20 Kasım 2015 Cuma

baldız sikiş hikayesi ......... ve..........karım dul arkadaşını siktirdi bana......... ve..........ailecek tecavüzler sonrası sikiş....... ve........... temizliğe gelen hizmetçi beni azdırınca siktim



Ben Tekin 37 yaşındayım, Antalya’ya geçen yıl sonbaharda taşındık. Biz taşındığımızda sıcaklar sona erdiğinden klima almadık. Komşularımız yazın çok sıcak olduğunu klimasız duramayacağımızı söylediler.  Kışın bile havalar çok güzel geçti elektrikli ısıtıcı ile idare ettik. İlkbahar ayları ile sıcaklar birden bastırdı. Şimdiden böyle sıcaksa yazın nasıl olacak diye düşünmeye başladım. Zaman geçmiş temmuz ayı gelmişti. Antalya kelimenin tam anlamıyla yanıyordu. 

Gündüzleri çalıştığım yer klimalı olduğu için sıkıntı yoktu akşam eve gelince sıcaktan bunalıyordum. Eşim ev hanımı olduğu için sürekli evdeydi ve sıcaktan şikayetçiydi. Komşularla sohbet bile edemiyoruz eve bir klima taktıralım diye söylenip duruyordu.  Eşim iki çocuğumuzla gündüz denize gidip serinliyorlardı.Evde hepimiz şort atlet dolaşıyor balkonda yatıyorduk. 12 yaşındaki oğlum ve 15 yaşındaki kızım da tutturdular klima alalım biz sıcakta televizyon izleyemiyoruz diye. 
Maddi durumu zorlayıp oturma odasına bir klima taktırdık, eşimde çocuklarda çok sevindi. Serinleyip rahatlamış oturma odasından çıkmaz olmuştuk. Yalnız bir sorun vardı, oturma odasında hava güzeldi ancak dışarı çıkınca sıcak yüzüne vuruyordu. Yatma vakti gelince eşime, oturma odasında klima var orada yatalım dedim. Eşim nasıl olacak oturma grubu yataklı değil ki dedi. Bende halının üstüne bir yorgan ser uzanalım dedim. Çocuklar bizde burada yatalım dediler. 
  Eşim iki yorgan getirip yan yana serdi. Üstüme bir çarşaf alıp en ileriye yastığımı koyup yattım. 12 yaşındaki oğlumda yastığını benim yanıma koyup yattı. Annesi bir çarşafta ona örttü. Eşim 15 yaşındaki kızıma yastığını getir sende yat hadi dedi. Kızımda kardeşinin yanına yattı. Eşim bulaşıkları makineye koyup geliyorum dedi. 
Eşim gelene kadar yattığımız yerde sohbet ettik. Bunaltıcı havada klimalı ortamda yatmanın keyfini yaşayacaktık. Eşim elinde yastık ve çarşafla geldi, kapının yanındaki son yer ona kalmıştı.Oraya yatıp ışığı kapattı. Pencereye en yakın ben olduğum için yattığım yerden uzanıp perdeyi açarak odayı aydınlattım. Oturma  odasında yastıkları sıralayıp balık istifi yan yana dizilmiştik. Çok geçmeden hepimiz uyuduk. Bir ara gözümü açtım oğlum ablasının ve annesinin üstüne basarak tuvalete gitti. Tuvaletten gelince yine basmamak için girişe annesinin yanına uzandı. Kaldırıp yerine yatırsam derken kızım bana doğru dönüp bacağını üstüme attı. Sırt üstü yatıyordum ve üzerimde çarşaf vardı. Kızım üstünde penye altında şort çarşafı çoktan atmıştı. Biraz bekleyip sırtına elimi koyup kalçasına doğru okşadım. Şortumun içindeki alet uyanmaya başladı.
Liseye yeni başlayan kızımın güzel bacağı üzerimde biraz onu izledim.Ne kadarda serpilip güzelleşmişti. Denizde gittiğimizdeki bikinili hali dikkatimi çekmişti. Pürüzsüz bacakları yeni dolgunlaşmaya başlayan göğüsleri ısırılacak cinstendi. Şimdi o bacak sikimin üstünde duruyordu.
Eşimin horultusuna oğlumun horultusu eklenmiş kızım ise aynı yatıyordu. Kalçasını okşayarak bacaklarına doğru elimi indirdim. Bacağından yukarıya kalçasına doğru elimle çok hafif okşamaya devam ettim. 
  Biraz bekleyip kalçasındaki elimi şortun paçasından bacak arasına doğru sokup okşamaya devam ettim. Şortun paçasından parmak uçlarımla külotuna dokunup üzerinden okşadım. 
Nefesim kesiliyor kalp atışlarımı kulaklarımda hissediyordum. Parmak ucuyla külotunun kenarını kaldırıp parmağımı bacak arasına doğru yavaşça ilerlettim. Bacak arası sıcacıktı, parmağımla olabildiği kadar okşamaya çalıştım.
Kızım kıpırdamadan yatıyordu, elim şortunun içinde parmak uçlarım bacak arasında öylece biraz bekledim. Nefes alıp, parmak ucuyla bacak arasını okşamaya kızımın deliklerine dokunmaya devam ettim. Kızım kıpırdanacak olunca hemen elimi çektim. Ben elimi çekince diğer tarafa döndü. İyi ki döndü çünkü bacağının altındaki aletim boşalmak üzereydi. 
Biraz bekleyip sırtı bana dönük olan kızımın arkasından kalçalarını okşayarak elimi çektim. Aletim şortumun içine sığmaz olmuştu. Ben aletimi düzeltirken kızım kalçasını bana doğru yaklaştırdı. Az sonra biraz daha bana doğru gelerek kalçasını bana dayadı. Ben hala sırt üstü yatıyordum. Üstümdeki çarşafı kaldırıp kızımla ikimizin üstüne örttüm. Şortun paçasından aletimi çıkarıp kızıma doğru dönerek çarşafın artından ona sarıldım. Aletim kalçasına dayanmış arkadan sürtüyordum

.
Kızımın şortunun paçasını hafif sıyırıp külotuna ulaştım biraz külotun üstünden okşadıktan sonra külotunu hafifçe kenara sıyırdım. Aletimi şortun paçasından sıyırdığım külotunun yanına koyup yavaşça sürtmeye başladım. 
Bir taraftan bacak arasına badana yapıyor bir taraftan da eşim ve oğluma bakıyordum. Gayet derin bir uykuya dalmış mışıl mışıl uyuyorlardı. Sıyırdığım külot bacak arasına geri gelmiş aletim külota sürtüyordu.
Parmak ucuyla külotu tekrar sıyırırken kızımın kulağına şu külot olmasa diyerek usulca fısıldadım. Külotu bu sefer biraz fazla sıyırıp bacak arasında rahatça vargel yapabiliyordum. Kızımın bacak arası ıslanmaya başlayınca dayanacak halim kalmadı. Tuvalete zor yetişip oraya boşaldım. Geri geldiğimde arkamı döndüm ve yatıp uyudum.
Sabah ben işe gittim, tatil olduğu için onlar uyamaya devam ettiler. Ben işteyken telefonla aradım denize gitmişler. Akşam işten geldim yemek yerken klima ile çok rahat bir uyku çektiklerini bu akşamda mutlaka orada yatacaklarını hepside söyledi.
Bende çok iyi uyuduğumu klimayı şimdiye kadar taktırmadığıma pişman olduğumu söyledim. Yemeği yedik, kahve, çay, meyve derken yatma vakti geldi. Eşim yorganları sererken canım kola çekti diyerek dolaptan buz gibi iki bardak kola doldurdum. Birini oğluma verdim diğerini ben içtim. Bu arada kızım bana yok mu dedi bir tanede ona doldurdum. Kızımla göz göze geldik, hadi iç bakalım dedim. 
Oğlum tuvaleti gelip kalksın istiyordum. Kolayı içtikten sonra içeri gidip dünkü yerime yattım. Biraz sonra oğlumda gelip yanıma yattı. Üzerine çarşaf örtüp hadi uyuyalım dedim. Biz yatarken kızım geldi, oda çarşafını örtüp yattı. Eşim herhalde mutfakta bir süre oyalandı. O gelinceye kadar yanımda yatan oğlum uykuya dalmıştı bile.
Uyur kalırım diye her ihtimale karşı cep telefonumu iki saat sonraya kurdum. Eşim ışığı kapatıp kapının girişindeki yerine uzandı. Sırtım eşime dönük uyuyormuş gibi beklemeye başladım. Eşimden horultular gelmeye başlamıştı oğlum tuvalete kalktı.
Sırtım dönük beklerken oğlum geldi ama girişe annesinin yanına yatmayıp yerine yattı. Az sonrada tısıldayarak uyumaya başladı. Ne yapacağımı düşünürken kızım tuvalete kalktı. O gidince oğlumu hafifçe diğer tarafa ittim. Kızım gelince kendisine doğru yanaşmış kardeşini geçip benim yanıma uzandı. Üstüne çarşaf örtmeden sırtını bana dönüp yatmıştı.
Benimde sırtım kızıma dönüktü, göt göte vermiştik. Kızım kalçasını bana yaklaştırıp dayadı. Yavaşça dönüp ona arkasından sarıldım. Biraz sarılmış halde yattıktan sonra şortun altındaki bacağını ve kalçasını okşamaya başladım. Şortun paçasından elimi içeriye doğru sokunca kızımın külot giymediğini anladım. Bu benim için iyi bir işaretti.

 
Arkasından çekilip yavaşça sırt üstü yatırdım ve üstüne çarşaf örttüm. Aletimi şortumun paçasından çıkarıp çarşafın altındaki kızımın yanına sokuldum. Şimdi ikimiz aynı çarşafın altındaydık. Sırt üstü yatan kızımın şortunun üstünden amını okşadım. Elimi Şortun üstünden içine yavaşça sokup amını avuçlamaya, okşamaya başladım.
Etrafımı kısaca gözleyip dinledikten sonra kızımın şortunu yavaşça dizlerine doğru aşağıya çektim. Kızımın amı artık elimin altındaydı. Okşayıp parmaklarken amı vıcık vıcık ıslandı. Şortumun kenarından çıkardığım aletimi amının dudaklarında gezdirip sürttüm. Kızım bacaklarını hafifçe aralayınca sadece aletin kafasını sokup çıkardım.
Antalya yanıyordu ama asıl yangın kızımın amındaydı. İçeride bir yanardağ vardı sanki. Aletin kafasını tekrar sokup gidip gelmeye başladım. Aletin tamamını kökleyip yangını söndürmek geliyordu içimden ama yapmadım. Sadece aletin kafası ile vargel yaparak hızlandım. Baktım zirveye ulaştım hemen çıkarıp şortuma boşaldım.
Başımı çarşafın altına sokup, kızımın am dudaklarını öpüp kokladım ve am sularını yaladım. Şortunu çekip dudağına ıslak bir öpücük kondurup banyoya gittim. Islak şortumu değiştirip yerime uzandım. En kısa sürede bir klima daha alıp yatak odamıza geçmeye karar verdim.


 

karım dul arkadaşını siktirdi bana

 

 

merhaba arkadaşlar lafı fazla uzatmadan 1nci hikayemdeki karımın dul
arkadaşı da ,stemişti köpeğimizle ama bensiz olcakmış bende buna izin
vermedim karıma dedim olmaz bende sikmek istiyorum o oruspuyu çünkü
karımla sikişirken çoğu zaman onu üçlü fantazimize katardık hayal ederek

şimdi elime bir fırsat geçmiş bırakırmıyım dedim karıma ve hemen bir
plan yaptık karımla……planımız aynen şöyleidi;hafta sonu çocuklar
okul gezisi için ürgüpe gideceklerdi iki gün yoktular,bende pirzola alıp
balkonda mangal yapalım diye dul komşumuzuda çağırdık ve birde büyük

rakı aldık tabii karım ve o masayı güzel donattılar köpeğimizde içerde
dolaşıyordu biz hem etleri pişiriyor hemde içiyorduk güzelbir slow müzik
çalıyor tabii ince ince kafalar iyi oldu kadınlar çakırlaştılar ben
karımla dans yapmaya başladım ve okşuyordum onu sevişmeye başladık

kadın{nilgün}oda bize bakıyordu içerde zaten loş bir ışık ayarlamışım ki
isteristemez insan azıyor sonra biara köpeğe hem kemik veriyor hemde
okşuyordu ben hemen karıma durumu gösterdim oda hemen nilgün azdırdın
kız köpeği diyince ya napım siz sevişiyorsunuz bende köpekle oynamak

 

istiyorum diyince biz hemen yanına gittik karım hemen ustaca köpeğin
sikini okşamaya başlayınca köpek zaten işi biliyor hemen yattı açtı
bacakları karım nilgüne hadi yalamaya başlaseni tanısın dedi oda biraz
baktı sonra yalamaya başladı yaladıkca köpekte nilgünde azmaya

başladılar ben hemen soyunup sikimi çıkardım karımda benimkini yalıyordu
resmen grup yapıyorduk hiç aklıma gelmezdi ama oluyordu ve elimi
nilgünün bacaklarına attım okşuyordum hayal ettiğim kadının şimdi canlı
bi şekilde sikecektim köpeğime teşekür ettim içimden karım sikimi

yalıyordu bende nilgünün bacaklarının arasından amına giriyordum sıcakmı
sıcak yanıyordu ve sulanmışki nasıl elim doldu ve elimi hemen yaladım
hadi sok içine elini diye eliyle elimi amına götürdü bende hızlı bi
şekilde üç parmağımı birden sokuyordum sonra karım beni bıraktı oda

köpeği yalamaya başladı bende nilgünün amını yalamaya başladım rakı
bardağını aldım amına döktüm ve içmeye başladım hemde ısırarak
yalıyordum artık nilgün bağırarak gelmeye başlamıştı ellerimi sıkarak
ısır hızlı hızlı ısır diyordu karım o anda fırsatı bilip köpeğe çoktan

 

domalmıştı bile köpek hızlı bi şekilde karımı sikerken bende nilgünü
arkadan domaltıyordum ve nilgün ona vurmamı istiyordu kalçalarına
memeleri taş gibiydi dört yıl evli kalmasına rağmen kocası iyi sikememiş
zaten,ben hem sikip hemde döğerken karım bi posta atmıştı köpekle

baktım ikiside rahatlamış köpeğe üzerini yalatıyordu bende tam
geliyordum ki nilgün içinden çıkarma dedibende bağırarak ikimizde
gelmiştik artık hepimiz iyiydik sonra birer sigara içtiler bende
rakılarını tazeledim içtik sonra köpeği nilgüne hazırlıyorduk köpek olyı

anlamış gibi oda nilgünün amını yalıyordu büyük bi zevkle nilgünü ben
gel seni ikimiz sikelim dedim olur dedi ben alta yattım nilgün üstüme
oturup ben götten sikecektim önce gtünü parmakladım ve kremledim
alıştırdım sonra yavaşca götüne girmeye başladım önce acıdı biraz

bağırıyordu karımda ona cesaret veriyordu zevk alcanı söylüyordu sonra
kendini geri üstüme yatırdı ve köpek amını yalamaya başladı karım
köpeğin ön ayaklarını ön tarafa aldı ve sikini nilgünün amına soktu
sonra aynı anda ikimizde gidip gelmeye başladık nilgün nasıl bağırıyordu

karımda memelerini yalıyordu ben alta zevkten çıldırıyordumki belim
geliyordu götünde oysa uçuyordu adata sonra köpekde geldi ve çıktı
nilgünün üzerine fışkırtı ama altan ben onu deliler gibi okşuyordum
dehşet bi karıydı karımda öyleydi ikitane dehşet karılarla çok güzel

sikiştim ve hepimiz bunu içkilerle kutladık sonra uyuyan çekildi yatağa
bunu iki gün yaptık çok güzel bir hafta sonu yaşadık şimdiyse nilgün
bizden çıkmıyor size sonra daha neler neler yazacağım seriyi takip
edin……..

image
 ailecek tecavüzler sonrası sikiş



16 yaşımdayım, evin en küçüğüyüm. Bir de abim var 26 yaşında büyük triplex bir evde yaşıyoruz. Babamın durumu oldukça iyi olduğundan rahat bir hayatımız var. Abim yurt dışında mastır yapıyor, yazın yanımıza geldi. Hep birlikte güzel günler geçiriyorduk. Her neyse bir gece odamda uyuyordum hava o kadar sıcaktı ki gece yarısı uyandım. Abim de dışarıda arkadaşlarıylaydı, odasına baktığımda yoktu zaten. Neyse ben duşa girdim biraz rahatlamak için

banyonun kapısını kilitlemeyi unutmuşum. Ben duşa kabinin içinde vücudumu köpüklerken dışardan bir siluetin beni izlediğini fark ettim. Önce ürktüm, çıkmaya korktum ama o karşımda duran her kimse beni izlerken si*ini ovuyordu belliydi. Bende biraz kendimi izlettikten sonra hiç görmemiş gibi arkamı dönerek dışarı çıktım. Üzerime havlu almamıştım henüz, denemek istedim ve önünde eğildim tüm g*t ve a*m deliğim arkamda duran kişinin

gözlerinin önüne sergilenmişti. Yerde bir şey arıyormuş gibi yaptım biraz o şekilde oyalandım. Sonra dolaptan vücut nemlendiricimi alırken aynadan göz ucuyla baktım çaktırmadan gö*ümü izleyen ab*imi görünce bir süre kaldım. Sonra kremi aldım ve vücuduma sürmeye başladım. Her yanımı kremlemiştim. Bacaklarımı göğüslerimi göbeğimi am*ımın üstünü, gö*ümün loplarını. Ben bu işlemi yaparken abimde aynadan beni izliyordu.
Sonra ben aynanın önüne geçince abimde arkama geçti, hep arkamda duruyordu. Saçlarımı açıp, taradım kurutma makinesiyle saçlarımı uçuruyordum. Bir yandan da vücudumun nemlendiriciyi emmesini bekliyordum. Saçlarımı kuruttuktan sonra tokamla tepeden ev topuzu yaptım. Boynuma nemlendirici sürdüm. Abim elimdeki nemlendiriciyi alınca bir anda irkildim. Aynadan göz göze geldik beni değişik bir korku sarmıştı. İlk defa bir erkekle oyun

 

oynamıştım ve ilk kez biri benim vücudumu görmüştü. Neyse abim nemlendiriciyi alıp eline sıktı ve boynumdan sırtıma kalçalarıma kadar sürmüştü. Sürerken fark ettim ki abim sarhoştu, ayakta zedeleniyordu. Bana yaklaşınca iğrenç alkol kokusunu aldım ve tiksindim. Gitmek istedim bileğimi tuttu, bırak diye bağırdım çenemi eliyle sıktı ben artık cidden korkmuştum. Beni sertçe çevirip çamaşır makinasının üzerine doğru belimi eğmişti, ne yapmaya

 çalışıyordu anlamamıştım. Bir anda belimi koluyla eğip gö*ümü kaldırmıştı. Belliydi abim beni gö*ümden si*ecekti. Nemlendiriciyi gö*ümün üzerine sıkıp parmağıyla g*t deliğimi ovuyordu. Abim ovdukça biraz açılıyordu sanki. Abim si*ni gö*üme bastırıyordu bir süre o şekilde gidip geldi. Olmayınca zorladı yine olmadı. Kalktı abandığı vücudumdan biraz bekledi vazgeçti sandım ama koca si*ini bakire olan am*ıma pat diye sokunca çığlık

çığlığa kaldım. Annemlerin odası çatı katında 2 kat yukarda olduğu için duymaları zordu. Ağlıyordum. Ben ağlarken abim de hayvan gibi sesler çıkartıyordu. Artık bakire değildim. Ve benim kocama saklamayı düşündüğüm bekâretimi öz abim almıştı. Sırtımda bir sıcaklık hissettim ve abim peçeteyle sırtımı temizleyip çi*şini etti ve

 

banyodan çıkıp gitti. Beni öylece bırakıp gitti hayvan herif. 15 dakika kadar o şekilde ağladıktan sonra abim gelip
 beni kucakladı salonda ki açılmış kanepeye sırt üstü yatırdı. Abim beni sabaha kadar si*ti. Her canı istediğinde, bazen üstümde bazen yanımda uyudu uyandı si*ti. Ben ise sabaha kadar gözümü kırpmadım. Sabaha doğru beni

hayvan gibi bağırta bağırta becerdi. Bacaklarımın arası kan lekesiyle dolmuştu    Benim inlemelerime annem uyanmış olacak ki merdivenden inerken bağırıyordu. Gördüğü manzara karşısında bir süre donup kalmıştı. Benim kanlı bacaklarımı, yıpranmış vücudumu şişmiş gözlerimi ve abimin yarısı üzerimde olan vücudumu görünce

ağlamaya başladı abime vuruyordu, abim uykusundan uyanıp kafasını kaldırdı ve annemin ağzına vurdu. Annem şok üstüne şok yaşıyordu, bende kıpırdatmaya halim olmayan gözlerimle olanları izliyordum. Annemi de yatırıp hunharca si*ti. Annem sürekli ağlıyordu oğlunun ona yaptığını kendine yediremiyordu. Babam manzarayı görünce şaşkınlığını gizleyemedi ama sonrasında beni becermeyi de ihmal etmedi. Babamın yar*ağı abiminkinden daha

inceydi onda canım çok yanmadı hatta zevk bile aldım. Bir süre sonra ailecek si*işmeye başladık artık herşey normaldi babamın da abimin de artık iki karısı vardı.

image
 temizliğe gelen hizmetçi beni azdırınca  siktim 


Merhaba ben hakan. 24 yaşındayım ve ankarada bir devlet kurumunda memurluk yapıyorum. Memurluk yaparken pek vaktim olmadığı için eve sürekli temizlikçi çağırıyordum ve bir gün gelen temizlikçi işini çok iyi yapmıştı bende ablacım senden çok memnun kaldım sen haftanın 3 günü gel seninle sürekli iş için anlaşalım demiştim ve kabul etmişti. Bir gün 

işten geldim evde yine temizlik yapıyordu bende çay istedim ve yapıp bana getirdi. Çay içerken biraz konuştuk ve 34 yaşında olduğunu öğrendim. Kadın evlenmiş ama kocası ölmüş tek yaşıyormuş bu yüzden. Daha sonra temizliğe başladı ve bende oturup internette takılıyordum ve gözüm kadına ilişti. Kadının memeleri çok büyüktü ve kalçaları baya 

dolgundu. Ben de o aralar yalnız olduğum için aklıma türlü şeyler geldi ve kadını istemeye başladım. Kadın o gün gitti ve O gittikten sonra ben de onu düşünerek 31 çektim. Ertesi gün işe gittim ve resmen aklımdan çıkmıyordu onu sikmek için ne yapabilirim diye düşünüyordum. Daha sonra aklıma bir plan geldi ve iyice düşünüp taşındıktan sonra 

 

eve gittim. Ertesi gün o eve gelecekti bende müdürden izin aldım ve işe gitmedim. Ardından banyoya girip sikimi falan traş ettim ve banyonun giderini biraz tıkadım. Ve onun gelmesini bekledim. Kadın geldi ve ortalığı süpürmeye başladı ben de ona ben banyoya giriyorum dedim. Ve kadın temizliği yaparken suyu biraz köpükleyip açtım ardından su gitmekte biraz 

zorlanınca onu çağırdım tamamen çırılçıplaktım ve kadın içeri girip beni görünce ilk başta girmek istemedi ben de bir baksana şurayı nasıl açarız su gitmiyor resmen kaldım burada falan dedim. Utana sıkıla içeri girdi ve sonra bakarız dedi ben de hemen bakta duşumu bitireyim dedim. Daha sonra eline bir şeyler aldı ve orayla uğraşmaya başladı. 

Ben de bu sırada onun dibinde oluyordum ve sikimi ona değdiriyordum sikim hemen kalktı ve gözünü sikimden alamadığını gördüm. Çok mu hoşuna gitti dedim ne dedi ben de sikim çok mu hoşuna gitti dedim. Hayır dedi. Emin misin gözünü alamıyorsun dedim ve bir daha baktı. Hadi al ağzına dedim olmaz falan dedi ben de para veririm 

 

yaparsan dedim. Ne kadar dedi 100 tl veririm benimle sikişirsen dedim. Biraz düşündü o düşünürken ben de sikimle oynuyordum. Daha sonra tamam dedi ve çömelip ağzına almaya başladı. Çok güzel yalıyordu bende bu sırada üstünü çıkardım ve büyük memeleriyle oynamaya başladım. Daha sonra onu domalttım ve arkasına geçip amıyla oynamaya 

başladım. Sırılsıklam amıyla biraz oynadıktan sonra arkasına geçip içine girmeye çalıştım çok dar olduğu için girmiyordu bende sikimi tükürükledim ve sikimi elimle tutarak zorladım. Başını soktum ben derin bir oh çektim onun ise canı yanıyordu sonra bacaklarını açarak hepsini kökledim 

ve inlemeye başladı. Artık o da zevk alıyordu ve bir süre onu siktikten sonra çıkartıp götüne boşaldım. Daha sonra tekrar sikimi yalatarak temizlettim. Artık eve her geldiğinde sevişiyoruz ve para da vermiyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder