya gidip ustumu cıkarmamı ve klozote oturmamı soyledi.
bende dediğini yaptım.biraz sonra o da banyoya geldi.hala cıplaktı.kapıdan girince amını daha yeni . traş ettiğini gordum.ama heyecandan aletim kalkmamıştı.

bunu gorunce ii kaldırmamışsın bunu ben yapmak istiyorum dedi ve önume çömeldi.sikimi eline aldı ve okşamaya başladı ben titriyordum.bana rahat ol sana  hayatının en zevkli dakikalarını yaşatacagım deyip bir anda benim kamışı ağzına aldı ve saksoya başladı.cok tecrubeliydi sanki motor gibi yalayıp emiyordu.Porno filmlerde gördüğüm kadınlar gibiydi.ben de filmler aklıma gelince elimi korka korka memelerine goturdum ve okşamaya başladım.bunu yapınca başını kaldırdı ve bana gulumseyerek aferin dedi.memeleri yumusacıktı okşadıkca hoşuma gidiyordu.bu arada o da aleti sertleştirmeye devam ediyordu.birden kalktı ve duşun altına gitti beni yanına cagırdı ve suyu açtı.bu arada dudaklarıma yapıştı.öpüşmeye başladık dilimi ağzına sokup geziniyor dudaklarını emiyordum.cok tatlıydı.

o bu arada hala aletimi sıvazlıyordu.bende memelerdeydim.bi ara elimin birini tutup amının ustune yerleştirdi.buz gibi suyun altında olmamıza ragmen amı ateş gibiydi.yanıyorsun dedim. oda bana söndur o zaman erkeğim dedi.hemen eğilip amını yalamaya başladım.dilimi arasına sokup cıkarıyordum.cok tatlı bi su geliyordu agzıma.Cemile abla başıma bastırıyordu.derken . gir artık içine dedi.ve onu kucaklayıp yatak odasına goturdum.
ikimiz de sırılsıklamdık.

onu yataga atıp bacaklarını iki yana açtım girmek için ileri gittiğimde sikimi tutup biraz daha okşamaya başladı. iyice sert olsun ki zevk daha fazla olsun değil mi erkeğim?diyerek.sonra hadi içime gir ve beni uçur azgın boğam benim diye amının dudaklarını ayırdı.sikimin başını amına sürtmeye başladım.bu onu iyice azdırmıştı.yalvarırım sok artık diye inliyordu.derken bir hamlede o zamanlar 1 
18 cm olan yaragımı amına gömüverdim.cemile abla ıhhh hadi pompala beni ferhatım diye bagırıyordu.bende bacaklarını iyice ayırıp başladıp gel gide.gidip geldikçe daha da hızlanıyordum o da daha yüksek sesle inliyor hızlanmamı istiyordu.aletim onun dipsiz kuyusuna bir girip bi çıkıyordu.altımda kıvranıyor acaip zevk aldıgı her halinden belli oluyordu.artık boşalacagımı anlamıştım.amından cıkıp karnına oturdum ve yaragımı Cemile ablanın tombul memelerinin arasına yerleştirdim o da memelerini iki taraftan sıkıştırdı.böyle bi kaç geliş gidişten sonra suratına boşaldım.

hemen aletimi kavradı ve emmeye başladı.doymadıgı her halınden belliydi.beni . sırtüstü yatırıp mutfaktan bi kavanozda bal getirdi.aletimi bala buladıktan sonra yalamaya başladı.beni zevkten kudurtuyordu.kocasıyla yapamadıgı herşeyi benle yapmak istiyordu.bikaç saniyede aletimi tertemiz yaptı.sonrada memelerine ve amının dudaklarına bal sürüp yanıma yattı.hemen memelerini yalamaya başladım.oralar bitince amına geldi sıra amının suyuyla bal karışınca daha da bi tatlanmıştı.artık ikinci postaya hazırdık.yataga oturdum ve onu kucagıma alıp kukusuna geçirdim.arkası bana dönüktü.ellerimle memelerini kavrayıp zıplamasını söyledim.bir anda lastik top gibi zıplamaya başladı.bu pozisyon oldum olası hoşuma giderdi.ve artık yapıyordum.deli gibi zıplıyordu.

her zıplayışında aletimin hepsini içine alıyordu.ben kendimden geçmiş sekilde  
arkadan sırtını, boynunu yalıyor öpüyordum.aklımı başımdan almıştı.biraz sonra suratı bana dönük pozisyona geçtik.bu seferde kafamı memelerine gömdüm.yalamaya emmeye başladım.ellerimle gotunu okşuyordum.arasıra got deliğine dokunuyordum.derken inlemeleri hızlandı.zevkten çıldırıyordu.sanırım boşalacaktı ve sandıgım gibi oldu.çığlık çığlığa henüz içindeyken boşaldı.zevk çığlıkları bittiğinde dudaklarıma yapıştı.hiç erkek görmemiş gibiydi.hayvan gibi
 saldırıyordu.ama ben hala boşalmamıştım.önüme çömelip bana 31 çektirmeye başladı.sonra ağzına aldı ve belki de sexte en iyi oldugu saksoya başladı.aletimi ağzına sokup cıkarırken ağzının içinde dili boş durmuyor yalamaya devam ediyordu.ağzı da amı kadar zevk veriyordu.tabi ki bu sakso seansı sonucunu kısa sürede vermişti.



boşalacagımı söylediğimde daha hızlı emmeye başladı.zevkin doruklarında boşalıyordum.ben ağzının içine attırdıkça o içine cekiyor sikimin kafasını emiyordu.son damlasına kadar yutmuştu spermlerimi.ama hala sikimi sömürüyor ve küçük diş darbeleri atıyordu.sonun da sikimi agzından kurtarmıştım.
biraz dinlendikten sonra tekrar banyoya gitti.5 dakka sonra beni banyoya çagırıyordu.banyoya gittiğimde küveti suyla doldurmuş oldugunu gördüm.ılık su son derece güzel duruyordu.geldiğimi görünce küvete sırtüstü yattı ve beni yanına cağırdı.küvete girmeden aletimi ağzına alıp biraz kaldırdı.sertleşince ben  
de küvete girdim.suyun içinde amının yeri . belli olmuyordu.cemile abla da bunu anlamış sikimi tutup kendisi amına yerleştirmişti.bu arada ılık su bizi iyice azdırmıştı.amına ilk yüklenişimde amındaki hava bir anda suyun yüzüne baloncuklar cıkmasına sebep oldu.ve birden hızlandım.

çap çup seslerin eşliğinde onun o güzel amcığını bir kez daha pompalıyordum.suyun içinde onu okşuyor her yerini mıncıklıyordum.bacakları cok pürüzsüzdü.onları omzuma aldım.amını sikmeye böyle devam ettim.
küvette de birer kez boşaldıktan sonra bana yemek hazırladı ama yorgunluktan yemek yiyecek takatimiz kalmamıştı.buna rağmen hala birbirimize yiyecek gibi bakıyorduk.bana ferhat arkadan yapmak ister misin?ben hiç denemedim ama senle yapmak isterim dedi.ben de neden olmasın dedim ve kabul ettim.

yemeği bırakıp kanepeye oturduk.cemile abla içeri gidip sütyen kilot ve jartiyerden oluşan kırmızı bir dantelli fantezi kıyafeti giymişti.ben hala cıplaktım ama aletim kalkacaga benzemiyordu.bunu goren cemile yanıma geldi ve striptize başladı bu arada hafif bir de müzik acmıştı.bu işte de son derece başarılıydı.müzik eşliğinde arkasını dondu ve sutyeninin kopçasını acıp kollarından aşagı indirdi.bana donup  sadece elleri yardımıyla duran sutyenını bırakıp memelerini ortaya cıkardı ve beni heyecanlandırmaya başladı.sıra altaydı.bana dogru domalıp geri geri yaklaşmaya başladı.

tam elimi poposuna atacaktım kı benden kaçtı.sonra tekrar domaldı ve yavasca kilotunu sıyırmaya başladı.cok nazik hareketlerle indiriyordu.once sıradaki hedef gorundu.sımsıkı gorunuyordu.götten hiç yemediği belliydi.sonra da az once harap ettiğim amcıgı.ve sonun da kilotu da cıkarmıştı.sadece jartiyerle kalmıştı.
bu şovun ardından benim alet kendine gelir gibi olmuştu.ama tamamen kalmamıştı.hala kalkmadıgını goren cemile yarı kızgın yarı azgın önüme çömelip agzına aldı ve hızlıca emmeye yalamaya başladı.arada bir ısırıklar atıyor az da olsa canımı yakıyordu.öyle yapınca ben de onun meme uçlarını sıkıyor yavas olmasını belirtiyordum.sikimi iyice sertleştirince içeri koşup göz(ve göt)yakmayan bebe şampuanı ile geldi ve eline döküp sikimi iyice şampuanladı.sonra şampuanı bana verip tek bacagını yere tek bacagını kanepeye koyarak domaldı.ben de biraz tükürük biraz şampuanla götünün deliğini ovalamaya başladım.aslında elimle pek  genişletmek istemiyordum.

biraz masajdan sonra hazır olup olmadıgını sordum.o da cok yavas olmamı canını yakmamamı soyledi.tabi tabi deyip şampuandan köpürmüş sikimin kafasını deliğin ağzına bastırmaya başladım.bu arada yavaş yavaş die soyleniyordu.emredersin deyip bir anda abandım.abanmamla cemile abla cıglıgı patlattı.ama aletin yarıya yakını girmişti.biraz daha abanınca ağlamaya başladı.nolur cıkar cok büyük alamam cok acıyor die yalvarıyordu.kendin istedin cemile abla pilavdan dönenin kaşıgı kırılsın deyip işime devam ettim.

bu arada altından kurtulmaya calısıyordu ben ise onu coktan karnından kavramıştım.onu hiç bırakmadan yavaş bir sekilde yuklenmeye devam ediyordum.her yuklenisimde biraz daha giriyor cemile ablanın aglaması ise yerini inlemeye bırakıyordu.aglamasının kesildigini gorunce birden abandım ve sikimin hepsini cemile ablanın deliğine kökledim.Cemile abla ohhhhh diye kendini bırakıverdi.ben de hemen gidip gelmeye yani delik genişletmeye başladım gittikçe genişleyen delik cemile ablanın zevk sesleri ve aldıgım tarif edilmez zevk beni ucuruyordu.sonun da bosalacagımı anlamıştım. 

kafası mosmor olan sikimi cemile ablanın kıpkırmızı olan götünden cıkardıgım da cemile abla yere yıgıldı ben de cok yorgundum ama hala bosalmamıştım.hemen cemile ablayı yan cevirip koltuk altına yaragımım yerleştirdim.bir kaç gidiş gelişten sonra cemile ablanın suratına boşaldım ve uzerine yıgıldım.

kendime geldigimde cemile ablayı uyandırıp artık gitmem gerekiyor dediğimde ferhat artık benim kocam sensin.ahmet 3 gün sonra yine nöbetçi.seni bekleyeceğim dedi ve o zamanın parasıyla hiç unutmam 100 dolara yakın bi para verdi bana.parayı . alınca hemen onu öpmeye başladım bu arada da okşuyordum o güzel vücudu.çünkü 3 gün ayrı kalacaktık.ama ben 3 gun dayanamayacagımı anlayıp o 100 dolarla öbür gün bir manita kiralayıp alem yaptım.Tabii cemile ablanın da kadrolu elemanı oldum. 

 Altımda Delice İnledi ve boşaldım



BEN ENGİN BU  OLAY GERÇEK 31 lik  Sex Hikayeleri TAMAMIYLA  BUNDAN 3 AY ÜNCEYDİ    BİR GÜNELEKTRİKLER GİTMİŞTİ MECBURİ MERDİVENLERLE AŞAĞIYA İNİYORDUM  1.KATA GELDİĞİMDEHÜLYA VE TEYZESİ KIZI  Boşalmalık Sex Hikayeleri VARDI EVLERİ BİZİM BİNADAYDI BENİ ÇAĞIRDI YANINABİŞEYMİOLDU DEDİM ODA GELDE KAPIYI AÇ AÇILMIYOR ANH TARI ALDIM KAPI DELİĞİNE SOKTUM VEAÇILDI AMA NASIL OLUR AÇILMIYODU DEDİ BEN ANLAMIŞTIM NUMARADAN YAPTIKLARINA BENİİÇERİYE ÇAĞIRDI  BEN UTANGAÇ OLDUĞUM İÇİN HAYIR DEDİM VE ISRAR ETTİ İÇERİYE  GİTTİM. KAPIYI AÇTIĞIN İCİN SANA KOLA ISMARLIYACAM DEDİ.TEYZESİ KIZI KARŞIMDAYDIHÜLYA KOLA VE ÇEREZ GETİRDİ VE BANA DEDİ BUNUN YANIN DA NE İYİ GİDER Domaltmalı Sikiş  BEN SİGARADEDİM O HAYIR DEDİ FİLM İYİ GİDER VCD YE BİR CD TAKTI FİLM BAŞLIYORDU FİLMİİLERİYE ALDI VE BİR BAKTIM FİLMDE SEVİŞME SAHNE Sİ BEN HÜLYAYA BAKARAK GÜLDÜM ODA GÜLDÜ YANIMA GELDİ ELİNİ BENİM OMZUMA LIP BA NA YASLANDI ONUN NİYETİNİ ANLAMIŞTIM BENDE YAVAŞÇA ELİMİ BACAKLARINA SÖRDÜM AMINA DOĞRU GİTTİM  HEMEN AYAĞIYAKALKIP BANA  KIZMIŞ GİBİ BAKIYORDU O SIRADA DİĞER ODAYA GİTTİ TEYZESİ KIZIDABENİM ELİMİN HÜLYANIN BACAKLARINDA GEZ DİĞİNİ GÖRMÜŞTÜ VE BANA BAKIP GÜLDÜODANIN KAPISINA BAKTIĞIMDA HAYRETLER İÇİNDE KALMIŞTIM HÜLYA ÇIRILÇIPLAKTITEYZESİ KIZI DA SOYUNMAYA BAŞLADI İKİSİ Bİ ARADA SİKİMİ OKŞUYORDU BEN DAFAZLADAYANAMADIM VE SEVİSMEYE BAŞLADIM HÜLYAYLA TEYZESİ KIZIDA SİKİMİ YALIYODU BİRDENHÜLYA NIN AMININ İÇİNE GİRDİM GİDİP GELMEYE BAŞLADIM HIZLANIYORDUM TEYZESİKIZIDA HÜLYANIN ATTIĞI ÇIĞLIKLARDAN ZEVK ALIYORDU  BEN BOŞALDIM AMA HİÇ ARAVERMEDEN TEYZESİ KIZI SIRA BENDE DEDİ YALAMAYA BAŞLADI BENDE BU ARADA HÜLYAYLAŞEVİŞİYORDUMSİKİM DİMDİK OLMUŞTU TEYZESİ KIZI GEKİP ÜSTÜNE OTURDU SANKİ SİKİMİNÜSTÜNDE UÇUYORDU HÜLYAYLA DAHA SEVİSİYORDUK PARMAĞIMI ALIP HÜLYA NIN AMINASOKYUM VE UFALIYORDUM TEYZESİ KIZI YOLULUP BENDE ONU DOMALTIP GÖT DELİĞİNESOKKUYORDUM SİKİMİN UCUNU
 
SOKAR SOKMAZ ACIYOR ACIYOR DİYE ÇIĞLIKLAR ATIYORDUSİKİMİ ÇIKARTIP HÜLYAYA YALAT TIM ÇOK İYİ ISLATMIŞTI.TEYZESİ KIZI GÖTÜMÜ YALADİYE SORDU HÜYA DEDİ BEN YALARIM GÖTÜDE ISLAN MIIŞTI YAVAŞ YAVAŞ SOKTUM VE GİDİPGELMEYE BAŞLADIM AH AH UH DİYE BAĞIRIYORDU HÜLYA SUS KIZ DİYE KALÇASINA BİRYOKAT ATTI BEN BOŞALICAGIM ZAMAN GELMİŞTİ TEYZESİ KIZININ GÖT DELİĞİNDENÇIKARDIM AĞZINA BOŞALTTIM. EN İLGİNÇ TARA FI BİLİYORMUSUNUZ  NEDİR  HÜLYAYISİKMEM BİRAZ NORMALDI TEYZESİ KIZININ DAHA İSMİNİ BİLMEDEN AMINDAN GÖTÜDENSİKTİM.EV BOŞ OLDUK ÇA ONLARLA BİRLİKTE DAHADA YAPIYORUZ                       
İlk Benim Oldu
     

Kuzenim Serap henüz 18 yaşında olmasına rağmen vücudu mankenlere bile taş çıkartacak güzellikteydi. Birgün onu okuldan almaya gittim. Birde ne göreyim benim güzeller güzeli kuzenim kısacık okul elbisesinin altında adeta bir sex abidesi gibi durmuyormu. Aman tanrım dedim kendi kendime sonra yanıma geldi ve küçük bir öpücük kondurdu dayısının yanağına ve bana sarıldı ben ona öyle bvir 

sarılıyordum ki göğüsleri vücuduma sımsıkı dokunuyordu. Az sonra arabaya bindik ve eve yol almaya başladık. Minicik eteği arabaya binince iyice yukarı çıkmış Serapnin mükemmel bacakları artık tüm iştihamıyla gözlerimin önündeydi. hemen aynayı ayarlayıp bacaklarını dikizlemeye başladım.  Çok harika ve dolgun kalçaları vardı. hakikaten çok güzeldi. Hele o memeler mükemmeldiler kendimi ona 

bakmaktan alamıyordum sonunda eve geldik ve kuzenim bana son firikiği arabadan inerken verdi kiloduna kadar görmüştüm. Ve yarağım kazık gibi olmuştu.Ablamlar bizi bekliyorlardı. Yemekler hazırlanırken ben lavobaya gittim o sırada kapı açıktı ve aynaya baktığımda kuzenimin odasında giyindiğini fark ettim kapısı hafif açıktı ve aynadan net görüyordum bu manzarayı kuzenimin o 

muhteşem göğüsleri südyeninden taşıyordu. İyiden iyiye kendimden geçiyordum ve dayanamayıp tuvalete attım kendimi kuzenimi düşünerek boşaldım. Kuzenim altına tüm hatlarını belli eden dar bir kot üzerinede dar bir bluz giymişti 
muhteşem görünüyordu. O sarı saçlarını omzundan aşağı atmıştı. Kendimce o benim olmalı diyordum ama nasıl diye kendimi alamıyordum. O benim kuzenimdi 

 

ayrıca ondan 10 yaş büyüktüm. Ogün eve gelince uzun süre onu düşündüm ve bir orospuya gittim ama orospu bile aklımdan kuzenimi silememişti. 
Ne yapıp edip onu sikmeliydim.Ablamlar eniştem almanyaya gidince bizde kalmaya başlayacaklardı. Bu düşünce bile beni tamamen tahrik etmeye başlamıştı. İnanın gün sayıyordum. Ve sonunda eniştem almanyaya gitti ve ablamlar bize taşındı. Ben

bekar olduğum için kendi odamda ablamlarda kendi odalarında kalıyorlardı. Ve ben Serapı hergün okula bırakıyor ve okuldan alıyordum ve tabiki bu tatlı kız bana her defasında bir sürü frikik veriyordu. Evde onu birkaç kez soyunurken izleme fırsatı bulmuştum. Bir keresinde o güzelim vücudunu seyrederken beni gördü sanırım. Ben hemen oradan ayrıldım. Her an her dakika onu düşünüyordum. Galiba ona aşık olmuştum. Arada bir onu Desperate single moms use this sex app to get laid. Just open the app and set status as ‘Ready to meet’. Answer a few messages and fuck a hot single mom!

alıp gezmeye gidiyorduk ona bu duygularımı açmak istedim ama nasıl olurdu ki bu.Bir gün annemler ve ablam apar topar antalyaya gittiler bir yakınımız hastalandığından dolayı. Busu okulda bense işyerinde olduğumdan gidemedik. İş yerinde bu haberi alınca aklıma birden Serapyle evde tek başıma kalacağımız fikri geldi. Ve hemen iş yerinden izin alıp yola çıktım aklıma birden eczacı bir arkadaşıma gitmek geldi gece uyuyamadığımı ve tkili bir uyku ilacı 

istedim ve arkadaşım sağolsum bir şurup verdi. Ve top patlasa duymazsın ona göre fazla kullanma dedi. Ben hemen eve geldim ve birer koktery hazırladım ve Serapninkinin içine oldukça  fazla ilaç attım böylece Serap olanları anlamayacaktı ve onun her yerini öpebilecektim. Serapyi almaya gittim ve Serap yine beni mest tetmeyi başarmıştı içimden sen böyle beni delirtin bakalım ben akşama senin her yerini 

yalamazmıyım okşamazmıyım ısırmazmıyım diye düşünüyordum. Ve eve geldik Serapla yemeğimizi yedikten sonra o üzerini değişmeye gidiyordu. Ama ben onu üzerinde okul üniforması varken görmek istiyordum. Serapcım gel canım şu kokteyli iç sonra değişirsin üstünü dedim ve Serap tamam dayıcığım dedi ve 

 

yumuldu kokteyle az sonra Serap odasına gitti çok yorgunum uykum var diyordu. Zavallı üzerini bile değişemeden yıkılıvermişti yatağa hemen yanına gittim ve Serap diye seslendim duymadı sonra kafasını filan salladım yine duymadı bense hemen bacaklarını okşamaya başladım çılgınlar gibiydim bacaklarını yalıyor öpüyordum az sonra göğüslerini açtım aman tanrım ne kadarda güzel göğüsleri   

vardı hemen yalamaya okşamaya başladım. Dudaklarına yumuluyor göğüslerini sıktırıyordum. Kendimi onu öpmekten alamıyordum. Az sonra eteğini yukarı çekip kilodunu çıkartınca o taptaze kılsız tertemiz amı ortaya çıkıvermişti amı hafif ıslaktı yalamaya başladım bu müthiş bir duyguydu Serap sayıklıyordu anlaşılan rüya görüyordu sikimi çıkarıp amına dayadım sokmalımıyım diye düşünürken son 
 
anda vaz geçtim çünkü bu çok riskliydi ve gidip tuvalete boşaldım. Serapnin üzerini topladım ve odadan ayrıldım.Ertesi gün Serap hiç bir şey fark etmemişti. Birden bugün Serapın doğum günü olduğu aklıma gelmişti Serap kahvaltısını yaptı ve masayı topluyordu ben arkasına gelip yukarıdan bir şey alır gibi yapıp kalçalarına abandım. Serap hiç rahatsız olmadı aksine bana kalçalarını daha bir 

itip  sağa sola oynatıyordu ah be dedim dün akşam sikecektin kızı salak dedim. Neyse bende bu akşam sikerim diye düşündüm. Akşam olduğunda gece için mükemmel bir hazırlık yapıp Serapa sürpriz hazırladım önce müthiş bir doğum günü ardından müthiş bir sex gecesi yaşayacaktık.Serapı okuldan aldım Serap bacaklarını iyice açıyordu kilodu bile gözüküyordu of dayı çok sıcak deyip 

 

gömleğinin 2 düğmesini açtı ben berbat bir haldeydim Serap benim kalkmış koca sikime bakıyordu. Ben ne kadar belli etmemeye çalışsamda olmuyordu. Eve geldik ve Serap ona hazırladığım pastaları gördüğünde üzerime atladı ve beni delice öpmeye başladı ben bir yandan onu öperken bir yangdan kendime sımsıkı çekiyordum.Serapyle pastayı kesip yedikten sonra dans etmeye başladık. Onu 

kollarımın arasında uçuruyordum Serap başını omzuma dayamış kendinden geçmişti. Birden kalçalrına inen elim Serapı çılgınca okşamaya başlamıştım Serap bu olanlar karşısında sessizdi bende bundan cesaret alarak dudaklarına bir öpücük kondurdum içtiğimiz şanpanyanında etkisiyle biraz zom olmuştuk. Ben tekrar ona birşeyler içirmeyi ve içine ilaç atmayı düşünürken. Serap kulağıma içkime 

hap atmana gerek yok bende istriyorum diye seslendi ben birden şok oldum ama bu duruma çok sevindim. Serapnin kalçasındaki elim dahada içerilere girerek baldırlarına inmişti ben bir yandan dudaklarını öperken diğer yandan gömleğinin üzerinden göğüslerini okşuyordum. Serapda benim üzerimdeki tişörtü çıkartıp vücuduma öpücükler konduruyordu. Bu mükemmeldi Serapı kucaklayıp yatağa 

yatırdım artık altım 16 yaşımda bir piliç vardı hadi dayı seninim diyordu. Ben hemen gömleğini çıkarıp o güzelim memelerini südyeninden kurtardıktan sonra vücudunun her yerini delice okşuyordum yalıyordum Serapda boş durmuyor her yerimi okşuyordu öpüyordu birden eteğini çıkartıp kilodunu kopartırcasına asıldım ve o taptaze amını yalamaya başladım zaten amı ıslaktı ve Serap tüm bu sevişmeler

 

 esnasında çığlıklar atıyordu Serap tamamen kendinden geçmişti ve devamlı hadi artık sik beni nolursun diye yalvarıyordu amına yarağımı dayadım ve ve hafif hafif ittirmeye başladım Serap altımda kıvrılıyor şekilden şekle giriyordu. Dişlerini sıkmış ve avuçlarıyla çarşafı sıktırıyordu başını geriye atmış ve hayal meyal gözlerle bana bakıyordu ben birden sımsıkı yüklendim amına Serap acıdan 

korkunç bir çığlık attı gözlerinden yaşlar süzülürken ben Serap aşkım tamam   az kaldı biraz sonra zevkten uçacaksın diye konuşuyor ellerimle göğüslerini sıktırıryor ve dudaklarını öpüyordum birden ağır ağır hızlanmaya başladım ve Serap zevk almaya başladı müthiş inliyordu vur vur vur parçala beni diye haykırıyordu kızlığı bozulmuştu yatak kan olmuştu bense Serapı acımasızca sert kanata kanata 

sikiyordum bacaklarını omzuma alıp köklemeye başladım serap bu kez zevkten 
çılgınlar gibiydi sırtıma tırnaklarını geçirmişti ve birden haykırarak çığlıklar arasında aynı anda boşaldık altımdaki çıtırın öz kuzenim olması 16 yaşında liseli bir lolita olması vede benim hayallerimin kızı olması nedeniyle öyle bir boşaldım ki içine adeta yanardağ misali fışkırıyordum döllerim içine sığmıyor am dudaklarından 

akıyordu bu mükemmeldi Serap hala kendinde değildi sanırım aşkım çok güzel aşkım diye inliyordu. bense taztaze amın zevkine varmış mutluydum birazda pişmanlık vardı tabi ama o kendini kucağıma attı ben ne yapayım oluruna bıraktım artık tadını aldı benim birşey yapmama gerek yoktu gelip beni azdırıyor sonrada kucağıma oturuyordu bende bir yerece sabrediyordum sonunda hitap düşenece sikişiyorduk gerisini yazarım serap geldi yine okul kıyafetiyle 



 Baldızımı götünden defalarca siktim  



Eşimle üç yıldır evliyim. O zamanlara kadar gerçekten çok iyi geçiniyorduk. Her anlamda güzel giden bir evliliğim vardı. Eşimin bir de kız kardeşi vardı, yani baldızım… Yakın zamanda bizim yaşadığımız şehirde bir üniversiteyi kazanmıştı. Ben de ona istediği zaman biz de kalabileceğini hiç çekinmemesini tembihlemiştim. Severdim onu.
Severdim derken ona yanlış gözle baktığımı düşünmeyin kardeş gibi severdim. Ama

baldızımın tam bir orospu olduğunu öğrenince kardeş gözüyle bakmamaya başladım tabii ki. Biraz size baldızımı anlatayım. Yaşıtlarına göre çok daha olgun bi kızdır. Hatta vücut olarak da yaşıtlarına göre fazla gelişmiştir diyebilirim. Uzun boylu dolgun göğüsleri ve büyük kalçaları olan at gibi bir hatun anlayacağınız. Neyse buraları kısa keseyim ve işin özüne geleyim. Bir gün baldızın odasına film cdsi almak için girdim. Ama cdlerin

arasında bir tane porno cd buldum. Evde bir gün yalnızken onu yanıma çağırdım ve bu cdyi sodum. Baldızım önce çok endişelendi enişte nolur ablama söyleme falan demeye başladı. ben de güldüm ve tamam merak etme ablana söylemiycem ama böyle ihtiyaçların olduğunda bana söyle sana en iyi porno filmleri veririm dedim. Ben öyle deyince baldızım çok utandı hatta yüzü bile kızardı. Baktım benim baldızdan iş çıkacak

artık ona yanaşmaya başladım. Neden bilmiyorum ama onu sikme hissi bir anda geldi içime. Artık baldızla daha yakındık ve ellerimi dizine attım. Ona ne istediğini sordum. O da bana enişte okulda neredeyse sikişmeyen kız yok ama benim sevgilim bile yok ben de artık seks yapmak istiyorum  dedi. Bu kadar açık sözlü olması bana da cesaret

 

vermişti. Hemen daha da yaklaştım ve kulağına eğilerek o zaman sana seks yapmayı öğretmemi ister misin dedim. Ama ablam ne olacak dedi. Ben de aramızda kalırsa bir sorun olmaz dedim. Tabi bu sırada sikim de taş gibi olmuş ve eşofamını çoktan zorlamaya başlamıştı. Baldızım da bunu fark etti ve gözünü yarrağıma dikti. Bence okşamak istiyordu ama bunun için cesareti yok gibiydi. Hemen onun ellerini tuttum ve

yarrağıma götürdüm. Önce utandı hiçbir şey yapmadı ama biraz sonra yarrağımı okşamaya başladı. Bu işi bilmediği her halinden belli oluyordu. Onu ayağa kaldırdım ve önümde diz çöktürdüm sonra da yarrağımı ağzına verdim. Çok acemice yalıyordu ama ben onun bu acemiliğinden zevk alıyordum. Biraz sonra ben ağzında git gel yapmaya başladım. Yarrağım iyice kalkınca baldızı kaldırıp domalttım. Bakire olduğu için göt

deliğinden sikecektim. Ama önce göt deliğini alıştırmam lazımdı. Hemen yatak odasına gidip karımın kremlerinden birini aldım ve parmağımı kremleyerek göt deliğine sokup çıkarmaya başladım. Parmağım girip çıktıkça baldızım zevk alıyor ve inliyordu. Biraz alışınca ikinci parmağımı sokmaya başladım. Tabi aynı anda iki parmak girince baldızım acı bir çığlık attı ama ben durmadım. Sokmaya devam ettim. Biraz daha uğraşınca göt

deliği tamamen alıştı. Sonra da yarrağımı sürtmeye başladım. Baldızın amı ıslanmıştı. Yarrağımı amından akan sularla ıslattım ve göt deliğine kökledim. Yarrağım köküne kadar girdiğinde baldızımın gözlerinden yaşlar akıyordu. Hemen git gellere başladım. Baldızımın acısı geçmiş ahhhhh ohhhh sik beni enişte daha ser sik demeye başlamıştı. Onun bu sözleri beni de azdırdı ve hızlı bir şekilde sokup çıkarmaya başladım. Baldızımın götünü 10 dakika kadar siktim ve boşaldım. O iki defa boşalmıştı bile.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder